Jump to content

Vw New Beetle

rares30071985

Postare recomandată

Presimt niste jante pe 17... ianuarie-februarie cel tarziu :icon_thumright:

Acum e foarte bine cu noile anvelope de iarna, poate pui o poza cu profilul, e foarte agresiv.

bine Domn' Semaca , am sa pun pozza cu profilul de la incaltamintea de iarna a broscutzei,

cat despre jante , inca meditam ... must by white ... oricum intre timp trebuie xenoane...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rares30071985

78

• Georgik

15

• ierdnA

5

• George I.

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

vreau sa va intreb daca e vreo posibilitate de a schimba un bec la faza scurta fara a trebui demontat tot prin jurul blocului optic?

din cate am observat eu trebuie scos filtrul de aer cu tot cu carcasa si capacul de la baterie?

Link către comentariu

Din pacate, Rares, nu ai cum sa nu demontezi filtru de aer si bateria, mai ales cand umbli la farul din stanga. In dreapta e mai ok, ai loc sa umbli, dar in stanga nu ai nici o sansa. Presupun ca vrei sa iti pui xenon (modificare pe care am facut-o si eu acum vreo luna), sa vezi ce distractiv o sa fie cand o sa trebuiasca sa cauti loc pentru balasturi :))

Oricum, spor la treaba si da-mi un PM daca mai ai intrebari.

Andrei

Link către comentariu

inca nu i-am pus xenon, dar mi se arsese un bec, si dupa ce am scos tot de acolo am gasit o maneta pe care cand o tragi iese cu totul in fatza blocul optic... as fi avut acces la ea si fara sa demontez filtrul de aer, la baterie nu am umblat dar in schimb am scos toata carcasa filtrului de aer. stiam ca are H7 si de fapt avea H1!

data viitoare am sa stiu ce usor e de schimbat un bec, trebuie scos blocul optic in totalitate!imi para rau ca nu am facut poze ...

Link către comentariu

Intr-adevar, maneta aia de care spui tu e usor de accesat pe dreapta si iti permite sa scoti tot blocul optic afara. Insa, la mine cel putin (probabil ca din cauza motorizarii) totul e mult mai 'aglomerat' si nu am putut sa scap fara sa scot bateria cand am ublat la farul din stanga. E bine ca ai reusit, pana la urma, sa schimbi becul. Sfatul meu, daca tot umbli acolo, e sa iti pui Xenon, face toti banii :santa::)

Numai bine !

Andrei

Link către comentariu

inca un membru din c-lung mold. nu prea ti-am vazut masina prin oras.

oricum e frumoasa, cat mai multi km cu ea fara probleme;)

Link către comentariu

foarte frumoasa masinuta! sa o stapanesti sanatos. tocmai mi-am luat si eu una acum o saptamana si sunt foarte incantata de ea.

Link către comentariu

merci mult, sa te bucuri si tu de a ta cum ma bucur si eu! e o masina cu personalitate!

in weckend plec acasa unde am intzeles ca e foarte multa zapada... abia astept sa-mi testez incaltzarile de iarna...:)

foarte frumoasa masinuta! sa o stapanesti sanatos. tocmai mi-am luat si eu una acum o saptamana si sunt foarte incantata de ea.

si apropo, asteptam o prezentare a broscutzei tale la sectiunea masina mea:D

c'ya

Link către comentariu

un mic accesoriu in ghiveciul de la bord - cand am cumparat broasca ii lipsea floarea...:icon_thumright: dar am gasit inlocuitor

post-19499-1227870704_thumb.jpg

Link către comentariu
inca nu i-am pus xenon, dar mi se arsese un bec, si dupa ce am scos tot de acolo am gasit o maneta pe care cand o tragi iese cu totul in fatza blocul optic... as fi avut acces la ea si fara sa demontez filtrul de aer, la baterie nu am umblat dar in schimb am scos toata carcasa filtrului de aer. stiam ca are H7 si de fapt avea H1!

data viitoare am sa stiu ce usor e de schimbat un bec, trebuie scos blocul optic in totalitate!imi para rau ca nu am facut poze ...

