Jump to content

Sageata Albastra :d - Nu Are Legatura Cu Cfr-ul :p

packard

Postare recomandată

Salutare,

M-am decis sa imi prezint si eu masina pe care o conduc in fiecare zi cu mare placere. E posibil ca unii dintre voi sa o stie deja de pe alte site-uri . In fine....

Seat Leon Top Sport / 2003 / albastru / ARL 150 CP / tractiune integrala permanenta

Sa vorbim putin despre motor si tractiune :

1.9 TDI ARL - 150CP - 330 nm cuplu (parca) , Tractiune integrala 6+1 trepte, ABS, ESP, TCS, Intercooler race 800x75x300 ax came, pistoane, cuzineti cu insertie de titan, cutie de viteze si ansamblu ambreiaj sport de Cupra, radiator racire ulei, evacuare BORLA 63mm full inox, filtru aer sport SYMOTA si nu in ultimul rand un Blow off valve ca sa fie si "putin" zgomotoasa

In ceea ce priveste exteriorul avem asa: capota motor carbon look, pachet exterior de Cupra 4, faruri FK automotive cu xenon si Angel Eyes, proiectoare cu xenon, eleron spate Autozone cred , stopuri spate Lexus Style si nu in ultimul rand folie autorizata pe toate geamurile. Jante de aliaj 17", etriere de frana vopsite in culoare tuning blue, neone under-car HAMA custom made

Sa trecem si la interior: full piele , scaune sparco piele full electric si incalzite suport lateral suplimentar si suport lombar, oglinzi heliomate, pliabile si incalzite electric, 4 geamuri electrice, climatornic.

Entertainment: DVD PIONEER AVIC-X1BT, 2 x monitor tetiera VALOR VH-600WSD, 4 x MAGNAT EDGE 216 (portiere) (400W max), SUBWOOFER JBL W15GTI MKII (5000W), AMPLIFICATOR MAGNAT RX 44, AMPLIFICATOR JBL GTO 1400e, Insonorizata full DYNAMAT (cupola, portiere, portbagaj)

Cam asta ar fi masinutza ;) mai multe detalii aveti in poze. Astept parerile voastre

post-17285-1214913202_thumb.jpg

post-17285-1214913273_thumb.jpg

post-17285-1214913297_thumb.jpg

post-17285-1214913360_thumb.jpg

post-17285-1214913391_thumb.jpg

post-17285-1214913415_thumb.jpg

post-17285-1214913429_thumb.jpg

post-17285-1214913445_thumb.jpg

post-17285-1214913560_thumb.jpg

post-17285-1214913582_thumb.jpg

post-17285-1214913619_thumb.jpg

Modificat de packard
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!

sa o stapanesti si folosesti sanatos!

bagata la ceva modificari la motor , colegul nostru storm isi vindea turbina si galeria care le-a avut tot pe leon si avea ~200+ cai!

eu pot sa te ajut cu un intercooler mare daca vrei din aluminium!

e pacat la o asa masina sa te limitezi la 150 cai .

am avut si eu arl si mergea impecabil!!!

bafta multa si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Ce modificari ai avut tu facute pe ARL? eu din ceea ce stiu la motoarele astea crapa turbina destul de usor ;)

Link către comentariu

Asa domle, arata masina s-o vada tot poporul.

Fa si-o poza cu haionul deschis, sa vada lumea de ce nu ai loc in portbagaj nici macar pentru un kil de cartofi ;)

Link către comentariu

in poze puteti vedea de ce, dupa cum zice si uhu, nu am loc nici de un kil de cartofi in portbagaj ;)

post-17285-1214922000_thumb.jpg

post-17285-1214922004_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere.

Link către comentariu

Bun venit pe forum! se mai mareste clubul de cupra si pe la noi.

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos :D

P.S. Mica corectura scaunele sunt Recaro nu Sparco :rolleyes:

Link către comentariu

Multumesc tuturor!

