Jump to content

Vw New Beetle

rares30071985

Postare recomandată

rares30071985

Vw new beetle en vogue din 2001

motor - 1,6i -102cp

transmisie manuala 5+1

filtru kn

aV1lACn0.jpg

aV1lAMlA.jpg

aV1lATQ0.jpg

Link către comentariu
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rares30071985

78

• Georgik

15

• ierdnA

5

• George I.

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

doru_constantiniu

Foarte frumos e. Nu stiu de ce nu are deloc succes. Eu, daca n-as avea nevoie de o masina mai mare, m-as gandi la un de-asta. Poate cabrio.

Link către comentariu

Foarte frumoasa broscuta (trendy forever)...s-o stapanesti sanatos si sa te poarte cat vrei tu fara probleme!

Link către comentariu

Frumoasa masina si destul de rara prin zona mea. S-o stapanesti sanatos ! :beerchug:

Link către comentariu
rares30071985

Multumesc pentru urari,

O sa urmeze cateva mici modificari la ea,

Deja am schimbat filtrul de aer stoc cu unul KN , radioul cu un mp3-player (la care trebuie sa imi mai vina o fatza adaptoare) i-am pus boxe MTX de 16,5cm pe spate

in viitor vor urma niste jante pe 18'' , grila sport , folie omologata (inca nu stiu sigur pt ca neagra nu prea merge, poate doar 27% uniform fatza spate, etc...)

Am sa incerc sa nu o neglijez nici pe cealalta broasca pe care o am model 1300 din 1966, care trebuie restaurata complet .

Link către comentariu
Nu stiu de ce nu are deloc succes.

E un pic cam scumpa noua. Dar teribil de frumoasa :icon_cool:

Link către comentariu
rares30071985

mare diferentza intre un new beetle second si un golf 4 nu este la pret.

diferenta este doar de necesitate. decat sa cumperi un Golf 4 in 2 portiere, parerea mea ca merge mai bine un new beetle.

Link către comentariu

Felicitari pt. achizitie , multi km. fara probleme si mai da ceva detalii !!! Toate cele bune !

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie....este o masina care oricum iti fura cel putin o privire in ttrafic cind o observi

Acuma ce doresc sa te intreb,

pentru ca nu am reusit sa vad nici odata cit de mare este portbagajul,

cam cit de mare este acesta? (poate o poza ceva!! :rolleyes:

Mai da-ne detalii despre ea: pret, km, etc :)

Link către comentariu
rares30071985

porbagajul este foarte incapator, de exemplu am calculat si incap lejer doua subwoofere de 600W.

momentan plec din tzara dar cand ma intorc am sa pun o poza cu porbagajul

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salutare felicitari pentru masinuta foarte tare si are o istorie impresionanta .Am un prieten care vrea sa isi ia un New beetle poti sa imi dai cateva sfaturi la achizitie si la ce sa se uite etc. etc.Numai bine si Multumesc anticipat :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
rares30071985

te contrazic!

nu scrie nicaieri ca e masina de femei, conteaza doar cum ti-o personalizezi!

si pe langa asta trebuie sa ai si pasiune pentru old / new beetle ca sa iti achizitionezi unul.

e o masina care se adreseaza unui anumit tip de clientela!

Link către comentariu
rares30071985
salutare felicitari pentru masinuta foarte tare si are o istorie impresionanta .Am un prieten care vrea sa isi ia un New beetle poti sa imi dai cateva sfaturi la achizitie si la ce sa se uite etc. etc.Numai bine si Multumesc anticipat :)

multumesc mult,

sfaturile cele mai bune le poate da un tester:D

ce am vazut ca se uzeaza rapid si poate arata numarul de km daca nu sunt reali sunt spitele de la volan care de la culoarea gri se decoloreaza si ajung la negru.eu zic ca poate fi un semn daca o gaseste la putini km si spitele sunt foarte decolorate.

inca un sfat ar fi sa-si achizitioneze un new beetle cu motor puternic pentru ca masina duce si este uimitor de stabila.

