Jump to content

Sageata Albastra :d - Nu Are Legatura Cu Cfr-ul :p

packard

Postare recomandată

deci la mine nu merg pozele si nu are cum a fie de la mine, e de la forum sau sunt puse prost, apare doar un x rosu nu poza marita, ca thumbail exista dar nu se mareste deloc

Iti garantez eu ca nu e de la forum.

Sterge-ti cookiurile din browser si verifica ce setari ai la privacy. :)

Ca sa revin on-topic: domnu' packard e frumoasa foc masina si se conduce foarte fain.

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

in curand cateva mici modificari.....va tin la curent :coolpics:

in curand, modificari.....

in curand, modificari.....

some changes will happen :icon_thumright:...keep you posted

Link către comentariu

nu inteleg ce vrei sa spui mai explica odata pe pm , la voi chiar merg pozele de pe prima pag?

Nici la mine nu merge sa vad pozele, iata eroarea:

The image

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :vaidecapulmeu: .Neonul din fata,nu mergea mai bine undeva prin spatele numarului,sa se vada doar lumina acestuia nu si el ca acum.Oricum masina e super,spor in continuare :)

Link către comentariu

Superba masina, cat si culoarea. Dezaprob neoanele, dar este de gust...

Sa o stapanesti sanatos!

:vaidecapulmeu: - ANX - intr-adevar primele poze nu pot fi deschise..

Link către comentariu

wel, neoanele au fost o reminiscenta din vremuri de mult apuse :blah: am vrut sa am neoane pe masina, am avut si gata :) multumesc de aprecieri

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
cu balastul ala in portbagaj nu este dezechilibrata la comportament?

personal la motorul asta nu as pune greutate in plus fata de cum a venit masina. strici performantele. un sistem audio decent se poate obtine cu mult mai putine kile de muzica

Eroare. Toate modelele pe platforma Golf IV sunt ceva mai grele in fata, cu o distributie ~ 60:40 a masei, iar 1.9TDI/150 e mai greu decat fratii sai benzinari. E adevarat ca transmisia spate mai ajuta si ea la echilibrarea maselor, dar un plus de greutate, daca nu poate fi evitat, trebuie sa fie pus cat mai in spate posibil. Packard stia ce face, merita felicitari :(

~Nautilus

Link către comentariu

:cool: :icon_thumright: ... nu am cuvinte sincer... de mic visez la asa ceva :X:X ce ai facut tu se numeste opera de arta:X:X Cei care apreciaza astfel de lucrari stiu despre ce vorbesc :X daca o sa ajung intr-un an macar la jumatate din modificarile care le-ai facut tu...deja sunt in culmea fericirii:D.. Oricum felicitari si la mai mare

Link către comentariu

imi place masina,dar dar neoanele o strica din punctul meu de vedere..uite iti ofer o alternativa care e de 20x mai frumoasa si mai de efect..

Si realizarea ledurilor e relativ usoara,poti cumpara leduri de genul asta chiar de pe forum daca nu ma insel.Atasez poze sa iti dai seama cam unde bat.

P.S scuzati ca masina din poze nu face parte din grupul VAG,dar nu am gasit aplicate pe VAG.

post-20287-1233839137_thumb.jpg

post-20287-1233839147_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

interesant, dar stopurile ale parerea mea, ca nu dau pe masina .. iar neonul albastru (moda veche)..... tot nu e de acolo, in rest masina e ok, chiar frumoasa, dar stopurile ale... schimbale

zi ce ascunzi in lada aia mare.. e de forma doar sau si scoate ceva presiune???

cati db ai scos???

ce difuri ai in ea???

dupa cabluriel ce intra in amplificator, nu e nu stiu ce... e mai mult volum :D

am si eu una aprox asa de mare dar din mdf de 3,5 are vreo 80 kg cutia cu difurile (de 10") :D dar da 145 db :D :D :D

si apropo de faza cu cei 164 de cai putere :D ...... 150 iti da cai la volant, daca pui maisna pe dyno iti iese undeva pe la 130 de cp la roata .. daca... nici intrun caz mai mult.. cum ai zsi tu de 164 cp .. la roata, aia inseamna vreo 190 la volant :) ..thrust mee :D

Modificat de roby200487
Link către comentariu
  • 4 months later...

Nu pot sa iti dau cifrele masuratorilor :) it's a secret :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 11 months later...

dar unde e ?ca apar doar statiile ;)

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!