Jump to content

Erori Senzor Presiune Si Esp

Sedon
 Share

Postare recomandată

buna ,am nevoie si eu de ajutor!!!

am un audi a4 8e 2002 si am avut un accident capota ,radiatoare, faruri stricate calandru si carcasa de protectie de la curele(crapata putin) etc.

masina a fost "reparata" intr-un service autorizat,pe casco de 4 zile sau cu ea in service degeaba pt ca idiotii de la service nu stiu ce sa faca din cauza :

1 imi da eroare la senzorul de presiune ac(care a fost schimbat) si intra automat pe "eco' si nu'l pot dejactiva prin apasarea butonului de la clima

2 imi apare pe bord esp-ul si nici acesta nu se dezactiveaza la apasarea butonului...

erorile nu pot fi sterse

3 imi apare eroare la un senzor de unghi ,directie nu stiu prea bine stiu doar ca se afla sub volan pe undeva....

instalatia a fost incarcata cu freon si alte uleiuri si prostii...la mufe s-a verificat si totul e ok!

nu stiu ce sa fac...cu masina...

sper sa nu fiu offline de tot !!! dar nu am gasit informatii prea exacte pe celelalte postari!!!!

spuneti-mi macar cateva cauze sa le spun boilor de mecanici la ce sa se uite...:vaidecapulmeu:(

va multumesc anticipat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Referitor la clima a mai fost discutat pe undeva dar nu mai tin minte exact...sa verifice instalatia si toti senzorii care sunt de la clima . Daca presiunea de freon din instalatie este prea mare acesta se decupleaza automat. Cu senzorul de ESP sa nu fie vreun fir rupt de pe la roata si sa-ti fie busit vreun contact care da comanda la senzorul de ESP. Mergi la un service specializat poate asa ii da de capat. Multa bafta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Senzorul de care spui tu este senzorul de unghi volan (G85).E posibil ca mecanicii sa fi umblat la caseta de directie.Volanul intra in caseta de directie doar in 2 pozitii, opuse.In cazul in care mecanicii au montat volanul gresit, e posibil ca senzorul sa citeasca in pozitia 0 ca de fapt este pozitia 180 (grade) a volanului, motiv pentru care acel bec de esp ramane aprins.Poti verifica cu un vag-com, la sectiunea abs/esp, cand ai rotile drepte, al 4-lea sau al 5-lea canal este unghiul volanului.(te ajuta cineva priceput la asta).In cazul in care tu ai rotile perfect drepte, volanul drept, senzorul trebuie sa citeasca 0(grade) (ma rog, plus minus 5).Cum invarti volanul, se misca si gradele.Adu-l la 0 si vezi in ce pozitie stau rotile, daca stau strambe, e clar: e pusa gresit coloana de directie in caseta de directie.Ce spun eu acum e verificat si rasverificat pe masina mea, am stat 2 zile pana sa imi dau seama ce are.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut! Ma scuzati ca postez aici dar nu gasesc alt topic mai adegvat pentru problema mea.

La un Audi A4 2,5 TDI din 2002 apare o defectiune la ESP/ABS cu codul: G 201 ( defectiune electrica si senzor presiune), ce este de facut?

Va multumesc anticipat!

P.S. Please hellp!

Link către comentariu

• 10 months later...

Poate sunt off topic , dar eu intreb daca stie cineva ce insemana eroarea de mai jos:

Address 01: Engine Labels: 03G-906-016-BKE.lbl

Part No SW: 03G 906 016 HA HW: 028 101 221 9

Component: R4 1,9L EDC 0000SG 7000

Revision: 12345678 Serial number: AUZ6Z0D0299539

Coding: 0000071

Shop #: WSC 00000 785 00200

1 Fault Found:

17058 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

P0674 - 000 - Can't Decode, CODE File Not Loaded!

Freeze Frame:

RPM: 0 /min

Torque: 44.0 Nm

Speed: 0.0 km/h

Load: 0.0 %

Voltage: 11.78 V

Bin. Bits: 11000100

Temperature: 13.5

Link către comentariu

Dupa codul P0674 in autodata a dat urmatoarea chestie :

P0674 - Fault location: Glow plug, cylinder 4 - circuit malfunction

Probable cause: Wiring poor connection, relay, glow plug control module, glow plug, ECM

Eu zic ca bujia de la cilindrul 4 este mai mult ca sigur...rezolva cauzele dupa cum zice autodata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!