Jump to content

Racinggreen Passat Variant

Mihai.Nechifor

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

m-am gandit sa arat si eu lumii ca sunt tare mandru de masina mea:vw passat variant b5,5 1,9 TDi-PD AWX 96 KW, 5 trepte, verde, interior gri.

dotari:confortline:

-BC

-Climatronic

-Tempomat(care inca nu stiu cum functioneaza sau daca functioneaza)

-4 geamuri electrice

-Oglinzi electrice si incalzite

-Incalzire in scaunele fata

-proiectoare

-oglinda interioara heliomata

-Cotiera fata/spate

-scaune sport(reglaj lombar)

-Navi mcd+ 4 boxe si 4 twitere(aftermarket)

-prize suplimentare in portbagaj

-jante vara audi a8 replica 17" + cauciucuri Bridgstone 215/45/17 / iarna tabla originale vw 15" cauciucuri pirelli winter 195/65/15

- carlig remorcare demontabil westfalia

cred ca nu am uitat nimic.. ba da cel ma important lucru=vwforum stiker :)

Masina a fost cumparata in 2006, august din tara unde era de 3 luni si parcursese circa 3000 km.am luat-o la 150.000 si acum are 168.000.am avut cateva probleme mici cu ea dar in rest merge foarte bine.

P.S.:cand vor mai aparea optiuni va voi spune de indata

post-26988-1215109604_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai.Nechifor

126

• Cosmin_TDI

9

• F l o r i n

9

• Megatron

8

andrei.toledo

Frumoasa masina si jantele se potrivesc de minune.

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

salut.frumoasa masina s-o stapnesti sanatos. la tempomat presupun ca te referi la pilot automat ( eu asa am auzit ca i se mai spune) daca e asa, butonul de activare a pilotului il gasesti pe maneta de semanalizare care are un buton on/off ,iar in capatul menetei de semnalizare de afla un fel de jostik sa-i zic asa care merge doar in doua directii +/-.in momentul cand e pe on ti se aprinde in bord un indicator cu un vitezomentru si o sageata pe culoarea verde ,iar ca sa menti viteza ti putin apasat pe acel jostik pe directia + si o sa vezi ca viteza ramane fixa. am facut aceasta paranteza pt ca si eu la inceput nu-mi dadeam seama cum functioneaza.numai bine

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

multumec de urari baieti

am revenit si cu o poza din interior si ext

PS: Cosmin_TDi am incercat dar nu merge. nu stiu ce are.probabil vreun senzor. o sa incerc cu VAG-ul poate gasesc ceva.merci

http://img366.imageshack.us/img366/3104/22062008038vl9.jpg

http://img366.imageshack.us/img366/3053/22062008036fb9.jpg

post-26988-1215158118_thumb.jpg

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

:icon_cool: Era si timpul.

Jantele tot timpul dau un alt look masinii, dar modelul ales de tine e ceva cu totul special. Eu ma asteptam sa fie ceva la ordinea zilei, dar stau la fel de bine ca pe masina de origine. Taicamiu ar fi innebunit dupa culoarea asta.

Mi-e aiurea sa vad ca nici la tine nu se imbina mai frumos linia bordului cu cea a airbagului de pasager, e pacat.

Dar aia sa-i fie buba, ca stiu bine cat o simpatizezi si tu pe B5.5.

Noroc !

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

merci pentru aprecieri.intradevar in partea stanga e coltul foarte putin ridicat, in rest sta bine. oricum din cauza pozei pare mai ridicat

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

am revenit cu o poza cu masina curata :wub:. numai bine si :D safe

post-26988-1215264722_thumb.jpg

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

:rolleyes: Ai spalat masina in noroiul ala :angry:

Cu toate ca nu ma atrage culoarea asta, la masina ta si cu jantele replica A8 arata foarte bine.

Ca un sfat pune-i folie neagra pe geamuri-aceeasi nuanta pe toate geamurile-un 50%, un kit xenon aftermarket pe faza scurta, o grila neagra fara emblema si un set de pleoape pentru faruri (la pleoape pot sa-ti recomand eu pe cineva de la care am luat si pentru masina actuala si pentru fosta-un passat ca al tau dar berlina si neagra pe deasupra), iar costul lor destul de mic 50lei si mai dai 10-20 lei la vopsit

Daca vrei sa vezi poze uita-te in link-ul din semnatura mea si gasesti si poze cu xenon si cu pleoape si cu grila fara emblema

Bafta si multi km fara evenimente

Modificat de Auras
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

merci pentru urari.m-am gandit la xenon si la grila dar nu am avut timp pana acum ca am fost cu sesuinea dar pana trece vara ii voi pune cu siguranta. in ce priveste noroiul sa stii ca masina era pe cela doua aleu care duc pana la garajul care era in spatele meu, iar pe laterale este gazon de stadion care nu permite sa se faca noroi asa de repede(cei drept nu a mai fost taiat de mult deoarece inca nu locuiesc in acea casa :rolleyes: )

Link către comentariu

Chiar te tenteaza inlocuirea grilei cu una badgeless? Acum nu ca s-ar purta cu mandrie sigla aia de dimensiuni generoase (desi ar trebuie ca doar e sculptata cu VW :lol: ), dar in afara de un castig mititel la capitolul imagine impozanta (pare mai lata masina) nu se obtine mare efect. Atata doar ca ti-o pune putin in evidenta pe langa un Passat obisnuit, dar nu este pentru toti intr-un sens pozitiv.

