Jump to content

Nivele Echipare Fabia 2003

Zsolt83
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor si bine v-am gasit. De curand am achizitionat si eu o Fabia din 2003, norocul meu cu 18K km la o masina de 5 ani. Am citit cartea aceea care a venit cu ea de la cap la coada si tot nu m-am lamurit. La vremea respectiva care dotari erau standard si care nu? A mea are A/C, geamuri electrice fata si inchidere centralizata. Cam atat. Totusi sunt unele lucruri care mi-au dat de gandit. Martorul acela de pe bord pentru usi deschise se aprinde la vreo Fabia? Ca la a mea sigur nu si nici nu stiu daca e defectiune sau nu. Iluminatul interior functioneaza, deci nu ar fi o problema de semnale care nu se "dau" :rolleyes: . Ar mai fi martorul pt. centura de siguranta (daca exista). In rest, toate bune merge bine... DAR: in momentul cand m-am decis sa inchei o asigurare CASCO, a venit domnul acela (un broker, nici o firma aparte) si a zis ca nu gaseste in catalog aceasta varianta de echipare si o va considera pe cea de baza, asfel suma asigurata va fi de maxim 4500 EUR. Nici pana azi nu mi-am incheiat asigurarea, in ultima instanta am apelat la voi, sper sa ma ajutati...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu are o placuta neagra pe lateral pe care sa scrie ceva? A mea e 2001 , si atunci exista standard,confort si elegance. Pe urma au fost avantaje si ambiente.PE urma elite,charme,elegance. Sper sa fi scris bine.Prima varianta e sigura. La fiecare,dotarea cotata standard nu e inscrisa pe masina.

Link către comentariu

Nu scrie nimic din pacate. Ce mi s-a zis, totusi, e ca a fost o "serie" speciala de Fabia atunci, toate in culoarea galbena cum e a mea. Intr-adevar sunt relativ rare, aici in Cluj pana acum am vazut 2. Si sunt multe altele in gri, negru, etc :rolleyes:

Link către comentariu

eu zic ca e posibil sa fie dotarea standard,adica cea mai slaba a anului respectiv.Intra pe siteul skoda si vezi doatrile corespunzatoare.

Link către comentariu

E Skoda Fabia Classic : geamuri electrice fata, AC, airbag sofer, servodirectie inchidere centralizata nu? Cam are dreptate tipu' de la CASCO...

Link către comentariu

Mda... are dreptate intr-adevar. Mersi de info. Dar totusi sunt nelamurit cu faza de martor usi deschise, chiar asa de dotare de baza sa fie? :tuktuk:

Link către comentariu

cum sa fie Classicul cu geamuri electrice fata si AC?

Classicul e in pielea goala si are manivele la geamurile fata

eu zic ca e un Comfort sau mai degraba Ambiente cu aer conditionat

martor usi deschise gasesti la Elegance sau RS

inscriptionarile exterioare de pe aripi s-au pus pe vremea Classic, Comfort, Elegance apoi s-a renuntat

faruri ceata are ?

pune o poza cu tapiteria ca te scot eu din mister :vaidecapulmeu:

iar daca d-nul de la asigurari vrea ca masina ta sa fie Classic, las-o asa.....prima va fi mai mica :RO flag:

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Daca e galbena eu zic ca este varianta "Tour de France" Au mai scos editii limitate cu ocazia concursurilor de ciclism cu acelasi nume la care Skoda era unul din sponsori. :lol:

Link către comentariu

Nu are airbag pasager si faruri ceata, asta am uitat sa specific. Culoarea e mai aparte un pic, mi-a trebuit ceva vreme sa ma obisnuiesc cu ea. Atasez niste poze, poate va mai amintiti voi ceva :icon_thumright:

post-26763-1214375360_thumb.jpg

post-26763-1214375368_thumb.jpg

Link către comentariu

nu are bandouri pe portiere

oglinzile sunt negre

manerele interioare nu sunt cromate

jante pe 14"

m-ar fi interesat tapiteria de pe sezutul scaunelor, dar oricum se vede cea de pe portiera

intr-adevar e un Classic cu ceva dotari suplimentare, posibil ceea ce spunea danym

culoarea se numeste galben lemon

Link către comentariu

Mersi mult inca o data. Ma duc la omul ala, sa semnez totusi hartiile. Sa avem noroc de jucariile noastre si multi KM fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

Confirm si eu, e vorba de nivelul de echipare Classic. Exact asa am avut si eu, doar ca era albastra,exact cu aceleasi dotari.

Link către comentariu

eu nu stiu ce sa zic. eu spre exemplu am avantaj+abs+geamuri elect. fata

si mai e pe ea din standard de echipare airbag sofer, a/c, CB....

Link către comentariu

Vezi poate te duci la o firma sa iti citeasca modelele din carti :blink: Eu am facut CASCO la Allianz si masina fiind din Germania avea alta echipare decat cele de pe la noi, se numeste Excellent :( A gasit echiparea asta intr-o carte imensa.

A mea e din 2003, are 4 airbags, inchidere, geamuri electrice fata, proiectoare si lumini de ceata, suporturi pe acoperis, ABS, ASR, climatronic, e combi, etc. si a fost asigurata la peste 28.000 ron, adica spre 8000 euro.

Modificat de gicaskoda
Link către comentariu

A cautat intr-o baza de date electronica prin decodarea VIN-ului. Classic, asigurat pe 16000 RON. Asta e, sper sa nu ajung sa cer banii de la ei pentru ca mi-am distrus in totalitate masina.

Link către comentariu

• 1 month later...

este modelul Classic,cu dotari suplimentare(editie limitata),acelasi model am si eu cu AC,geamuri electrice fata,inchidere,servo,airbag sofer

Daca mai vrei sa discutam despre masina ai PM

Link către comentariu

• 3 years later...

Stie cineva daca Fabia din 2002, Elegance, 1,4 16v are sau nu ABS?

Link către comentariu

a mea e din 2000 tot elegance si are ABS si discur spate...

poate fi si din 2008 si sa n-aiba ABS...e dotare optionala...diferita la fiecare masina

ca sa afli daca ai cauta sub mocheta de la portbagaj o eticheta si vezi de la jumatate in jos o lista cu coduri din 3 caractere...codurile alea le bagi aici http://igorweb.org/equidec/ pe fiecare urmate de " ; " (punct si virgula) si dai Decode.

...asa afli ce dotari are masina ta...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!