I-mi pare rau ca nu am vazut topicul mai devreme ! Da, ca sa schimbi un bec trebuie sa scoti in totalitate farul , se apasa acel buton de siguranta de pe partea laterala, apoi ridici acea tija de plastic si farul incepe sa iasa din postament , dupa care il extragi cu mana. La mine si pe scurta si lunga becurile sunt H1 ,dar sunt modele si cu becuri D2S . La montarea xenonului va trebui gaurit capucul din spatele farului si un electrician priceput . Toate cele bune !

Link către comentariu
un mic accesoriu in ghiveciul de la bord - cand am cumparat broasca ii lipsea floarea...:D dar am gasit inlocuitor

ti-o dau pe a mea ca si asa nu-mi place si nu prea sta la locul ei... :rolleyes:

Link către comentariu
ti-o dau pe a mea ca si asa nu-mi place si nu prea sta la locul ei... :)

merci, dar prefer o broscutza de plush in locul flori.:P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

broscutei mele am descoperit ca ii place dansul... oriunde e un pic de loc si multa zapada batucita se invarte de nu se vede, ii place la nebunie frana de mana si zapada... abia asteapta fiecare noapte sa ajunga in poligon...:salut: , dar bineinteles asta nu inseamna ca nu ii place si stapanului:))

Link către comentariu

eu m-am saturat de invartit in poligon, am ametit si eu si golf-ul meu :salut:. poate ne intalnim intr-o seara pe acolo.

Link către comentariu
eu m-am saturat de invartit in poligon, am ametit si eu si golf-ul meu :Driver:. poate ne intalnim intr-o seara pe acolo.

eu m-am intors in iasi, sa speram ca o sa mai fie zapada cand o sa mai vin in campulung,

Link către comentariu
  • 1 month later...

broscuta mea se apropie de a 2-a revizie asa ca as vrea sa va intreb pe voi ce ulei recomandati pentru motorul 1,6 - 102 cp?

Link către comentariu

in legatura cu uleiul, si eu am tot 1.6 si mi-am luat valvoline 10w40...nu stiu cat de fantasmagoric este... :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

broscutza mea tocmai a facut o plimbare la brasov unde pe conditii de iarna s-a comportat minunat!sunt mandru de ea si foarte bucuros sa ii fiu proprietar sa ma deplasez cu ea e mai mult decat o necesitate, e o adevarata placere!

buburuza.th.jpg

buburuza1.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
rares30071985

iepurasul a venit mai repede pt broasca mea... si i-a comandat o pereche de anvelope de vara...:( asteptam sa vina ...

Modificat de rares30071985
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Fain !

Pana la urma nu ti-ai pus folie decat pe geamurile din spate ? Si un calduros:

HAI CU JANTELE ! ! ! :)

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu

Bravos doctore ! Cu portabagajul ce ai facut ?

Toate cele bune !

Link către comentariu

salutare broscari,

nu stiu daca mai pun pe fata folie pentru ca ar da ciudat cu folie legala... e prea deschisa la culoare si nu s-ar vedea diferenta ...

la porbagaj nu stiu inca ce are ca am desfacut acolo si totul pare normal... o sa vad la senzor dar nu stiu unde e! stie cineva? ;)

cat despre jante... am dat capacele jos ... si am lasat jantele de otzel simple ca imi plac mai mult... poate poate castig la loto si o sa-i pun jante ... dar pana atunci ... o sa ma chinui sa strang bani pt ele :)

i-am luat anvelope noi de vara in schimb ... macar atat am reusit acum ...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
rares30071985
Publicat (modificat)

o poza cu cele 2 bijuterii :)

broastele.th.jpg

Modificat de rares30071985
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!