Jump to content

Masina Mea....golf Tdi Arl 150 Cp

calin_rs

Postare recomandată

Salutare

Ma bucur sa fac parte din comunitatea vwforum.ro si doresc sa va prezint masinuta mea ..ce-i drept o am deja 8 luni dar din motive subiective nu am putut posta pe site.

Mentionez ca sunt incepator al utilizarii forumului dar promit ca voi invata repede.

Numerele sunt sterse deoarece fotografiile au fost facute cu nr de inmatriculare al fostului proprietar si nu vreau sa dau informatii eronate.

Tin sa precizez ca golful este masina mea de suflet si am facut mari eforturi sa o iau.http://vwforum.ro/style_emoticons/default/Driver.gif

http://vwforum.ro/style_emoticons/default/Driver.gif

Cu alte cuvinte masina a fost adusa din germania si tinuta de fostul proprietar 6 luni dupa care am luat-o eu.

Este un golf 4 tdi cu cod motor arl si 110kw adica150 cp.

Masina are urmatoarele dotari(sper sa nu uit ceva si acum voi mentiona si ce dotari suplimentare i-au fost aduse deoarece asa am luat-o):

-km bord cand am luat-o 130.000 si acum 141.000

-xenon

-suspensii sport

-scaune sport incalzite

-6+1 trepte

-pedale si footrest R32

-triple Hella Magic Colour

-climatronic

-pilot automat

-jante 16`;

-lucrez la o grila sport dar acum este la vopsit ultimul elelent

M-am gandit si la chip asa cum multi au sfatuit pe ceilalti, dar deocamdata ma declar multumit de cei 150 cp. E drept ca am fost informat ca ulterior chip-ului vin si cheltuielile aferente....si cum nu am nevoie sa bag bani in masina degeaba...ma mai gandesc (mi s-a zis ca incet incet datorita chip-ului se duc diferiti senzori si lucruri costisitoare).

in schimb o mare dorinta de-a mea a fost de a avea un bord "sport" dar masina fiind highline...asa am luat-o.

m-am dus pe la dezmembrari dar in sfarsit am gasit un bord doar ca trebuie "prelucrat" cu vagcom-ul la km si eventual la immobiliser (pentru a putea fi compatibil cu cheile).Initial am vrut sa schimb foliile dar ..planuri planuri

Ganduri de viitor ar putea fi:

-folie

-elemente alum interior (am gasit p eun site toate elemetele cu 250 euro noi)

-volan r32 (pe acelasi site cu 290 eu) si mai mult datorita faptului ca este un pic tocit.

Dar gata cu prezentarea...deoarece nu imi mai aduc acum aminte detalii.

daca are vreunul din voi acest motor chip-uit si doreste sa ma faca sa-mi schimb parerea prin o scurta tura http://vwforum.ro/style_emoticons/...lt/rolleyes.gif

http://vwforum.ro/style_emoticons/...lt/rolleyes.gif astept propuneri.

Ce ziceti merita toata distractia cu bordu???

Astept pareri despre masinuta si eventuale impresii.

Mi-ar face o deosebita sa vin la niste intalniri de-ale voastre eventuali posesori de golfuri.

Va multumesc ca mi-ati acordat atentie si va astept posturile.

post-18816-1214341759_thumb.jpg

post-18816-1214341799_thumb.jpg

post-18816-1214341824_thumb.jpg

Link către comentariu

salut!

sincer imi plac ...oricum nu am bani pentru ce as fi vrut eu...mentionez ca asa am luat-o!

numai bine

Felicitari!

Iti plac triplele alea ?

Link către comentariu

super motor! sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km! in legatura cu stopurile, imi plac foarte mult, in rest 80% din ce este pe piata sunt numai kitchuri...

Link către comentariu

Masina e faina din cale afara. Motorul e unul potent, dar herghlia nu poate fi niciodata destul de mare. :)

Sa o conduci sanatos si drumuri bune!

Link către comentariu
  • Administrator

cele mai frumoase stopuri de Golf IV :)

elemente de aluminiu de R32 mk4 am eu un set (SH) de vanzare. Sunt de 5usi

Link către comentariu

Subscriu celor spuse de Voinea in legatura cu stopurile.

