Jump to content

Golf Iv Edition --->> Za' One

spartaans

Postare recomandată

Dupa cum am promis, cel mai mic consum al meu (pe o distanta de 10 km, seara, era destul de liber).

goppo_crsiti: ieri te am vazut la Casa Poporului, dar nu aveam tel tau ca te sunam..poate resusesc si ajung la o intalnire, joi cred..

Florin4D: consumul il faci singur, dc sti sa mergi linistit, schimbi cand trebuie, scoti un consum bun (exclus mersul bara la bara), dc pleci numai cu 1 in 5-6000 ture si restul treptelor la fel si mai dai si de aglomeratie, atunci crede-ma ca nu mai faci un consum bun (de exemplu aseara, ma grabeam spre casa si i-am dat cox --- consum de 8-9%, dar nu am prins prea multe semafoare)..

post-11256-1216711332_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• spartaans

43

• TIBI_84

6

• h3llboy

5

• G.o.p.p.o.

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos si mult succes in planurile de viitor!

P.S. Sincer nu imi plac door pins-urile cromate, dar tine de gusturi... :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Din pacate cu lacrimi in ochi as vrea sa anunt ca am incetat orice la aceasta masina....

Link către comentariu

:icon_cry:

Din pacate da....la intrarea pe DN1 m-am asigurat, dar nu suficient, unul de pe banda 2 care circula cu viteza a aparut ca din senin pe banda 1 si m-am trezit cu el in fata...Restul se paote deduce...

Vina e a mea: veneam de pe drum cu cedeaza, dar cum puteam sa intuiesc ca o sa apara ala (avea 80km/h lejer).

Cat tin la masina asta...acum am ramas fara ea, paote pt uni e doar fier, dar pt mine era altceva, e o parte din mine..

Link către comentariu

imi pare rau de incidentul tau.totusi din ea nu se poate recupera nimic?sa vinzi piese?

Link către comentariu

o sa fie scoasa la licitatie prin Omniasig....nu e vb de bani, cat de masina, bani ii recuperez...

Link către comentariu

Pacat de cele intamplate :icon_cry: un sfat insa vreau sa iti dau: urmareste-i atent pe cei de la asigurari cu vanzarea la licitatie, ei nu te pot obliga sa le-o lasi lor s-o vanda(ai un drept de proprietate asupra ei garantat de constitutie) pentru ca se fac multe invarteli din care cel care iese in pierdere este consumatorul, analizeaza foarte bine situatia si vezi daca nu cumva e mai rentabil sa pastrezi masina si sa o vinzi pe buacti cum zicea un coleg mai sus. Cunosc multe situatii in care asiguratorul s-a ocupat de vanzarea masinii avariate si asiguratul a iesit in pierdere. Grija mare!

Link către comentariu

ms...deja stiu cine o sa ia masina, problema e sa nu pierd mult din suma asigurata, in mod normal ar trebui sa iau toti bani?? nu?

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

Nu cunosc politica firmei (la care ai facut casco) in ceea ce priveste plata daunelor, la mine e un procent de 75% pe care il platesc ei, si restu il primesti din vanzarea masinii stricate, nu am inteles chiar exact. Ia legatura cu ei si vezi ce zic.

Link către comentariu

asa e si la mine...idee e ca se pierd bani la service unde iti fac constatarea si ce se mai face...la asta ma refeream

Link către comentariu

Important e sa ramai tu intreg, ca si celalalt sofer implicat, pentru ca masina e un fier (mai ales daca ai si CASCO) :cheers:.

Link către comentariu

Si eu ma bucur sa aud ca esti bine...va veni alta pentru care sigur vei pune la fel de mult suflet sau poate chiar mai mult :cheers:

Link către comentariu

NU Cred, tineam prea mult la masina asta....nu cred ca o sa o pot uita vreodata... :P

Ma uitam ce sa imi iau, dar parca Golf V tot nu e ca Golf IV, cel putin pana la nivelul de echipare Sportline nici nu se compara...

Link către comentariu

Putin offtopic..

Cred ca ar trebui sa te uiti mai bine la Golf V....eu le am pe amandoua si diferenta e mare.. :P

Link către comentariu

:P azi,pe langa blocul meu am zarit un golf alb coupe,1.9tdi 90cp din 2001,140000km,si avea esp.cerea 6ooo E.la prima vedere nu parea sa fi avut accident.

daca te horasti imi spui sa-i notez nr de tel.

si eu sunt de parere ca golful4 e mai frumos decat 5(nu vreau sa supar pe nimeni,e doar parerea mea)

incearca sa uiti ce ai patit si sa mergi mai departe.golfuri 4 gasesti oriunde.

incearca sa gasesti idei pt urmatoarea masina.mansonul ti-l asigur eu :lol:

bafta multa si tine-ne curent :D

Link către comentariu

TIBI __84: ms man, esti coolll, te-am mirosit de prima oara, chiar ma gandeam la tine, dc ar fi vb de manson...

Sa o iau iar de la capat, investisem atatea sentimente si planuri...Poate ca asa a fost sa fie..

O sa incerc sa merg mai departe, cu toate ca mi-e greu...

PS: legat de viitoare masina, va fi cumparata tot din afara (dc va fi SH)...asta stiu sigur

Link către comentariu

Incearca si un Passat B5.5 daca dispui de bani :Driver:

Fara indoiala golf4 a fost si inca mai este o masina adevarata :) si mie imi place mai mult decat golf5

Link către comentariu

Imi pare rau pt ce-ai patit, bine ca ai scapat nevatamat.

Cat despre noua masina, gandeste-te bine daca G5 te va multumi si nu vei sta cu gandul la G4. :Driver: Si mie mi se pare mai simpatic 4, dar interiorul imi place mai mult la fratele sau mai mic (parere personala legata doar de design).

Modificat de bugatty
Link către comentariu

Ideea e ca dc nu gasesc ceva care sa imi placa sigur ma intorc la Golf 4, acum ca am si permisul suspendat, am la dispozitie 1 luna pana ma gandesc ce varianta aleg....dupa care plec in Germania..

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat, pot zice ca suntem o mare familie, bv celor care au infiintat asa ceva..

O sa incerc sa raspund cat mai rar, pt ca deja suntem OFF-TOPIC cu discutiile..

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

da eu tot dupa cele cu 2 ma uit....nu mai postez nimic pana nu revin cu alta...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!