Jump to content

Racinggreen Passat Variant

Mihai.Nechifor

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

masina a suferit intre timp o mica buba. la numai cateva ore dupa ce am pus noile anvelope am luat o groapa destul de naspa si astazi am obesrvat ca a aparut o mica galma laterala. tind sa cred ca am ghinion mare de tot. din cate am observat si janta a avut de suferit dar ff putin :)(

de asemenea astazi am dat jos intercoolerul si l-am curatat. nu avea ulei deloc in el doar la articulatiile tubulaturii era putin ulei amestecat cu praf. in schimb radiatorul era full de pamant pe exterior. acum e ok :)

FlorinD: intradevar am observat o mai buna aderenta si la accelerare cat si la franare. cel putin mie asa mi s-a parut

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai.Nechifor

126

• Cosmin_TDI

9

• F l o r i n

9

• Megatron

8

ceva noutati:anvelopa nu a primit garantie din cauza loviturii(era de asteptat) si a fost comandata alta care vine zilele astea ptr ca vineri cand ma duc la omologare sa fie k. intre timp am reusit sa-mi repar si scrumiera spate care nu statea deloc la locul ei si care credeam ca e stricata dar nu era decat rotita zimtata sarita de la locul ei. am demontat si torpedoul si am gasit mufa de la cradlelul cullmann deci acum tre sa vina si cradle-lul.

PS: la sugestia unui coleg am vrut sa vad cu ar arata masina cu grila fara semn si cu ajutorul fratelui am aflat. parerea mea ca arata mult mai bine cu semn nu?(poze cu si fara)

post-26988-1220356651_thumb.jpg

post-26988-1220356701_thumb.jpg

Link către comentariu

Te rog sa lasi semnul la locul lui ! :vaidecapulmeu: Poate ca face sa para masina mai lata, poate ca o face sa para mai joasa, dar cu siguranta ramanea prea mult gol pe grila.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Super masina,s-o stapanesti sanatos, fara incidente si multi,multi km fara reparatii majore,iar despre jante ce pot sa zic doar ca sunt criminale,cat ai dat pe ele?

Link către comentariu

Dupa multe incercari a avut loc si omologarea jantelor...pret de omologare RAR a CIV=76 lei :icon_thumright:

Link către comentariu

Merita. La cat de tare se vede :X .. e super cu jantele alea. sunt model deosebit. Am un prieten care are si el pe-a lui lafel jante. Poate il corup sa vina la o intalnire.. si apari si tu pe la intalnire... sa vedem cum arata una langa alta.

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie! Frate asta e problema, daca ai jante mari in Romania trebuie sa mergi cu ochii lipiti de parbriz sau te muti prin Moldova ca am auzit ca pe acolo a uitat lumea ce sunt gropile. Bafta si eu zic sa lasi sigla la locul ei ca de aia ti-ai luat VW ca sa ai si sigla un bot :icon_thumright:.

Link către comentariu

imi place passatul ,arata bine cu jante pe 17",atentie la gropi ! :D mie imi place cum ii sta fara semn (parerea mea).

@EFlavius : Moldova (Romania) sau Rep.Moldova ? :D

Link către comentariu

Dupa doar 2 saptamani de la activarea contului a fost si NYK-ul desemnat passatul momentului pe passat3b.de :) passat3bdenyksi2.th.pngthpix.gif

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

Urmand exmplul colegului Ice_2k am vopsit si eu becurile de semnalizare. Au iesit super tare, acum sa vedem cat rezista culoarea. poze cam slab calitativ ptr ca nu am aparatul acasa si l-am folosit pe cel vechi :D

post-26988-1222587513_thumb.jpg

post-26988-1222587603_thumb.jpg

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

gata hotararea a fost luata:semnul ramane la locul lui. acum trebuie sa l schimb cu altul nou si intreg:D.aveti idee cat costa?

Link către comentariu
  • 1 month later...

:blah: doamna mea a primit azi un kit nou de distributie +transmisie+ulei+filtre=2400RON :frigbaitata: . am vazut pe forum pareri cum ca dupa schimb ar consuma mai mult si altele, la mine totul e k, o,5 l la relanti fara clima. schimbul l-am facut la bosh si sunt multumit de cum au lucrat baietii mai ales ca nu mi-au dat toata fata jos ci doar bara si un ventilator, tragerul si radiatoarele fiind foarte putin trase inspre inainte. in alta ordine de idei ar fi oproblema care persista de ceva timp: cand motorul este rece si trepidatiile sunt mai mari toba intermediara loveste in antifonaj si se produce un zgomot naspa tare. masina are de cand am luat-o una dintre iesirile de la toba finala putin stramba. aveti idee daca exista vreun reglaj al tobelor sau ceva in genu?merci :)

Link către comentariu

Referitor la grila fara emblema te sfatuiesc sa o schimbi ca arata mult mai bine fara, dar ar fi de preferat si un set de pleoape faruri ca ii dau un aspect mai agresiv si incruntat

Uite o poza cu grila care am pus-o eu la fosta masina, eventual daca vrei mai multe detalii despre costuri si de unde sa o iei mai ieftin stam de vorba daca vii la intalnire daca e sa vii Duminica la Gradina Publica, oricum in realitate arata mai bine grila cromata si aveam in plan si capace cromate oglinzi dar n-am mai apucat sa le pun ca am vandut masina.

