Jump to content

Golf Iv Edition --->> Za' One

spartaans

Postare recomandată

8000 cu tot cu taxa, drum, cazare, nr de Germania.....

Link către comentariu
  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• spartaans

43

• TIBI_84

6

• h3llboy

5

• G.o.p.p.o.

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce parere aveti despre asa ceva? Cum vi se par?? Kitch?? Astept niste sugesti, pt ca vreau sa le comand...

post-11256-1215120685_thumb.jpg

Link către comentariu

ok zic eu.....dar sa nu fie lucioase....sa fie argintiul ala matuit

Link către comentariu
Ce parere aveti despre asa ceva? Cum vi se par?? Kitch?? Astept niste sugesti, pt ca vreau sa le comand...

Mie mi se pare ca arata bine. Spune-ne te rog unde exact le-ai gasit si eventual un pret.

Link către comentariu

Salut frumoasa masina s-o conduci sanatos planurile de viitor suna bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Ce parere aveti de astea?? Am dat comanda (stiu ca sunt un pic cam kitch...)???

post-11256-1215622506_thumb.jpg

Link către comentariu

Ar fi aratat si mai frumos decat arata acum daca ar fi fost facute din aluminiul acela mat, nu lucios :) cat te-au costat si de unde le-ai comandat?

Imi plac si inelele cromate de pe gurile de recirculare a aerului de pe plansa d bord, la fel te rog daca esti amabil, pret si de unde ai luat, multumesc.

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

h3llboy: manerele cromate le gasesti aici -- http://www.liontuning.de -- din pacate nu sunt decat luciose (am vrut initial sa pun cele de r32, dar nu se potrivesc la mine pt ca tot ce mai am e cromat, pretul e de 30 euroi).

Cat despre inele de la gurile de recirculare...stai sa ma uit si iti zic exact

Link către comentariu

probabil ca da, dar oricum cele vechi trebuiau recondictionate, asa ca dc nu imi plac le dau jos

PS: sper sa vina bine totusi (mentionez ca tot ce am la interior e cromat, ma refer la mici accesori), o sa revin cu poze imediat ce le montez

h3llboy: inele cromate --- http://cgi.ebay.com/VW-GOLF-IV-4-PASSAT-BO...1QQcmdZViewItem

Firma e: supreme-carparts si au mai multe chesti interesante

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

eu le-as vopsi in culoarea masinii.zic eu ca ar arata mai bine,mai ales gurile de ventilatie(ar fi-n contrast cu bordul)

parerea mea asta e

Link către comentariu

Despre asemenea bara e vb, la porbagaj in spate (gen audi).

Mie unul sincer: merge doar dc ai culoare "rece".

TIBI84: apreciez parerea ta...dar la mine toate sunt cromate (pedalier, rama manson, nuca schimbator, cap la frana de mana etc.)

post-11256-1215632108_thumb.jpg

post-11256-1215632152_thumb.jpg

Link către comentariu

Dati-mi voie sa va dau un mic sfat tuturor celor care agreaza obiectele sau accesoriile cu aspect metalic, lucioase la bord,... uneori aceste obiecte intra in reflexie cu razele soarelui in special vara devenind obositoare soferului si chiar deranjante la condus. Recomand cu caldura obiectele sau accesoriile de bord cu aspect mat (nelucioase), arata la fel de bine si sunt mai "linistitoare" la condus. Va rog sa-l luati ca pe un sfat nu doresc sa supar pe nimeni.

Link către comentariu

Nu superi pe nimeni stai linistit, aici suntem o mare familie --- d.p.d.v al meu cel putin

Link către comentariu

Consumul de aseara, revin cu un consum record de 5.0 ....

Ps: recunosc ca era liber in Bucuresti aseara...

post-11256-1216053257_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator
Volanul o sa il imbrac in piele, am vazut ca e cineva la noi pe forum care face asa ceva.

Vezi ca Hussi face asa ceva.

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute!

Bafta!

Link către comentariu

Multumesc de pont, o sa iau legatura cu el (de fapt i-am scris, dar vad ca nu mi-a zis nimic pe topicul lui).

PS: am vazut pozele cu realizarile lui si sunt meseriase...

Link către comentariu
Door pins:

Salut. Imi poti spune de unde le-ai cumparat si un pret daca se poate.Multumesc

Link către comentariu

Sunt luate de pe e-bay, sunt cateva firme care vand asa ceva, dc nu te descurci cauta-ma sa te ajut...

PS: pretul lor a fost de 3 $, dar transportul a fost 20 $ (au fost luate de pe www.e-bay.com)

Link către comentariu

Multumesc pentru informatie.Mai intai o sa caut prin Brasov iar in cazul in care nu gasesc te voi contacta. :(

Link către comentariu
Consumul de aseara, revin cu un consum record de 5.0 ....

Ps: recunosc ca era liber in Bucuresti aseara...

WoW asa consum bun nu am auzit pe nimeni la 1600 cmc 16v , urban mai ales. Multa lume mi-o spus ca la motorul tau sub 8 nu scapi in oras dar vad ca se poate si am vazut dovada atasata la postul tau ...

Eu intentionez sa achizitionez un G4 din .de adus, motor de 2000 cmc benzinar 115 CP am o oferta foarte buna , dar singurul lucru care imi da de gandit este consumul, inca nu am apucat sa vorbesc cu nici un posesor de motor 2.0 benzinar doar 'experti' care din auzite ... si m-or infricat cu consumuri de 12-13 in oras, la fel cum mi-or spus si la 1.6 16v consum ~10 in oras.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!