Jump to content

Vento Vr6

UPO

Postare recomandată

asta da treaba,sunt curios de rezultatul final care cred ca o sa iasa meserie,apropo cat te costa toata treaba asta .Spor la treaba !

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• UPO

19

• GTI_85

3

• ZBENG

2

• czsilviu

2

Top Posters In This Topic

foarte frumoasa masina , spor la treaba si sa o stapanesti sanatos

asteptam iesierea de la service cu niste poze bineinteles :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 months later...

cred ca ar fi a 2 nevasta pt mn un vr6 .....paul felicitari pt alegere si gest,o masina incredibila asteptam rezultatul final

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 5 months later...

In curand... ;) Sper sa o termin pana in weekend... masina a mai suferit modificari majore... dat motor + cutie jos, am dat instalatia de servodirectie jos, am pus caseta fara servo (mori cu servo la vr6), schimbat burdufe, segmenti, cuzineti, pompe, etc.... bateria s-a mutat in spate, instalatia ac jos (am usurat putin fata), coborat alternatorul mai jos, schimbat kit ambreiaj, instalatia abs jos ;) pus serpisori etc... nu-mi vin toate in minte acum:P

Link către comentariu

Imi place compartimentul motorului cat mai simplu si liber... ma intereseaza doar utilitatea... stiu ca nu o sa-mi scot niciodata banii care i-am bagat in masina si o fac ca pt mine... Ce ma putea ajuta? Nu-s fan abs nici nu o sa fiu si nici nu am avut nevoie. Ac nici atat. Cu servodirectia la vr6 te duci in copaci.

Link către comentariu

servo....tu stii cum e la vr6 daca e bine sau nu, ABS... unii pot fara, unii abia pot cu ,daca tu esti in categoria 1, cu atat mai bine ca ai scapat de el, si eu am avut perioade cand mi s-a pus pata pe el si am scos siguranta de la abs, ma deranja ca imi mareste distanta de franare , dar la AC nu as fi renuntat sub nici o forma :icon_thumleft:

Link către comentariu
servo....tu stii cum e la vr6 daca e bine sau nu, ABS... unii pot fara, unii abia pot cu ,daca tu esti in categoria 1, cu atat mai bine ca ai scapat de el, si eu am avut perioade cand mi s-a pus pata pe el si am scos siguranta de la abs, ma deranja ca imi mareste distanta de franare , dar la AC nu as fi renuntat sub nici o forma :(

Servo la masinile astea e f usoara si sensibila... bruscheaza directia, intri usor in balans, nu e ca la masinile noi care au pompa servo electrica si pe masura ce prinzi viteza se ingreuneaza volanul... tocmai ca sa nu faci miscari bruste, sa simti masina... am cautat si eu o instalatie cu pompa electrica dar ma ajungea prea mult si am preferat o caseta normala noua. Am facut proba si merge usor, plus ca simt altfel masina. Deci e f ok.

ABS-ul poate te ajuta putin sau mai mult iarna... daca nu stii sa conduci. Eu m-am descurcat si ma descurc fara, inclusiv iarna. Nu-mi place ABS... :(

AC... nu servesc... racesc usor de la el plus ca sunt fumator si prefer geamurile deschise. La masina asta nu ma incanta AC-ul ci motorul :D

In concluzie am renuntat la confort pt performanta si siguranta... Mai vad eu de ce scap... :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cred ca il confunzi.....nu a scos inca masina pe strazi.

Frumoasa masina, Paul. Abia astept sa o vad dupa ce o termini :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Paul, mai pune niste poze sa vad si eu cum a iesit vr`ul ... tare sunt curios ... ultima data zacea in sant ... multa bafta. EU sunt pieton :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa-ti traiasca patroane masina ... si sa ne mai plimbi cu ea ... La multi ani!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

arata super!!!! ....nu stiu cati ar fi dispusi sa investeasca banii si timpul pe care le-ai bagat tu in masina asta.....felicitari...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!