Jump to content

Fluctuatii La 200 Km/h


iulian20
 Share

Postare recomandată

salut baieti!am un passat 1.8 T[150cp]de fabrica si nu reusesc sa-i dau de cap,pe la 200 km/h incepe sa intre in niste fluctuatii! am scanat masina cu vag-com-ul si am gasit eroarea P0411[incorect air flow detected].ma gindesc ca poate sa mai lovit cineva de chestia asta si ma ajuta cu niste sfaturi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da,eu m-am lovit de asta.

Problemele pot fi asa : Furtun de aer, Pompa de aer sau Valva de aer. La mine s-a dovedit a fi : pompa(plina de apa)+furtun aer+siguranta arsa.

Insa,e posibil sa scapi doar cu o mufa incorecta bagata.Spor la treaba.

Pompa aia de aer e situata undeva in fata dreapta jos.Verifica bine furtunele care merg acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am demontat pompa de aer din bara,dreapta jos,am probato si functioneaza foarte bine!a mai ramas valva de aer care te rog sa-mi spui si mie unde o gasesc???furtun de aer te referi la alea mari de jos de la intrcooler sau alea de vacum[subtiri]?cum ai reusit sa gasesti buba,sau ai luato prin eliminate?

Modificat de c o s m i n
Nu mai da quote la mesajul anterior !
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Furtunele alea subtiri de vacuum..Eu am luat-o prin eliminare...Valva aia nu am gasit-o nici eu. Probeaza si siguranta de la pompa ca e posibil sa fie arsa.Daca zici ca pompa merge aproape sigur e mufa sau unu din furtunele alea subtiri de vacum.

Becul de check-engine (cel) e aprins in bord?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa aprins de 2 ori pina acuma dar mi la resetat cineva si acum e o.k,se aprinde numai la talpa ca lumea!iar furtunele le-am schimbat alea mici,mai am decit unul singur,ala de la turbina si merge undeva pe la admisie,numai ca trebuie sa dau toata fata masini jos si nu prea am avut timp[bara,far,radiatoarele,etc]tu zici ca ai rezolvat treaba nu?tot 1.8t ai?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da,eu am rezolvat problema...Tot 1.8T am si am avut aceleasi probleme ca si tine...De schimbat am mai schimbat o sonda lamba, un debitmetru si ceva furtune de vacuum, tot asa greu accesibile dar acum masina merge brici...Merita sa o faci , e o reala placere sa o conduci cand merge bine.

Referitor la resetare, degeaba resetezi pana cand nu remediezi fizic masina , eroare ramane stocata chiar daca becul e stins... poti face un test cu vag in mers si o sa vezi ca eroarea e tot acolo...

Bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu ca e o reala placere sa o conduci,de aia si tin asa tare sa o fac sa mearga absolut totul ca la carte!eu i-am facut resoftare,am duso pe la 200 de cai si 310cuplu nm,iar acum masina e bomba,nu imi vine sa cred ce a iesit di ea!se duce pina in 200-230 km/h foarte repede dar dupa aia incep fluctuatiile alea de ma enerveaza la maxim!pina acum nu am avut nici o defectiune din cauza resoftarii,singurul lucru e ca mai scotea furtunul ala mare care intra in admisie de la turbina,dar i-am pus 2 coliere si gata,rupe rindurile!oricum merci mult pt sfaturi,am sa le iau prin eliminate si voi rezolva problema curind,apoi vreau sa-i inchid ceasul[260 km/h]si o las in pace,nu mai umblu la nimic

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal man!am facut la cineva aici in bucuresti,omul lucreaza foarte bine,are programele DIMSPORT originale din germania,iar toata treaba ma costat 350 de euro si dureaza vreo 20-30 de minute,dar credema ca nu-ti mai recunosti masina!daca ajungi prin capitala,suna-ma si te dau cu a mea sa vezi despre ce este vorba[0742134700 iulian ma cheama].dar mult mai bine suna-ma si vorbim mai multe la telefon,ok?astept tel tau

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!