Jump to content

Masina Mea....golf Tdi Arl 150 Cp

calin_rs

Postare recomandată

Dragi forumisti,

Tin sa va informez ca bordul se prezinta si functioneaza foarte bine drept urmare m-am hotarat sa vand bordul vechi!

Doresc sa va intreb cum imi pot lipi nistea pleoape...cu ce anme....deoarece am incercat cu pistolul de lipit si nu a tinut deoarce se incalzea foarte tare farul (al meu este de sticla). Am fost informat cum ca o banda dubla adeziva ar tine foarte bine chiar si cu riscul de o iesi cativa cm inafara! Ar rezista bine la spalat??

Va multumesc!

Link către comentariu

:o :o cum sa pui pistolul de lipit????? :lol: :lol:

silicon se foloseste!

Link către comentariu

Cine ti-a zis sa le lipesti cu pistolul de lipit sigur a facut misto de tine :lol:

Eu la masina actuala cat si la fosta le-am lipit cu silicon Bizon transparent si vad ca pana acum nu s-au dezlipit, dar am mai auzit ca se mai pot lipi si cu mastic pentru parbrize :lol:

Apropo frumoasa rau masina si potenta

Link către comentariu

Personal cred ca o strici cu pleoape, mie nu-mi prea plac. Mai bine mai astepti si pui faruri, Celis sau ceva asemanator, eventual mai ieftinute, In-Pro aveau ceva dragut. Sau poate capota prelungita bad-boy look cum avea "zgaiba":icon_thumright: Succes, frumoasa masinuta, motorul e deosebit

Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta!! Sa o stapanesti sanatos, insa nu inteleg de ce toti lauda ARL-ul....eu unul chiar am ramas dezamagit de el....:)

Link către comentariu

Calin_rs, pleoapele, dupa cum vezi, nu mai contribuie ca alta data la schimbarea aspectului. Pentru un plus de distinctie, acum este in voga prlungirea prin sudura "bad-boy look". E si un prilej bun de a scapa de ciobiturile de pietricele de pe capota, ca tot e nevoie sa o vopsesti integral. E un tip la Prestari servicii + oferte extinse care are asemenea lucrari. Intra aici.

Link către comentariu
Arata foarte bine masinuta!! Sa o stapanesti sanatos, insa nu inteleg de ce toti lauda ARL-ul....eu unul chiar am ramas dezamagit de el....:offtopic:

Salut

Ne poti detalia natura acelor probleme eventual sa le pot preveni din timp??

Nu tragea sau cum???

Pentru lok-ul de bad boy am nevoie de bani si eventual cand o voi vinde nu vreau sa considere respectivul "vai..masina tunata....clar a rupt-o!!!" pe cand asa le pot da imediat jof....oricum nu desconsider cele mentionate anterior, ocazie cu care doresc sa va multumesc inca o data pentru sugestii! (Am avut capota zgariata si o usa si am facut-o pe casco asa ca vopseaua e noua, mai putin din nou pe aceea usa deoarece mi-au zgariat-o din nou nemernicii!)

O zi buna

Modificat de calin_rs
Link către comentariu

Este foarte sensibila turbina...sincer..daca merg cu ea pana la Brasov eu pot in doar 250 de km sa iti distrug turbina. Oricum ma asteptam sa traga muult mai bine pentru ce 150 de cai. Sau poate este din cauza cuplului de 320nm... Nu stiu!

Link către comentariu

sunt de parere ca atat ploapele cat si prelungirea sunt cam acelasi lucru.....singura diferenta e de gust si de ceea ce faci cu masina ta....daca vrei sa-i schimbi grila fata si sa-i pui una fara sigla...de preferabil prelungire....daca vrei decat forma farurilor mai arcuita ca sa-ti dea impresia de nervoasa...ploape

referitor la turbina....iti ajung si 20 km k sa o bubui :P

o poza cu masina mea...k sa-ti faci o idee

post-23004-1215430329_thumb.jpg

Link către comentariu

Bescu.....astea cu 250km ca sa ii distrugi turbina sunt vorbe cu vechile turbine de ARL care aveau intradevar ceva probleme. Daca vrei eu un 100km in oras iti fac praf tot motorul. Dar sa stii ca turbine de ARL sunt f bune, fiind deja alegerea cea mai populara pentru tuning fiind plug'n'play.

