Jump to content

Vw Bora 1.9 Tdi

LuckyBoy2k6

Postare recomandată

Salutare iubitori de VW :D

A venit timpul sa-mi prezint si eu noua achizitie:

VW Bora 1.9 TDI Highline

Fabricatie 12/2003

Kilometrii: 160.000

Motor: 1.9 TDI (ARL) 110KW - 150 CP

Cutie de viteze: manuala 6+1

Altele: servo, abs, esp, pachet exterior cromat, scaune sport din piele gri, incalzire in scaune, comenzi pe volan, volan - schimbator - frana mana imbracate in piele, decor interior lemn mahon, senzor ploaie, senzori de parcare, oglinda heliomata, navi plus MFD cu magazie de 6 CD-uri, 8 incinte acustice, climatronic, geamuri electrice, oglinzi electrice, computer de bord, cotiera fata, suport pahare fata-spate, inchidere centralizata, suspensii sport, jante 16" stock, cauciucuri Michelin 205/55/16.

Am masina de 1 saptamana, deocamdata totul e ok, sunt foarte multumit de cum arata si cum merge. Singurul lucru care m-a framantat putin sunt cei 160.000 kilometrii parcursi, insa am inteles ca la un motor diesel nu sunt foarte multi, mai ales ca masina a circulat numai prin Germania. Exista si o mica problema, ca la toate masinile care intra pe drumurile romanesti, si anume bucsele :), am facut o revizie sambata si bucsele de la bara stabilizatoare sunt praf.. am comandat altele originale de VW Bora si filtrele, saptamana viitoare am programare sa le schimbe.. in rest totul e ok. Dupa 1 iulie o sa merg sa platesc taxa de prima inmatriculare si o inscriu. :offtopic:

picture043gf9.th.jpg picture044fw0.th.jpg picture045fw4.th.jpg picture064sm9.th.jpg picture065ot6.th.jpg picture066ch8.th.jpg picture051fo0.th.jpg picture054rq1.th.jpg picture059mk7.th.jpg picture055cm8.th.jpg

Link către comentariu

Super tare masina si motorul face toti baniii

Apropo de bani. Ce pret a avut masina akolo cand ai cumparat-o>

Sa o folosesti cu placere si fara evenimente

Drive safe! :offtopic:

Link către comentariu

frumos interiorul gri dar trimurile de lemn nu imi plac de nici o culoare pe o masina de clasa asta

Link către comentariu

draguta masina..cat mai multi km fara probleme

PS: zi-mi si mie cat au facut bucsele??? Si inca ceva: ce consum ai cu ea prin oras???

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

multumesc pt aprecieri.. pe masina am dat 8900 E, am gasit-o si am rezervat-o de pe internet, initial cerea 9450 E.

draguta masina..cat mai multi km

PS: zi-mi si mie cat au facut bucsele???

bucsele au fost in jur de 55 lei/buc

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos

Motorul :salut: daca era si 4motion... era ideala.

Ca sa fiu putin carcotas totusi parca e prea mult gri :)

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos

Motorul :10[1]: daca era si 4motion... era ideala.

Ca sa fiu putin carcotas totusi parca e prea mult gri :biggrin:

multumesc :wub:

Imi recomanda cineva un model de telescoape si arcuri.. as vrea sa o inalt putin, la fiecare denivelare ating cu ea pe jos.. :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!