Referitor la pretul care l-ai dat sa schimbi ulei, distributie si filtre mi se pare prea mare- eu la aceeasi masina am dat 900 lei cu tot cu manopera si piese originale si asta cam acum 1,5 ani- doar n-au mai crescut preturile intre-timp :icon_thumright:

In rest ce sa zic bafta cu modificarile si multi km fara evenimente si poate ne vedem Duminica la o cafea :P

Sper ca nu te superi pentru poza

post-11369-1227294622_thumb.jpg

Link către comentariu

nu stiu ce sa spun Auras despre grila in principiu am hotarat deja sa ramana cea cu semn dar ma mai gandesc. cat priveste distributia pretul cred ca e k avand in vedere ca pretul include 3 curele (distributie, ac si alternator), 3 role(intinzator, ghidaj si ac), 2 intinzatoare( unul de 226 ron si unul de 420 ron), pompa de apa , antigel, ulei castro si toate filtrele....si desigur sa nu uit un bec fara soclu w5w-2 ron :icon_thumright: . dupa cum spuneam sunt multumit de rezultat :icon_thumright:

Link către comentariu

Au reusit baietii sa iti realinieze bine spoilerul cu farurile/capota ? Eu aveam ceva spatiu intre elemente dupa schimbarea distributiei. Decat sa te chinui cu vopsirea becului (ce va rezista pe sticla becului destul de putin) puteai lua un set gata realizat - 30 RON. Dar tu zici ca merita doar ca sa nu mai apara reflexii portocalii la blocul semnalizarii cand e stinsa ?

Link către comentariu

@ Florin imbinarile arata k chiar mai bine ca inainte, in partea stanga aveam un spatiu inainte. cat despre becuri sa stii k nu am stiut de acelea cromate si cand am vazut ce a facut Ice am incercat si eu si daca tot mi-a iesit am lasat-o asa. si cu reflexiile alea sa stii ca ara mai bine fara ele-parerea mea

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

azi mi-au venit becuri philips blue vision pentru pozitii, faza scurta si proiectoare. acum sa vedem diferentele dupa ce le voi monta, asta cand ajung acasa saptamana viitoare. :beerchug:

Link către comentariu
gata hotararea a fost luata:semnul ramane la locul lui. acum trebuie sa l schimb cu altul nou si intreg:D.aveti idee cat costa?

E 100 lei pe Cosbuc colt cu Kogalniceanu :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Mihai.Nechifor

inca nu am reusit sa montez becurile deoarece am ajuns abia ieri in tara dar maine sper sa rezolv mai multe lucruri: becuri , bracaj(la bosh car service) si sigla(de la un coleg de pe forum). Revin maine cu poze daca rezolv daca nu dupa sesiune cand ma intorc acasa :)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

am rezolvat astazi tot ce era de rezolvat:bracaj, becuri(de care sunt destul de multumit) si semnul din grila fata(cu ajutorul colegului gabismail2003 caruia ii multumesc cu aceasta ocazie). dar au aparut si probleme. dupa bracaj a inceput sa joace volanul in stanga si in dreapta continuu. am crezut ca e de la bracaj dar baietii mi au spus ca e de la roti, lucru confirmat de un baiat de la vulcanizare care mi a spus ca am un cauciuc tocit naspa. mi a echilibrat-o si acum bate mai putin. este vreo problema daca mai merg asa cu ea putin ca nu as vrea sa cumpar acum cauciucuri de iarna?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a primit un cadou mic zilele trecute pe care a fost de acord sa il imparta si cu alte surate din grupul vag de pana in 2004 aflate in suferinta:o interfata KKL de la domnu Voinea, mai exact de la asistentul dansului. Dupa ce ma mai invat sa o folosesc astept colegii la diagnoze(in buc majoritatea timpului dar si prin galati cand voi fi acasa)

:vaidecapulmeu: la sediu TCM am vazut golful mk4 al domnului Voinea care arata intr-un mare mare fel. L-am vazut si in poze inainte dar parca in realitate e mult mai frumos :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mihai.Nechifor

Astazi am incercat sa retusez putin partea centrala a bordului care avea cateva zgarieturi inca de cand am facut modificarea la 2DIN dar vopseaua cumparat de fratemeu, despre care cei de la magazin i-au spus ca e negru mat, a iesit LUCIOS :D . Acum nu stiu ce sa fac. Sa las asa lucios sau sa caut mat? mie imi place cum a iesit asa lucios dar acum sa vad cum da pe masina. :blah:

dsc01282v.th.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!