ARL-ul intretinut nu ar trebui sa ridice mai multe probleme decat ATD,ASZ, AJM sau AXR.

Link către comentariu

Nu te contrazic...am condus 2 ARL-uri toata viata...+ al meu:D Al meu se joaca pe langa ARL-ul stock..... In fine, important este sa se bucure de masina :wub:

Link către comentariu
Al meu se joaca pe langa ARL-ul stock.

Aici cred ca exagerezi. Sau cel cu care-ai mers chiar avea probleme. Eu am mers cu Leon-ul lui chris (ARL) si inainte si dupa soft si am mers si cu 116+chip si mi s-a parut mai violent ARL-ul.

Link către comentariu

In cat timp se uzeaza un bec xenon???4 ani ar fi ceva normal??ca nu mai sunt luminoase asa farurile cum am vazut l aun golf 5 ca avea din fabrica!!!

am 2 faruri originale bosch cu lupa(de xenon) la fel ca ale mele si incerc sa le dau asa ca daca stiti pe cineva...ar fi ideal!!

post-18816-1215545204_thumb.jpg

Link către comentariu

scuze pt poluarea topicului dar si AVF+soft SKN pe passat sta in spatele ARL.

Link către comentariu

fff tare masina super motor arata super bine , e ingrijita ... cat mai multi km fara incidente . Bafta!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Buna seara

Am incercat sa-i montez trimuri chromate de la dragos voinea si cand sa le scot pe cele vechi din stanga si din dreapta climei (acelea verticale adica) am constatat cu stupoare ca acelea nu se dau jos, fac parte din "bord" adica din acele "sertarase" in care intra clima, suportu de pahare si casetofonu!!

Am cautat o vreme pe la dezmembrari dar m-am lasat pagubas!!!Sincer cred ca ar fi venit bine pe masina in special cu bordul nou!!

M-am intors in aceasta seara cu masina de la munte si in afara de nebunii care se baga in fata doar doar sa depaseasca ei ceva masina merge fff bine!!Cateodata simt nevoia sa fi fost un pic mai mare eventual mai lata la modul ca la depasiri pe banda 2 la 180 masina se clatina cand trec pe langa o masina eventual un tir!!!Am cum sa "corectez" aceasta problema desi am suspensii sport??? (stiu ca sunt si goluri de aer dar totusi)!!

Va multumesc si astept raspunsuri eventual sfaturi!!

Link către comentariu

In principiu cred ca se poate dar nu cred ca este cazul,decat daca vrei sa faci pe eroul ,cu masina ,in curbe.In linie dreapta nu cred sa fie vreo problema.Mie,cel putin,la 225 km/h imi facea la fel ca si tie,dar nu era ceva de speriat,adica sa iti dea impresia ca pierde aderenta.Cand treci pe langa tiruri sau trec ele pe langa tine ti se clatina masina si la 100 km/h deci...

In legatura cu chip-ul , sa stii ca si eu eram multumit de cei 131 de ponei pe care ii aveam sub capota dar acum sunt si mai incantat de cele 165-170 de cabaline care au rasarit dupa chip.In oras nu prea cred ca o sa beneficiezi de ei din plin dar in afara o sa vezi ca trage altfel.Cel putin in pante ,la puterea si cuplul care o sa le ai, nu o sa gasesti prea multe masini care sa te depaseasca.

Oricum...frumoasa masinuta: motorizare,dotari..cam tot ce vrei.Vezi ca pentru bord gasesti si o folie speciala,imitatie de aluminiu, care se lipeste.Mai multe detalii AICI !!! .Daca o sa cauti o sa gasesti si pe forum,stiu ca era un anunt mai demult cu acelasi lucru de vanzare.

Bafta si spor la condus.

PS: daca mai ai farurile alea de vanzare da-mi si mie un pm,te rog,cu un pretz pt ele.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!