poate organizam o intalnire de posesori de new beetle :Driver:

am incercat sa deschid topic dar nu am reusit, poate reuseste altcineva

Link către comentariu
rares30071985
felicitari pentru achizitie....este o masina care oricum iti fura cel putin o privire in ttrafic cind o observi

Acuma ce doresc sa te intreb,

pentru ca nu am reusit sa vad nici odata cit de mare este portbagajul,

cam cit de mare este acesta? (poate o poza ceva!! :)

Mai da-ne detalii despre ea: pret, km, etc :)

am luat-o la 107000 km iar acum am 113000km iar pretzul a fost 7000E + TVA

pozele promise:

post-19499-1219133019_thumb.jpg

post-19499-1219133026_thumb.jpg

Modificat de rares30071985
Link către comentariu
rares30071985

broscutza mea tocmai a primit un accesoriu atarnat de oglinda retrovizoare:D

post-19499-1219320022_thumb.jpg

Link către comentariu

Ochi pentru ochi si broasca pentru broasca ! :P

Sa o satapanesti sanatos si sa te poarte fara incidente!

E o masina deosebita si intr-adevar trebuie sa fii pasionat ca sa intelegi de ce sunt oameni care cumpara modelul asta. Nu conteaza ce spune unul sau altul, ca e masina de fete, ca nu e, tu stii foarte bine de ce ai luat-o! Din nou, numai bine si :vaidecapulmeu: safe !

Poate reusim sa facem o intalnire a posesorilor, ar fi interesant sa ne cunoastem unii cu altii !

Numai bine!

Link către comentariu
rares30071985

in primul rand iti multumesc pentru urari, iar in al 2-lea rand ma bucur ca mai sunt doritori de o intalnire de posesori new beetle!

poate ne organizam si o si realizam cat mai curand!

Link către comentariu
rares30071985

am gasit pe un site in state claxon pentru new beetle cu sound-ul claxonului de la old beetle.

ma intereseaza daca oare nu gasim si pe la noi asa ceva ar fi foarte interesant cred.

are cineva vreo idee?

link-ul unde am gasit claxonul : http://www.aiwana.com/Merchant2/merchant.m...y_Code=Exterior

Link către comentariu

Da, interesant claxonul da nu stiu daca ai voie sa il folosesti sau sa faci modificari la sistemul de avertizare sonor. Imi dau cu parerea, nu stiu sigur!

Pe mine m-ar interesa un Turbo badge de pe site-ul ala, dar nu cred ca trimit in Romania!

Link către comentariu
  • 1 month later...

cum ramane cu propunerea de intalnire posesori New Beelte?

poate ne organizam si o comitem...

ar fi interesant

Link către comentariu
cum ramane cu propunerea de intalnire posesori New Beelte?

poate ne organizam si o comitem...

ar fi interesant

unde? cand? eu ma bag!!! :)

Link către comentariu

frumoasa masina! sa o folosesti sanatos!

intr-adevar are nevoie de niste jante mai frumoase, dar mi se par enorme pe 18" pe masina asta. grija mare la talon mic pentru ca vei simti orice denivelare de parca te loveste in cap. prietena mea avea pe a2 205/40/R17 si era nasol de tot.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multumesc pt urari

cu jantele mai astept pentru ca fac de multe ori drumul iasi -campulung moldovenesc si drumul e praf in protiunea humor- campulung si astept sa-l termine de asfaltat se amenajat si pe urma o sa o incalt cu ceva frumos si simplu:D ! momentan cand trec in zona aia ma gandesc la 15':D dar speram ca o sa termine pana la primavara lucrarile la drumuri!

cat despre intalnire de posesori new bettle ar trebui sa deschidem un topic la intalniri ( numai ca eu nu reusesc- imi tot da fel de fel de erori)

Link către comentariu

Presimt niste jante pe 17... ianuarie-februarie cel tarziu :banghead:

Acum e foarte bine cu noile anvelope de iarna, poate pui o poza cu profilul, e foarte agresiv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!