Jump to content

Vw New Beetle

rares30071985

Postare recomandată

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rares30071985

78

• Georgik

15

• ierdnA

5

• George I.

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

si eu am cumparat de 2 sapt. un new beetle, motor de 2.0,si sint f. incantat de masina, chiar daca nu e noua....dar inteleg ca modelele astea nu prea rugunesc, si daca ai grija, o duce multi km....

Link către comentariu

inca ma mai gandesc la dimensiunea jantelor, daca ar fi dupa mine, as vrea pe 18' , dar am cauciucuri noi de vara pe 16' si daca reusesc sa le vand imi voi lua pe 18 pachet jante + anvelope dar daca nu vand anvelopele de 16 imi voi lua doar jante pe 16' .

sau ar mai fi varianta sa vand masina si sa imi iau alta identica dar cu motor 1,8t sa ma pot juca apoi la putere...si acolo vor fi sigur jante potrivite...

apropo masina din prezentare e de vanzare!

salut bandi1 sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara belele.

Modificat de rares30071985
Link către comentariu
inca ma mai gandesc la dimensiunea jantelor, daca ar fi dupa mine, as vrea pe 18' , dar am cauciucuri noi de vara pe 16' si daca reusesc sa le vand imi voi lua pe 18 pachet jante + anvelope dar daca nu vand anvelopele de 16 imi voi lua doar jante pe 16' .

sau ar mai fi varianta sa vand masina si sa imi iau alta identica dar cu motor 1,8t sa ma pot juca apoi la putere...si acolo vor fi sigur jante potrivite...

apropo masina din prezentare e de vanzare!

salut bandi1 sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara belele.

mersi mult... si tie la fel. sa ne traiasca broscutele....impreuna cu noi

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos foarte frumoasa broscuta am avut si eu una rosie in piele neagra 1.9 dar din 2000 si am vandut-o pentru ca mi s-au oferit niste bani care chiar trebuia data :) altfel nu as fi vandut-o super tare masina.Multi km fara incidente.O zi buna

Link către comentariu

Doctore , sper ca vrei sa o dai pt. una mai noua sau mai puternica ?! Daca ti se pare o coincidenta sau nu , am pus ochii pe jantele BK Racing 299 de cateva luni , sper ca la primavara sa se gaseasca ceva bani pt. ele . Si apropo , daca nu ai suspensie sport , cu jantele de 18' va arata ca o broasca cu picioare de barza . Parerea mea este sa ramai tot la 16' .Spor la vanzare !

Link către comentariu

la ce e in iasi cu drumurile acum, dupa o scurta iarna si la ce o sa fie in primavara dupa ce se termina iarna , si dupa o declaratie a primarului : locuitori Iasiului trebuie sa se obisnuiasca cu gropile momentan ca nu sunt fonduri :( , ma gandesc sa mai raman la jantele de tabla

Modificat de rares30071985
Link către comentariu

da, interesant , am gasit site-ul asta : http://www.sebeetles.com/contents.htm pe undeva pe forum , il salvasem si acum l-am gasit

aici sunt toate modelel de old and new beetle cu toate editiile pe ani

aici gasisem modelul du dunga neagra deasupra pragurilor

Link către comentariu
  • 1 month later...
rares30071985

suntem in cautare de niste jante pe 16 5x100 sh (fara anvelope) ... loviti de criza

poate aveti propuneri

Link către comentariu

salut

uite ceva interesant pana vin jantele...

eu ti-am explicat la telefon cum e treaba cu jantele mele .doar schimb:D

post-9782-1268850262_thumb.jpg

post-9782-1268850262_thumb.jpg

Link către comentariu
rares30071985

foarte interesant, cand merg prima data acasa o sa probez daca reusesc cumva sa adaptez capacele de pe broasca veche (exact ca cele din poza) numai ca jantele erau pe 15' si acum astea sunt pe 16'. dar nu strica o proba:D

merci de idee...

Link către comentariu
rares30071985

capacele pe care le am de pe broasa veche trebuie nichelate, si din cate mi se pare sunt un pic mai mici.Am inteles ca exista 2 modele de capace din astea si cred ca am nevoie de modelul mai mare.

daca cunoaste cineva mai multe detalii va rog sa ma ajutati sa copi ideea din poza:D

Link către comentariu

salutare.frumoasa foc masinutza.te-am mai vazut prin iasi in trafic :Driver:. sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente :D

Link către comentariu
rares30071985

merci mult si de asemenea, tocmai acum 1 ora te-am vazut si eu prin trafic, si a ta e frumoasa si furioasa!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

proaspat intoarsa din vacanta, a gasit niste variante de adaptare a capacelor de la old beetle! acum sa vedem cum le punem in practica:D

Link către comentariu

Arata foarte bine cu plafonul negru lucios! Sa te bucuri de ea! Cu broasca veche ce faci?

Link către comentariu

momentan nimic, dar cand o sa reusesc (financiar) o sa o reconditionez ca la carte!

Link către comentariu

Tare ideea cu capacele. Dar sa nu te bata vreodata gandul sa pui ornamnetul ala pe luneta. Am vazut in Bucuresti exact ca si masina asta era culoarea si era oribila :offtopic:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

momentan nimic nou... pregatim jantele de vopsit si adaptoarele pentru montarea capacelor (am vreo 2 ideei, daca se mai pricepe cineva sau cunoaste vreo varianta sunt binevenite informatiile:D)

nu gasesc unde sa le sablez , cu toate ca as cauta si capace noi bombate, cele pe care le am sunt un pic deferite de cele din poza.

o sa le pozez si le postez...

cred ca o sa merg pe ideea cu dunga alba la cauciuc, numai sa ma interesez pe la vulcanicari daca pot monta! ca anvelopele au un pic de protectie pt janta si sa vad daca intra si banda alba de cauciuc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!