@Chris- cand am scris sparco ma gandeam la pedalier :D ai dreptate, scaunele sunt recaro

Link către comentariu

cu balastul ala in portbagaj nu este dezechilibrata la comportament?

personal la motorul asta nu as pune greutate in plus fata de cum a venit masina. strici performantele. un sistem audio decent se poate obtine cu mult mai putine kile de muzica

Modificat de mmneg
Link către comentariu

:D Frumoasa (cupra4 hmmm mi-a dorit foarte mult una asemanatoare :lol: ) :wub:

Modificat de edy1092
Link către comentariu

@mmneg - subwooferul respectiv este perfect echilibrat si cantareste aproximativ 25 - 30 de kg. Deci nu foarte mult :D. Nu contest faptul ca exista modalitati "mai ergonomice" de a genera un sunet decent dar din pacate decent e cam putin pentru ceea ce vreau eu. Din punctul meu de vedere prezentalui in portbagaj nu influenteaza comportamentul masinii , singurul punct negativ fiind faptul ca nu mai ai loc nici pentru un "kil de cartofi" vorba colegului UHU.

Multumesc de aprecieri :)

Link către comentariu

Frumos proiect mai ales culoarea.Un lucru vreau sa te intreb:Bov-ul nu iti arunca ulei si daca ai putea sa faci niste filmulete sa ne incante si noua urechea si nu in ultimul rand ce marca este si daca l-ai cumparat tu sau asa ai cumparat masina?

Link către comentariu

@ SIMPLE

o sa fac si niste filmulete in care sa va impresionez in mod placut urechile :P

in curand voi posta linkuri

Masina avea deja montata chestia pe ea deci nu as putea sa iti dau mai multe detalii.

Modificat de packard
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
1.9 TDI ARL - 150CP - 330 nm cuplu (parca) , Tractiune integrala 6+1 trepte, ABS, ESP, TCS, Intercooler race 800x75x300 ax came, pistoane, cuzineti cu insertie de titan, cutie de viteze si ansamblu ambreiaj sport de Cupra, radiator racire ulei, evacuare BORLA 63mm full inox, filtru aer sport SYMOTA si nu in ultimul rand un Blow off valve ca sa fie si "putin" zgomotoasa

sa o stapanesti sanatos.

sigur nu are si alte modificari?

turbina, injectoare...etc?

filtru de aer sport a dat ceva la TDI?

Link către comentariu

nu imi merg pozele .... la voi merg , daca nu merg vreau si eu sa le vad oricum in mare e de vis mai ales culoare a, exista si la mine unul in craiova la fel ...culoarea se incercase a fi cea de la Opel OPC

Bafta sa o stapanesti sanatos si pune si link-urile de care ziceai....

Link către comentariu
sa o stapanesti sanatos.

sigur nu are si alte modificari?

turbina, injectoare...etc?

filtru de aer sport a dat ceva la TDI?

filtrul de aer sport, din punctul meu de vedere , ajuta dar in acelasi timp are si puncte negative cum ar fi uzarea prematura a debitmetrului. din ce spun cei care fabrica filtre sport acestea ar da un plus de 3-5 CP. Oricum au fost ARL-uri care cand au iesit pe poarta fabricii si au fost puse pe DYNO au scos si 164 de CP in loc de cei 150 de CP dati de producator. Din pacate cu a mea nu am ajuns la un DYNO pana acum dar daca voi ajunge voi posta rezultatele aici.

daca mai experimenteaza cineva probleme vis a vis de poze sa imi zica si le mai pun o data.

Drive safe !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

nu cred ca mai e nevoie de filmulete cu toba pentru ca deja a cam auzit toata lumea cum face masinutza :D

Link către comentariu

deci la mine nu merg pozele si nu are cum a fie de la mine, e de la forum sau sunt puse prost, apare doar un x rosu nu poza marita, ca thumbail exista dar nu se mareste deloc

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

o sa fac alte poze si o sa incerc sa le urc

Modificat de packard
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!