Daca te referi la ceasurile bordului (in poze), sunt intemeiate dorintele tale. Mereu imi atrag atentia cele care au gradatia cu argintiu, pe langa rama cromata. Ilar e ca am intalnit acest instrument clusterul asta pe un MKIV cu... SDI scris pe portbagaj.

TDI rosii de ARL mean business ! :lol: Drum bun !

post-7977-1214378468_thumb.jpg

post-7977-1214378591_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pt masina si cat mai multi km!

Foarte frumoasa "jucaria", iar motorul este unul de exceptie.

FLorin D in prima fotografie postata de tine, instrument cluster-ul este de la un model pt piata americana. Are gradatiile la vitezometru in mile.

Modificat de last
Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Ai facut o alegere foarte buna. Vezi ca gasesti destul de multe elemente de pe Golf IV R32 si pe www.tmtuning.com sau pe www.oempl.us.

Sunt curios daca ai si planuri mai "serioase" pentru viitor cu masina? Ceva modificari? Si n-am inteles si eu o chestie, ce bord vrei tu de fapt? Vrei sa il schimbi pe cel actual cu altul? sau cum.... ?

Link către comentariu

last, ai dreptate. Chiar nu am gasit alta imagine. Se intelege ideea voita si asa.

Link către comentariu

Masina este superba:) Felicitari. Cati bani te-a ajuns?

Pun eu o poza cu bordul meu pe care l-am pus ulterior(de fabrica nu am avut computer de bord sau ceasuri sport). Este tot din seria 'sport" ^_^

golf117be2zu4.th.jpg

Link către comentariu

RedFighter, de ce e gradat asa putin turometrul, ca doar ai benzinar ? :cheers:

calin RS, am dat peste un anunt in vanzari cu intrumentarul de bord din discutie. Aici

Link către comentariu

Off: am pus bordul ulterior si nu am gasit decat de diesel :lol:

- filmulet :P

Cat despre bordul lui Razvan, (bn23rzv), cred ca este ceea ce cauti :P Mai ales ca ai computer de bord mic, este aproape plug & play (cu exceptia cheilor care se programeaza destul de usor cu vag-com) :lol:

SCuze de off topic :lol:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Este super motorul asta. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Devin nostalgic acuma ... imi aminteste de Bora-Bora :lol: :lol:

Link către comentariu
Subscriu celor spuse de Voinea in legatura cu stopurile.

Daca te referi la ceasurile bordului (in poze), sunt intemeiate dorintele tale. Mereu imi atrag atentia cele care au gradatia cu argintiu, pe langa rama cromata. Ilar e ca am intalnit acest instrument clusterul asta pe un MKIV cu... SDI scris pe portbagaj.

TDI rosii de ARL mean business ! :) Drum bun !

Cam da!! Acestea ar fi dorintele mele....am luat un bord de la dezmembrari numai ca nu m-am documentat si am luat cu alt immobiliser! Acum am citit si documentat si incer sa-l dau la schimb la aceeasi firma de dezmembrari!Luni fac tranzactia asa ca sa imi tineti pumnii!!

si zilele urmatoare ii polishez geamu sa fie in regula si pe urma ma duc la cineva cu vag-com!

va tin la curent!!

daca mai faeti intalniri anuntati-ma si pe mine!!

numai bine!

@bestie

ai inteles foarte bine...doresc sa il schimb cu unul in loc de 1j0(standard) sa aibe 1j5(chrom) si restul sa fie la fel!dar pana m-am documentat eu.....asta e....prostia costa!doar ca incerc sa o rezolv luni!

cu respect,

calin c.

Link către comentariu

@Florin

am gasit anuntul si am trimis un PM

iti multumesc!

