Jump to content

Pasta izolatoare pentru conectori

alinica2001
 Share

Postare recomandată

Am citit un topic de pe tdiclub. Il puteti citi AICI

Intrucat am si eu o "ezitare" intre 2000-2400 rpm, as dori sa incerc si eu aceasta solutie . Aveti idee unde pot gasi la noi o pasta ( pe baza de silicon ) care sa fie izolatoare electric si sa protejeze conectorii? Nu ma intereseaza siliconul pentru instalatii sanitare ( asa cum scrie in postul de pe tdiclub, substanta respectiva este fara miros )

Are cineva idee unde pot gasi la noi in Romania

Dow Corning Electrical Insulating Compound sau

Permatex Dielectric Tune-Up Grease, #22058 sau

Silicone Dielectric compount part# 765-1190.

Practic am nevoie de o substanta care sa fie dielectrica ( izolatoare ) si sa

protejeze de umezeala conectorii de la motor ( MAF, MAP etc ).

Any ideeas?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca la maicaDomnului sunt acolo vreo 5-6 magazine de electrice, unele au tot felul de chestii folosite si la auto, sper sa nu ma insel dar aduc pe comanda cam orice inseamna electric & accesorii

Link către comentariu

pai este o rasina care cred ca o gasesti unde zice "bora tdi" .. la magazinul conex.. alea de la lizeanu ( vezi doar sa nu fie pe baza de carbon .. sa te trezesti ca nu e izolator )

Link către comentariu

Incerc eu sa iti fac rost de Dow Corning. Importa tata asa ceva, se folosea la ceva in producerea sticlei. Sa vad daca mai are si la ce pret. Intradevar e un fel de silicon, nu are miros si nu conduce electricitatea. Eu vroiam sa pun pe procesor computerului ca pasta termoconductoare dar erau cutii mari si nu avea sens penru 1-2 gr.

Link către comentariu

Incerc eu sa iti fac rost de Dow Corning. Importa tata asa ceva, se folosea la ceva in producerea sticlei. Sa vad daca mai are si la ce pret. Intradevar e un fel de silicon, nu are miros si nu conduce electricitatea. Eu vroiam sa pun pe procesor computerului ca pasta termoconductoare dar erau cutii mari si nu avea sens penru 1-2 gr.

<{POST_SNAPBACK}>

Astept cu mare nerabdare un raspuns .... Am tot cautat peste tot si se uita la mine de parca as cere salata din gradina ursului :) :) :)

Link către comentariu

Rasina epoxidica e lipici... e aia din 2 componente (de ex Bison sau Poxipol).

Poti sa incerci cu pasta siliconica termoconductoare care se pune intre procesor si cooler. Din cate imi aduc aminte este izolatoare electric (cea alba - nu raspund de cea argintie gen Arctic Silver), nu se dizolva in apa si este rezistenta la temperaturi inalte.

Modificat de KLF
Link către comentariu

Am gasit ( din pacate la tub de 400gr ) . Am rezolvat problema la masina ( a disparut ezitarea ) , dar nu stiu daca asta era cauza ( am curatat si MAF-ul in acelasi timp ... ). Daca aveti o probleme legata de ezitarea masinii pe o anumita plaja de turatii , contactati-ma

Link către comentariu

Am gasit ( din pacate la tub de 400gr ) . Am rezolvat problema la masina
Link către comentariu

Vaselina respectiva (dielectric silicone compound) se gaseste la Meteor.

Daca aveti rabdare pana luni cand ma intorc in tara, va spun si cat costa (de ordinul 20-40 mii lei) si codul de la Meteor.

Link către comentariu

Deci: unsoare dielectrica Counterman's, cod Meteor PX09180, plic 5g, pret 12800 (acum cca. o luna)

Link către comentariu

Super! Si unde o gasim (geografic) ? Meteor? Pe unde au astia magazine?

Link către comentariu

"astia" este de fapt SC Meteor Auto SRL, cu sediul central in Bucuresti si este un f. mare importator de piese si accesorii auto. Dar, ei nu vand decat en-gros, ca atare trebuie sa cauti in Bucuresti un magazin de piese auto care colaboreaza cu aceasta firma - si sant destule !

Link către comentariu

"astia" este de fapt SC Meteor Auto SRL, cu sediul central in Bucuresti si este un f. mare importator de piese si accesorii auto. Dar, ei nu vand decat en-gros, ca atare trebuie sa cauti in Bucuresti un magazin de piese auto care colaboreaza cu aceasta firma - si sant destule !

<{POST_SNAPBACK}>

Vai! imi cer scuze de exprimare. "Acestia" alias Meteor unde au filiale de distributie? Sau mai exact in Bucuresti unde merg sa beneficiez de produsele lor de mare calitate? UNDE MA DUC?? Sunt asa "destule" incat nu am gasit unul...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!