Jump to content

Norme & taxe de poluare (Touareg 7L)

sanddy1964
 Share

Postare recomandată

la masina mea din 2006 cu motor de 2500 , fiind euro 3 taxa este 12.000 de euro

masina face 8-9000 , dar asta nu conteaza , important e sa fie fericit Tonta ca paste Rovaca timbre

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mecea,e varianta veche,inca o mai gasesti pe anumite site-uri,inclusiv money.ro.Varianta oficiala,de pe site-ul ANAF,o gasesti aici

http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsitentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2013.html

Modificat de voctav
Link către comentariu

vw touareg r5 / 2005---- taxa timbru  14.400 Euro  Japca  la drumul mare !!!!!!!!!!!

Link către comentariu

am luat legea in mana si cu tabelele lor iese 3300 euro la treg 3000cmc 295 co2 euro 4 din 2006

http://www.mmediu.ro/beta/wp-content/uploads/2013/01/Ordonanta-timbru-mediu.pdf

acuma calculatorul ala da corect taxa la o masina noua dar la sh ... plus ca in OUG nu este nici o diferenta facuta intre motoare scanteie/compresie ... cred ca pur si simplu nu este actualizat corect modul de calcul, ca o fi incompetenta sau nesimtire e la latitudinea fiecaruia sa aprecieze.

Link către comentariu

nu o vinzi ? :RO flag:

Link către comentariu

Scuze pentru off-topic:

O masina care a fost in leasing, achizitionata de la reprezentanta din Romania, inmatriculata prima data in februarie 2009, anul ei de fabricatie 2008, se mai plateste taxa de timbru?

Link către comentariu

@Tavitara

Îmi poţi da mai multe detalii, te rog frumos?

Link către comentariu

pai e 2008 .. 2009 , toate firmele de leasing au fost obligate sa plateasca taxa , deci e platita

in acest caz nu s-a recuperat niciodata taxa

daca masina a fost scutita de taxa la cumparare , cu atat mai mult , nu s-a platit si nu se va plati niciodata taxa

Link către comentariu

Deci chiar dacă firma de leasing voia să recupereze, nu avea ce, nu?

Link către comentariu

Mulțumesc.

Între timp aștept să i se elibereze omului adeverința de la ANAF, a făcut cerere pentru ea acum o săptămână însă nu știu de ce durează așa mult.

Link către comentariu

Daca eu am castigat anul trecut un proces si am reusit sa inmatriculez masina fara taxa veche, acum daca vreau sa vand, noul proprietar trebuie sa plateasca timbrul?

Link către comentariu

momentan , cel mai probabil va plati

trebuie sa treaca ceva timp sa se limpezeasca toate situatiile

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!