@RedFighter

masina m-a dus ceva....am luat-o anul trecut si este din 2002/2003 (ca sa fiu sincer) si a avut multe lucruri schimbate si cum avea si dotari seriose din fabrica(+motorul care nu l-am vazut atunci de vanzare) m-am gandit ca merita: 11.500 euro. De atunci i-am mai luat anvelope si jante de iarna si i-am facut in 9 luni doar 10000 km.

chiar imi place masina si am vrut-o mai puternica special sa nu o chip-uiesc!va relatez ca merge exceptional si chiar ma incanta!

apropos de plug&play trebuie neaparat sa fie aceeasi generatie de immo si inca cate ceva gen CAN si FIS.

astept raspuns pe PM.

@bamse

astept sfaturi:) si impresii despre masina si in general cum se comporta eventual viitoare inevitabile defectiuni!!!

nu fi nostalgic, te plimb daca vrei....ca sa iti aduci aminte ca inteleg ca nu se poate pune pb sa te impresionez:)

o seara buna

Link către comentariu

Probleme nu pot spune ca am avut. Oringuri pe la tubulaturile turbo si cam atat de natura tehnica... in rest am investit in comfortul meu la volan. Te poti uita pe aria Borei sa iti faci o idee.

De impresionat probabil n-o sa ma impresionezi insa imi e tare dor de consumul TDI-ului :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut

Nici nu ma gandeam ca te voi impresiona da macar o amintire placuta trebuie din cand in cand:)

I-ai facut chip pana la urma???

Crede-ma...am citit de cateva ori posturile tale...au fost printre primele pentru a-mi face o parere despre ARL.

Da chiar asa..cat aveai in oras sau in afara???Mie imi ia de ex 8-9 vara cu aeru si iarna la fel....dar in afara imi ia si 5.5 si 6.5 in functie de "conditiile" de mers!

Cu stima,

Calin C.

Link către comentariu

Mixt aveam 7.2 media pe aprox. 3.000 km predominant facuti in oras.

Link către comentariu
....am luat un bord de la dezmembrari numai ca nu m-am documentat si am luat cu alt immobiliser! ...

Salut...frumoasa masinuta si bine echipata...Si eu am avut "piticul pe creier cu schimbarea bordului si spre surprinderea mea n-a fost imposibil...Nu-i stres cu immobiliserul din noul bord,sunt colegi pe forum :P :( care ar putea sa-ti faca toata operatia chirurgicala ;) de schimbare a bordului fara sa fie nevoie sa inlocuiesti cipurile di chei (...care sunt destul de scumpe de altfel :huh: ),pur si simplu iti va adapta noul bord la vinul caroseriei tale,drept pentru care totul va fi ca si "stock",adica iti va reprograma cheile la noul bord si gata...Succes! :salut:

Link către comentariu

Dupa cum am promis....revin cu noutati:

Am reusit sa schimb bordul si sper ca pe la mijlocul saptamanii sa-l schimb ba chiar si pe o joi sau vineri!!(il dau la polishat la serviciu deoarece este un pic zgariat).

Am luat acelasi bord cu aceleasi caracteristici doar ca in loc de 1j0 (standard) am luat 1j5(chrom). sper sa nu mai apara nici o alta piedica in afara de timp..maxim pana pe la sfarsitul saptamanii estimez eu!!

Alte sfaturi sau indrumari la care sa fiu atent in timpul operatiilor??

Multumesc

Modificat de calin_rs
Link către comentariu

Sa'ti alegi "meseriasul" bun in programat, si sa respecti pasii aia din documentatia ce ti-am dat-o pe messenger ^_^ In rest, nu ai de ce sa iti faci griji :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Buna seara stimati forumisti....va informez cu o deosebita placere ca mi-am instalat noul bord si ca intr-adevar merita fiecare banut....numai ca acum am ramas cu un bord de vanzare de care sper sa scap...curand (desi m-am gandit sa-l mai pastrez un pic just in case)

multumesc tuturor celor care au fost aproape si m-au sustinut....

acum pe viitorul destul in functie de bani vreau sa-mi pun elemente de interior chromate sau de aluminiu....

recomandati ceva??sau pe cineva???

post-18816-1215115200_thumb.jpg

Link către comentariu

unul dintre cele mai frumoase golfuri care le vad pe forum. felicitari si spor la treba :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!