Jump to content

Capac Scrumiera Topit De Odorizant. Help Mee!

alex rusu
 Share

Postare recomandată

Va multmumesc mult pentru sfaturi ! Am rezolvat problema cu o bucata dintr-o scobitoare , acum functioneaza perfect  :lol: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

salut !imi poti spune si mie cum ai facut aceasta operatiune ?am aceeasi  problema cu scrumiera.Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Se scoate scrumiera prin apasare, iar apoi vezi ca sunt 2 suruburi care se demonteaza cu o surubelnita T10 sub mansonul schimbatorului de viteze. Mansonul se scoate cu tot cu plasticul de la baza acestuia in forma de patrat, pur si simplu tragi de el, acesta fiind prins prin 4 cleme de plastic daca nu ma insel. Dupa ce ai dat jos carcasa de la scrumiera vezi ca in partea dreapta parca este mecanismul de inchidere. De cele mai multe ori se rupe acel dinte de plastic. Cauti un cui mai subtire sau o sarmulita o incalzesti bine cu ceva si o bagi in plastic in locul "dintelui" ca sa ii zic asa. apoi o scurtezi si o mai netezesti cat fie ca cel de plastic.

Voila. Spor la treaba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!