Jump to content

La Categoria "ba A Mea E Mai Frumoasa",

wiSeguy

Postare recomandată

Salutare la toata lumea, desi sunt inscris in aceasta comunitate de ceva timp e primul meu post pe forum asa ca incerc sa ma prezint sau mai bine zis sa`mi prezint masina.

Sunt posesorul unui VW Passat B5.5 (3BG), tip motorului e AWX, din 2004, de 131 CP (inaintea lui am mai avut unul aproape identic insa un pic mai batran si cu cai mai putini).

Din dotari, le enumar pe cele mai importante:

La interior:

- volan cu comenzi

- computer de bord mare

- tempomat

- climatronic

- combina cu charger ptr 6 cd

- insertii de lemn

- interior crem

- torpedo cu racitor

- full electric

La exterior:

- culoare inky blue pearl (o culoare mai rar intalnita, isi schimba nuanta la soare)

- xenon

- proiectoare

- jante pe 16"

- parktronic

Si ca sa sustin cele afirmate adaug cateva poze

Numai bine si felicitari celor care tin acest forum :Driver:

post-10612-1214389201_thumb.jpg

post-10612-1214389210_thumb.jpg

post-10612-1214389221_thumb.jpg

post-10612-1214389230_thumb.jpg

post-10612-1214389236_thumb.jpg

post-10612-1214389241_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina...are o nota de eleganta aparte! :Driver:

PS:O vad zilnic parcata... :screwy:

Link către comentariu

Frumoasa masina

Sa o stapanesti cu placere si fara evenimente

Drumuri bune!! :unsure:

Link către comentariu

Nu poti da gres cu un asa interior. E nemaipomenita combinatia negru-crem.

E o idee si atasarea benzilor de crom pe bandouri, cum ai procedat tu. Cam care a fost procedeul, ai mai decupat din ele, ca stiu ca cele standard au un cant pe care se monteaza ?

Sper ca nu e deja de vanzare; ar fi mare pacat.. Presupun ca sunt pozele de la achizitie. Este oricum onorabila preferinta ta constanta pentru B5.5-uri.

Numai bine !

Link către comentariu

Faina masina...interior splendid. O mica sugestie...bandourile vopsite in culoarea caroseriei....macar sa aduca a echipare de fabrica cu acel crom aplicat ulterior :)

Link către comentariu

Multam`tuturor ptr aprecieri.

@LUFY am avut de gand sa`i vopsesc si bandourile insa nu am fost sigur ca o sa iasa cum trebuie. culoarea pe care o am e pretentioasa si nu vroiam sa apara diferente la nuanta din acest motiv am renuntat.

@FLORIN D benzile cromate le`am pus la o firma din iasi, nu m`am ocupat eu de ele ... am mai vazut un passat facut de ei si mi`a placut. acum masina e la vanzare, pozele sunt recente, sunt singurele dealtfel pe care le am.

numai bine !

Link către comentariu

Dar nu ai de ce sa-ti faci chiar atatea griji din cauza vopselei mai "alese". Reflexia luminii oricum se face altfel pe rotunjimile bandourilor. Si cu cele din fabrica poti avea impresia ca sunt de nuanta diferita de caroserie. Nu numai o data mi s-a intamplat sa am impresia ca o masina a fost lovita si revopista, caci se vedea diferenta de culoare intre spoiler si aripa.

E pacat sa nu incerci, ca lasa impresia de linii inutile.

Noroc !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
Thanks 4abc !

PS: Stai in zona ?

Da...la 2 statii de tine... :)

Poate treci sambata la intalnirile care se organizeaza saptamanal la ora 14 in parcarea facult de Chimie din Tudor Vladimirescu... :rolleyes:

Link către comentariu

@FLorin D - multam`de sfaturi ... daca nu dau masina intre timp poate incerc. abandonasem de tot ideea. apropos, ti`am vazut masina, felicitari, arata foarte bine. e ochioasa si la propriu si la figurat ! :icon_thumright:

@4ABC - apropos de intalnirea saptamanala, multumesc de invitatie ... puteti conta pe mine. sambata la 14 voi fi acolo :rolleyes:

numai bine !

Modificat de wiSeguy
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

foarte frumoasa masinutza.imi place mult culoarea.sa ai grija de ea pana si succes la vanzare daca mai ai de gand asta.numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!