Jump to content

My Golf

im.guzu

Postare recomandată

Vorbeste cu TIGANU sau ceva de genul daca tin bine minte userul. El are asa ceva si a incercat sa faca ce vrei sa faci si tu si a zis ca nu s-a putut. Cel mai bine vorbesti cu el si iti da toate detaliile

Link către comentariu

am gasit topicul, si arata bine stopurile

dar tot sunt curios cum ar da pe o culoare mai deschisa (cum ar fi gri metalizat :icon_redface:)

pe negru da bine, dar is curios cum se impaca forma stopului cu forma ledurilor

daca gasiti careva ceva imagini, va rog sa le puneti pe aici

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am gasit pe dectane.de si varianta cu led-uri pe hayon, cu cabluri incluse

diferenta fata de cele normale e de 40 euro

uite aici cele normale http://www.dectane.de/product_info.php?inf...09---black.html

si aici cele cu led-uri pe hayon http://www.dectane.de/product_info.php?inf...09---black.html

ca si idee, is faine, dar inca nu is convins k se potrivesc liniile

si la noi le-am vazut pe la 150 Euro, nush de ce dincolo apar pe la 200-250...

acum astept alte idei pt faruri, pt ca vreau sa modific iar semnalizarea si pozitia, si sa le pun si DRL

sunt deschis la opinii

Modificat de angel eye
Link către comentariu

inca nu stiu... intrebam de model mai mult din pct de vedere estetic

Modificat de angel eye
Link către comentariu

De aratat arata bine. Dar daca nu iti sunt bune ca ET, latime, pot sa arate bine pentru ca nu te ajuta.

Link către comentariu

in seara asta aflu detalii

capacel in mijloc pun eu, nu e problema

sper sa se potriveasca ala cu vw.

Link către comentariu

inca nu am aflat detaliile despre jante :D

da m-am ales cu prima pana :)

oricum, au trecut aproape 3 ani de cand am masina si trebuia sa vina si un moment de genu asta :D

Link către comentariu

trec de la jante si cauciucuri la becuri (din nou)

am desfacut (din nou) farurile pt a mesteri cate ceva la ele

motivul principal a fost (si inca este) instalarea de DRL, stil golf 6, pe oglinda de la faza lunga

si daca tot am mesterit, am desfacut si semnalizarea veche, care, desi se vedea foarte frumos seara si noaptea, ziua era cam invizibila

momentan, am mutat semnalizarea sub lupa de la bixenon (am vrut sa o pun in loc la pozitie, dar nu se mai vedea din cauza DRL-ului care are intensitate mai mare)

acum, am nevoie de ceva pareri si sfaturi in legatura cu pozitia si forma semnalizarii care va urma

eu ma gandeam sa folosesc led-uri, cum am folosit si la oglinzi, si sa le pun tot unde era semnalizarea originala, de la un capat la altul al farului

deocamdata e numai o idee

daca aveti careva alte idei, va rog impartasiti; sunt dispus sa experimentez

ceva poze

20100916231047.th.jpg 20100916231031.th.jpg 20100916230853.th.jpg 20100916230829.th.jpg 20100916230812.th.jpg

Link către comentariu

am terminat pe azi cu farurile si acum am si DRL

DRL:

20100917171401.th.jpg 20100917171349.th.jpg 20100917171336.th.jpg

DRL + semnalizare

20100917171717.th.jpg

pozitie

20100917171429.th.jpg

faza scurta

20100917171450.th.jpg

faza scurta + semnalizare

20100917171544.th.jpg]

faza lunga

20100917171644.th.jpg 20100917171623.th.jpg

daca sunteti doritori de DRL, aici e explicatia: diy DRL

Modificat de angel eye
Link către comentariu

Inca sunt de parere ca masina ta are nevoie de o bara spate mai mult de cat orice :D. Trebuie sa echilibrezi cumva bara spate cu cea din fata si mai tarziu cand se poate o pereche de praguri. Bafta multa in continuare :P

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

1 cuiul ala din spate strica aspectul.2 la cum arata bara fata cu prelungirea capotei e necesar cel putin 18 .16 inch e prea putin.3 customul de pe bara fata si capota e din alt film fata de restul masinii.

ps sa nu ma intelegi greesit,mie imi place cum arata din fata,e altceva,dar e necesar sa iei si un set de jante mai mari si sa aibe niste linii care sa se potriveasca cu bodykitull tau

post-64733-1284792376_thumb.jpg

post-64733-1284792382_thumb.jpg

post-64733-1284792389_thumb.jpg

Link către comentariu

Circoloco, si eu ma tot gandesc la bara aia spate, da numa nu reusesc sa adun banii necesari pt ea

guesswho1983 o sa primeasca jante mai mari cand drumurile o sa fie pt asha ceva

degeaba pun jante de 18 si sa merg cu 30 la ora

eu sunt multumit de astea, pt ca au un look fain si imi permit sa merg relativ fara griji pe drumurile patriei

in fine... astea sunt probleme pe care le stiu

as aprecia niste idei noi pt faruri in momentul de fata

Link către comentariu

parca se poate mai bine

ma gandeam sa ii fac semnalizarea din 2 randuri de led-uri, puse vertical, intre oglinzile de la faza scurta si faza lunga

si jos, unde e semnalizarea, sa pun pozitia, din ceva led-uri care sa se vada si ziua, sau neon

genu asta de idei imi trebuie :P

asa ca lasati-va imaginatia sa zburde :D

pun aici 2 poze sa va inspire un pic :)

post-18962-1284807489_thumb.jpg

post-18962-1284807496_thumb.jpg

Link către comentariu

buuun

ieri myg-ul a primit un schimb de ulei: Castrol edge turbo diesel 5w-40 fully synthetic

:)

Link către comentariu

De cateva zile iti tot vad masina parcata in Gheorgheni, trec pe langa ea cand vin cu fetita de la gradi...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!