Jump to content

Vw New Beetle

rares30071985

Postare recomandată

• 5 weeks later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rares30071985

78

• Georgik

15

• ierdnA

5

• George I.

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

pana la jante , Broscutza mea a primit o schimbare de look a cupolei, e neagra...

knwXJ.jpg

BH0TJ.jpg

Modificat de rares30071985
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

o sa vina si jantele... toate la timpul lor... oricum acum a trecut la incaltarile de iarna

apropo masinuta e pusa la vanzare , sau posibilitate variante cu new beetle motorizare 1,8t sau chiar si 2,3

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

broscutza mea a primit cadou de Mos Nicolae un kit nou de distributie, curea alternator si furtun epurator aer/ulei... au fost deja montate ...

urmeaza suporturi de skiuri magnetice , se pregateste de o plimbare in austria...

Link către comentariu

Salutare doctore ! Din poze pare colantat .

Toate cele bune !

Link către comentariu

salutare, domni broscari si posesori e vag,

plafonul e foliat , e negru lucios, ideea a fost sa imi pun suporturi de skiuri magnetice, si ma temeam sa nu zgarie vopseaua, dar daca stiam ca o sa arate asa bine o puneam mai de mult.

o seara buna,

poze cu suporturile de skiuri:

j7v0S.jpg

HSLTr.jpg

o prinde bine , nu?

Link către comentariu

am capacele originale pe 16' dar sincer mie nu imi plac, mi se pare ca arata mai bine asa

le mai pun din cand in cand cate o luna doua apoi le scot o luna doua,

o sa primeasca jante in primavara:D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

proaspat intoarsa din vacanta, a mai adaugat vreo 3000 de km la bord...

Link către comentariu

lasa sa fie acolo:D

ce vreau eu sa te intreb...cu se comporta autocolatul dupa cupola?vreeau si eu sa imi pun dar sa se mai incalzeasca vremea:D!e pus dintr-o bucata?

Link către comentariu

se comporta foarte bine, e dintr-o bucata, nu am probleme cu el, la tine pe rosu o sa prinda foarte bine!

Link către comentariu

cum se poate anula un porbagaj :)

1Pss4r.jpg

1PsuzA.jpg

ma bate un gand ... a fost doar o proba pentru moment

Link către comentariu

salut, frumoasa broscuta, sa iti traiasca! Si sa nu o neglijezi nici pe batranica!

Poate facem odata o sedinta foto ca si a mea e cam aceeasi culoare :)

In legatura cu intalnirile de broscute, urmareste indeaproape sectiunea de intalniri aircooled de pe forum, pentru ca vin si broscute "new beetle". De exemplu la intalnirea de la bran din toamna cred ca au fost 7-8 new.

Multa bafta!

Modificat de xellex
Link către comentariu

printre cele 7-8 de la bran a fost si a mea...

am fost (eram cei cu just married dar nu aveam cupola neagra), si abia astept sa mai vin si la urmatoarele intalniri, nu numai de la bran.

e o idee buna cu sedinta, la vara la vreo intalnire cand ne-am intalni ca eu la iasi a ta vad ca la bucuresti... in cazul in care ajungi pe aci sau ajung eu pe acolo pana la prima intalnire o sa te contactez sa facem sedinta foto!

cat despre cea veche... no finance... cred ca o recarosare ii va fi mai convenabila!

Link către comentariu

heh, asta e partea mai proasta la intalniri, ca toti umblam bezmetici de colo-colo, si de multe ori nici nu stii cu cine ai vorbit. Trebuie neaparat sa ne facem ecusoane cu nickname-ul de pe forum :)

Cred ca prima intalnire anul asta va fi la Timisoara, in mai. Dar cine stie, poate imi scapa ceva.

Vad ca ai fost cu masinuta la Brasov. Si eu merg din cand in cand, ca de fapt sunt brasovean, asa ca cine stie... poate ne vedem pe partie (daca o ninge anul asta). :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!