Jump to content

Montare Geamuri Electrice Passat B4

ALEKS
 Share

Postare recomandată

Eu doar am fixat geamul pe sina aia a macaralei atat , si am vazut ca urca stramb de tot si sina aia cand cobor cateodata geamu , geamu imi ramane sus si macaraua coboara . Imi iesa geamu de pe sina macaralei . Ms pentru ajutor . Nu stiu exact ce surburi zici, probabil o sa le observ cand o sa dau jos fata de la usa . Nu prea ma ajuta nici anotimpu , acum mai importanta e problema ca nu-mi ajunge curent la luneta , nici macar pana la buton , doar se aprinde butonu si atata . Are treaba blocu de lumini cu luneta , nu stiu cum se da jos . Intr-o zi am apasat mai tare pe blocu de lumini si mi sau aprins si ceasurile din bord , luminile sin manerele de la usi , luminita de pe butonu de la luneta . mai multe care nu mai luminau , sau aprins si la orice hop mai puternica se deranjeaza iar . cred ca e un contact naspa la blocu de lumini , dar nu stiu cum se da jos sa ma uit la el

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

blocul de lumini (intrerupatorul pt faza scurta si proiectoare) se demonteaza foarte usor. Se introduce o lama subtire (sau un cutit) in parta de sus a lui si se da in dreapta si se trage usor de el. 

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare,as vrea sa imi montez geamuri electrice la un B4 ,referitor la instalatia electrica,cea de la panoul de sigurante mai departe,am observat la dezmembrari ca vine impreuna ca cablurile de la celelate accesorii(bricheta,dezaburire,ventilatie),iar pt usile spate cu toata instalatia de la stopuri,haion,etc.Pt.cei care ati mai realizat acest transplant,spuneti-mi va rog cum ati procedat.Mentionez ca am achizitionate macaralele si instalatia din usa pana la stalp,mai departe m-am inpotmolit la cele descrise mai sus

Multumesc.

Link către comentariu

se poate desface instalatia de la geamuri in parte fata de cea din spate, ele vin prinse intr-un singur manunchi pet a fi mai usor de manevrat la montajul pe masina in fabrica.

Link către comentariu

• 11 months later...

Am o problema la geamul electric din fata șofer la un passat b3 dau geamul jos și pe la jumătate se aude un pocnit și agata în ceva...oare ce poate avea îi sărit de undeva?în rest vândă dau sus aceiași problema pe la jumătatea pocnit ...Mă gândesc sa nu se spargă geamul....aștept păreri prieteni....ps:motorașul functioneaza

Link către comentariu

@kovacs: Unde sa fi postat daca nu aici?

@araburap: Desfa si tu fata de portiera, si vei vedea unde agata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!