Jump to content

Noul Meu Vw

bagabontu

Postare recomandată

Salutare tuturor.

Doream sa va prezint noua mea achizitie.

Are abia o saptamana de cand este la mine.

Cateva detalii:

Golf 4, an fabricatie 2003

1.6 16v 105 cp

Culoare : Albastru

4 geamuri electrice

si are doar 67000 km reali.

Imi place destul de mult masina, insa daca in loc de AC simplu avea Clima era si mai ok.

Momentan nu am facut modificari insa cu prima ocazie cand pun mana pe bani vreau sa o incaltz, sa ii pun unu sistem audio, sa ii pun geamuri fumurii.

Ideea e ca pasiunea pt Vw o am de la tata care din 1994 pana acum a mers numai pe VW si a schimbat cateva in timpul asta si a fost multumit, acum avand un Passat 2003 si un Touran 2005.

Asta ca Off Topic.

Adaug cateva poze.

post-8042-1214555812_thumb.jpg

post-8042-1214555820_thumb.jpg

post-8042-1214555823_thumb.jpg

post-8042-1214555828_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos! Din cate am vazut pare intretinuta masina. E luata din tara sau adusa?

Link către comentariu
Frumos! Din cate am vazut pare intretinuta masina. E luata din tara sau adusa?

este bine intretinuta.

e luata din tara de la un prieten de`al tatalui meu.

Link către comentariu

Intr-adevar, luceste ca adusa din exterior. Imi plac acele cadrane de sportline. Daca ai posibilitatea, spune aici sau prin PM pretul de achizitie, te rog. Ai grija de ea!

Link către comentariu
Intr-adevar, luceste ca adusa din exterior. Imi plac acele cadrane de sportline. Daca ai posibilitatea, spune aici sau prin PM pretul de achizitie, te rog. Ai grija de ea!

O sa am grija de ea...

M`a costat 8000 de euro

Link către comentariu

felicitari pt masina !

este super...aproape ca a mea.

insa mi se pare cam mult pretul...

oricum, ceea ce conteaza e tie sa`ti placa si sa te bucuri de ea :lol:

Link către comentariu
felicitari pt masina !

este super...aproape ca a mea.

insa mi se pare cam mult pretul...

oricum, ceea ce conteaza e tie sa`ti placa si sa te bucuri de ea :)

merci mult, asemenea si tu!

Poate este cam piperat pretul dar tinand cont ca stiu de la cine am luat`o si ca are distributia schimbata la 60.000 si cauciucuri noi, nu avea rost sa ma tocmesc la pret, mai ales ca puteam sa o iau de la altcineva cu 4-5 sute de euro mai ieftin si cine stie ce probleme sa am.

Voi cam cat ziceti ca ar fi meritat masina.

Eu am`am interesat inainte sa o cumpar si am vazut preturi de la 7300 pana la 8200 acelasi an si cam aceleasi dotari.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Pana la urma vad ca ai renuntat la ce vroiai sa-ti iei cel cu 4 cercuri :( ,dar oricum e super frumoasa asta.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Salut, masina e super :(

Pretul eu zic ca este foarte bun, daca kilometri sunt reali si n-a fost implicata prin accidente sau intamplari nedorite! Felicitari si sa o :D in siguranta !

Link către comentariu

@TheOne06- merci mult tinere, n`am renuntzat dar momentan e o alternativa, am preferat sa imi iau acum ceva care sa imi placa si sa mai astept putin pana fac rost de bani sa iau cele 4 cercuri.sper sa nu mai dureze mult.sau daca nu astept sa renuntze tata la passat - k ai vazut si u k e impecabil si stiu si cum a mers cu el...

@silika - merci mult. Stiu sigur k sunt km reali si k nu a fost implicata in accidente.

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Masina este ok si motorul la fel!

Apropo: scrierea cu

Link către comentariu

E mai mult decat ok masina dar sincer nu se compara cu Passat-ul tatalui tau.Cu toate ca am Passatul asta nou tot ii mai duc dorul celuilalt vechi era super masina.

Bamse sincer nu cred ca e nevoie sa mentionezi tu ce are voie si ce nu pe forumul asta, de asta exista moderatori.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

:beerchug: TheOne06 l-am facut atent, nimic mai mult, un moderator poate dadea direct warning. Intelegi?

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

@.:bamse - merci pt urari!

@TheOne06 - stiu ca nu se compara, si in plus este o diferenta de la cer la pamant intre ele, dar decat sa stau cu gandul ca mai am -3-4-5-6 luni pana imi iau audi sau passat`ul am preferat sa imi mai alin trecerea timpului.Asta nu inseamna ca spun despre golf`ul asta ca este nasol si ca ma folosesc de el....Mi`a placut si l`am luat.. ;) .

:icon_thumright: TheOne06 lasa omul sa zica ce are de spus ca sincer nu m`a deranjat si nu are rost sa va certati. .:bamse am inteles in legatura cu scrierea, dar imi e mult mai usor sa scriu asa atat mie cat si voua cred....

Link către comentariu
  • 8 months later...

Salutare,

Masina a implinit astazi 75.000 km.

A primit acum 3 saptamani un mp3-player sony mb-5000 si o pereche de boxe sony (usile spate), care vor fi inlocuite cu unele de fabrica(imi par mult mai ok) iar eu nici nu prea sunt genul cu galagie mare in masina asa ca nu cred ca o sa ii pun statii, subwoffere.

si in sfarsit dupa ceva timp i-am adaugat un frumos sticker "vwforum.ro"

Link către comentariu
la mai multi km fara evenimente :icon_thumright:

ms . asemenea

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti sa o faci sa arate cum vrei tu.

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si fara probleme. Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti sa o faci sa arate cum vrei tu.

sar`na,valabil si pt u

Link către comentariu
  • 1 year later...

Dupa mai bine de 2 ani, de cand ma aflu in posesia masinii,am ajuns la onorabila "varsta" de 90.000 de km.

Sunt foarte multumit ca in tot acest timp si in cei 23.000 de km, nu am avut incidente, si nu a fost nevoie sa ajunga la "doctor" decat pentru schimbarea consumabilelor si pentru oarece verificari.

In acest moment singura problema (daca o pot numii asa) este zgomotul pe care il produce,de cateva zile, bendixul de la electromotor, dar saptamana viitoare masina este programata la service pentru revizie si tot atunci se va rezolva si problema bendix-ului.

Am de facut o specificare in ceea ce priveste anul de fabricatie al masinii.Prima inmatriculare a fost facuta in 2002 luna a 9-a si nu in 2003 asa cum am scris in primul post.

Asa ca un Off Topic, am o nelamurire si nu stiu daca ma poate ajuta cineva.Am tot intrebat in stanga si in dreapta si nu am primit un raspuns care sa ma lamureasca.Este vorba de seria de sasiu, care apare la magazinele de piese auto ca fiind din anul 2003.Cum este posibil atata timp cat masina a fost inmatriculata in 2002 deci practic produsa in 2002? Unu din exemplele care imi trec prin cap acum este momentul in care am vrut sa schimb stergatoarele, iar cand am dat datele masinii,celor care urmau sa imi aduca stergatoarele mi-au spus sa ma mai uit la anul fabricatiei ca lor le apare ca fiind 2003?

post-8042-1286439906_thumb.jpg

Link către comentariu

La VW, la masinile care se produc dupa luna iunie a anului in curs (deci dupa prima jumatate a anului in curs) se declara anul fabricatiei ca fiind urmatorul.

Asa e si la mine, am cumparat masina de noua de la reprezentanta, in talon am la data inmatricularii 2006, iar la anul fabricatiei 2007 :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!