Noroc !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

nu sunt sigur in legatura cu grila dar oricum terbuie sa-mi schimb semnul ca l-am spart in partea de jos(nu prea se cunoaste) cand am intrat in garaj dar pleoape chiar as vrea si folia e prima pe lista, dar dupa distributie si revizie.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Mihai.Nechifor

am facut si eu in sfarsit rost de trimitere catre RAR galati pentru omologare jante 17" insa s-a intamplat ceva naspa chiar in seara de duminica 20.... a luat fratemeu masina si cand a coborat de pe o bordura( el fiind cam necunoscator in ale sofatului) a zgariat janta dreapta fata pe buza cam 40 cm. zgarieteura este cam adanca.aveti idee se poate repara?

trimiterea m-a costat 50 ron si o atases poate ii este folositoare cuiva macar ca idee.

PS:multumesc pe aceasta cale celor de la Scorpion pentru operativitate si in special domnului Antonio V.

post-26988-1216645931_thumb.jpg

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

Documentul atasat de tine e bun de luat si bagat pe gat oricarui Toma-necredinciosul de "inginer" RAR, care accepta jante de 16` pe Logan, dar Passat nici sa n-auda de 17`.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Mihai.Nechifor

am revenit cu poze cu janta lovita. aveti idee unde si cat m-ar costa reparatul, asta in cazul in care se poate

post-26988-1217772032_thumb.jpg

post-26988-1217772050_thumb.jpg

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

Am avut si eu pt doua zile in proba jante ca aceste pe Golf-ul meu.Omul, prieten bun de familie, imi oferea jantele de A8 si vroia la schimb Avus-urile +100euro. Pretul era bun insa, daca nu ai grija cu ele le rupi. Plus ca se simtea la demaraj....masina numai tragea la fel...Diferente erau: - la performate ++ la aspect.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

k.asta am observat si eu. sincer prefer ++ la aspect. dar unde o pot repara?

Link către comentariu

Sa o folosesti fara probleme. Mi-a spus cineva ca ar exista ceva reparatii/vopsire jante pe urmatoarea strada la stanga (de pe Siderurgistilor) dupa rondoul de la General. Incearca acolo. Daca ii gasesti sa-mi spui si mie ca eu vreau doar sa le "colorez" pe ale mele :coffee_lol:.

Nu-i cam denivelat drumu' pe Arcasilor pentru jante de 17", ca vad ca pe acolo stai sau ma insel? Ca eu dupa ce am schimbat din 15" in 16" cam nu ma bucur cand trec pe drumuri fara asfalt...

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

merci pentru sfat. nu stau pe arcasilor, de fapt stau undeva la 48 km de galati pe drumul galati-barlad. primele poze sunt facute la bucuresti, mai exact in afara bucurestiului in branesti la casa la varamea :coffee_lol:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

astazi mi-am comandat anvelope conforme cu grila de omologare RAR: dunlop sp port MAXX 225/45/ZR17. ce stiti despre ele? sunt k? le am cumparat de lavreau-anvelope.ro

pretul mi s-a parut k fiind made in germany :)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

stoc indisponibil fara sa apara asta si pe site :blink: . Pana la urma am optat pentru goodyear eagle f1. cred ca e mai bine asa :icon_thumright:

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos . arata bine printre verdeata :lol: . jantele nu cred ca se pot face . poate doar cu chit , iar dupaia vopsite . si mai rau e ca sunt cromate . sunt destul de adanci "zgarieturile" . pe george cosbuc mai sunt cateva vulcanizari unde am vazut ca mai si reconditioneaza jante

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

gata masina a primit noile cadouri ieri goodyeareagle f1 225/45/17. accelerare si franare mult superioare dar si zgomotul parca e putin mai mare :) dar arata mult mai bine. problema cu omologatul ramane deoarece la RAR de ceva timp nu mai poti face nimic fara programare, ceeea ce nu am stiut, asa ca programatorul m a bagat abia pe 8 septembrie, dar cu un mic ajutor pe 5 o sa am si eu jantele omologate :P . dupa cum spuneam si in alt topic traim in romania si asta ne distruge masinile

post-26988-1218625377_thumb.jpg

Link către comentariu

Beton ! De profilul asta F1 vorbeam. Sunt cele mai cele.

Chiar se simt distantele de franare imbunatatite ?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!