Jump to content

Norme & taxe de poluare (Touareg 7L)

sanddy1964
 Share

Postare recomandată

Salut, am si eu o intrebare.

Mi-a trimis un neamt aceste date despre un Touareg V6 TDI fab 11/2005. Este EURO4 sau nu? Exsita un VIN Decoder dar nu-l mai gasesc.

Fahrgestellnummer: WVGZZZ7LZ6D039101

HSN 0603 TSN 775

Dieselpartikelfilter PM5

Pr

Modificat de sanddy1964
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

]

Da am incercat dar nu merge.Majoritatea dau VIN-ul gresit iar doua spun ca s SLOVACIA, asta asa e ca acolo e facut Touaregul...oricum, nici vorba de ceea ce vroiam eu sa aflu, adica dotarile masinii , in special daca are EURO4.

Mersi oricum.

Link către comentariu

Hai sa o luam altfel. Masina e fabricata in 2006 (cu ideea ca nemtii calculeaza altfel anii la masini). In UE deja era in vigoare legea ca toate masinile noi trebuie sa respecte norma E4 . Si peste vreo 2-3 ani va fi E5 obligatorie pentru toate masinile care vor iesi de la acea data.

Cu siguranta este euro 4 motorul tau.

Link către comentariu

Cu siguranta este euro 4 motorul tau.

Pai amsina e facuta in Slovacia...iar data exacta e Nov 2005 ,,,are anul 2006 dar e de fapt fabricata in 2005.O sa ii zic sa dea fax cu Brieful sa vad ce si cum, la RAR.

Link către comentariu

La nemti, in industria inregistrarilor auto, anul 2006 incepe de pe 1 iulie 2005. Asa ca masina ta este 2006. Si chiar de ar fi 2005 tot euro 4 ar fi. Norma E4 e ogligatorie de prin 2003 - 2004.

Link către comentariu

La nemti, in industria inregistrarilor auto, anul 2006 incepe de pe 1 iulie 2005. Asa ca masina ta este 2006. Si chiar de ar fi 2005 tot euro 4 ar fi. Norma E4 e ogligatorie de prin 2003 - 2004.

Stai linistit ca sunt gramezi de masini diesel EURO3 din 2005 (vezi BMW-uri X5 la greu,,,si Touareguri chiar, de aceea si intreb aici :Driver: )

Ar fi bine sa fie Euro4 ca as lua-o la un pret bunicel...

Link către comentariu

De ce nu ceri brief-ul prin fax si lamuresti problema????

Link către comentariu

De ce nu ceri brief-ul prin fax si lamuresti problema????

pai exact asta trebuia facut de l ainceput dar nu eram acasa si nu aveam cum sa primesc faxul. S-a rezolvat intre timp.Am luat masina din Romania si i-am zis neamtului ca era prea scumpa oferta lui, ca sa nu ma mai bata la cap .Sta cu el nevandut de mult timp si cred ca era ceva cu masina aia ca prea era insistent, telefoane, etc...

Link către comentariu

• 1 month later...

Daca are DPF adica filtru de particule e sigur euro 4.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

masina e sigur euro 4 la V6 :angry:

Link către comentariu

• 3 months later...

Avind in vedere cele cateva zi pina la intrarea noii "taxe de poluare",cu noul calcul al taxei in functie de CO2 m-am lamurit.Dar de unde stii daca masina e dotata cu DPF sau nu?Gasit pe mobile.de atit la masini cu E3 cat si la cele cu E4;incepind cam cu 2003.Aveti cunostinte suplimentare?Mai ales ca 25% jos din taxa se simt...

Link către comentariu

dai mail sau mai sigur il suni pe neamt si il intrebi codul motor; atunci vei sti care e sau nu cu DPF :))

Link către comentariu

Codul motor il stiu deja:"BAC",dar nici macar COC-ul (certificatul de conformitate EU) nu da date despre DPF ci doar cele de CO2.

Link către comentariu

cauta in ETKA sau posteaza in TDI forum - poate are cineva informatii exacte despre BAC

Link către comentariu

Pina la urma adresa de la fabricant e sfanta(VW RO=va duaraaa),dar multam, mai caut.

Link către comentariu

BAC NU ARE DPF. MOTOR 2.5 CU DPF: BPE

Modificat de bysus
Link către comentariu

• 4 months later...

7GG in finalul versiunii sau pe colantul cu dotari confirma existenta DPF.

Link către comentariu

• 3 months later...

M-ar bate si pe mine gandul la un Touareg sh R5

Poate cineva sa-mi spuna de cand R5 a devenit euro 4??

Aceeasi intrebare si pentru 3.0

Multumesc anticipat

Link către comentariu

reiterez intrebarea de mai sus..

Ma poate ajuta cineva, ca sa-mi fac si eu niste calcule????

Link către comentariu

• 4 years later...

Bun gasit.Imi cer scuze daca subiectul este off-topic dar am vrut sa fiu sigur ca va fi citit de posesori de Touareg.Poate cineva sa imi confirme noua taxa auto,asa-numita de timbru, pentru Touaregul de 3000 cmc, 2006,noxe 295 g/km- 6910 euro ?!!Era sa cad de pe scaun cand am calculat pe cateva siteuri.Sper sa fie o greseala din partea mea.

Cu stima,

Octav

Link către comentariu

bine ca e Euro 4 :RO flag:

daca era Euro 3 ( si sunt multe masini 4x4 2005-2006 cu aceasta norma ) timbrul era de 18.000 ~ 20.000 de euro ! :icon_rendeer:

Link către comentariu

mersi de raspuns,mi-ai fost de mare ajutor !

Link către comentariu

Nu inteleg de ce te mira acest lucru deoarece traim in Romania :tuktuk:

Cat de curand taxele or sa depaseasca cu mult valoarea masinii.

La t-regul meu taxa e undeva pe la 8500 eu, e 2005 si are motor de 2500, asa ca tu stai

bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!