Jump to content

Golf Iv Edition --->> Za' One

spartaans

Postare recomandată

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• spartaans

43

• TIBI_84

6

• h3llboy

5

• G.o.p.p.o.

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

promit sa revin cu niste poze imediat ce o fac frumoasa, adica dupa o spalare...dau un indiciu: la exterior e neagra si la interior e rosie...

Link către comentariu

Asa cum am promis, imi cer scuze ca nu am spalat-o, dar a inceput ploaia si nu isi avea rost, am sa pun niste poze cu ea asa cum e de cand am venit din DE, e frumoasa si asa nemtoaica :)

Stiu ca am tradat brand-ul, dar eu cu sufletul si inima raman in comunitatea aceasta unde am cunoscut oameni cu caracter, vroiam Golf 5, dar nu trendline cu motor 1.4 HP, asa ca m-a orientat la banii care ii aveam, am sperat pana in ultimul moment inainte de plecare in DE ca voi face rost de mai mult bani, dar asta e viata...

PS: sper sa nu se supere nimeni ca am pus aceste poze...

FOREVER 2 DOORS SQUAD

post-11256-1226951014_thumb.jpg

post-11256-1226951035_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa foc! SA O STAPANESTI SANATOS! da-ne niste detalii chiar daca nu e VAG...

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Pai ce sa zic, in afara de trapa are de toate. Ar mai fi senzori de parcare (nu stiu dc vin echipate din fabrica) si senzori de lumina, ploaie (acesti senzori nu stiu dc existau in 2002, poate la masiniile de lux).

Din dotari:

*climatronic

*xenon + proiectoare

*navigatie NCDR 1500 (color)

*telefon incorporat

*cdcharger

*piele rosie la interior cu scaune fata incalzite

*cutie automata SPORT

*comenzi pe volan

*jante aliaj RONAL 215/40 R17

*motor 2.2 benzina --->> 147 HP

Dc imi aduc aminte mai va zic, am sarit peste dotariile mici, obisnuite.

PS: ms But Fns

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Sper sa nu deranjez pe nimeni, dar daca este cineva interesat sa faca schimb cu mine, vreau Golf 4 Break - sa fie diesel (as vrea ca optiuni doar 4x4 sau cutie automata, una din astea). Astept PM. Nu pot uita cat de adevarat era Golf 4 care l-am avut...

Poza cu masina mea (nu are rost sa vb despre ea, are multiple imbunatatiri - cine vrea detalii ne auzim pe PM)):

uZOVr.jpg

uZTUJ.jpg

Modificat de spartaans
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!