Jump to content

Vreau Cateva Informatii


cromo67
 Share

Postare recomandată

Salut! sunt nou venit in familia g3 si va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii. am ajuns in posesia unui vw golf 3 gt. motor 1.8i si cred ca 90 de cp. are buton pe care scrie mfa , servo frana si servo directie. as dorii sa stiu ce inseamna mfa , daca are calc de bord, unde are tabloul de sigurante ( ala de sub bord l-am descoprit dar cica mai e unul pe undeva!)nu stiu mai nimic despre tipul asta de masina dar...merge super! multumesc! aa! ce tip de ulei trebuie si cat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Butonul acela de MFA este de la computerul de bord. Dupa ce pornesti motorul apasa o data si o sa vezi ca pe ecranul acela mic unde iti este afisat ceasul o sa inceapa sa iti indice alte informatii. Prin apasari succesive o sa navighezi prin meniu. O sageata iti indica ce monitorizezi spre o pictograma din jurul ecranului. Ai acolo consumul mediu, temperatura de afara, temeratura uleiului, durata de condus, media de viteza si mai era ceva da nu imi amintesc acum exact. Mai sunt niste functii ascunse ale computerului de bord pe care le gasesti in topicu asta: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=15657

Succes si bine ai venit :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

uleiul depinde de conditia motorului, daca nu consuma, nu scoate fum albastru pe esapament etc. pune 5w40 va merge mai finut si mai tacut. Daca nu stii conditia motorului pune 10w40.

In manual scrie ca intra 4 litri daca schimbi si filtrul de ulei sau 3.5 fara sa schimbi filtrul. Oricum, nu schimba uleiul fara sa schimbi si filtrul... ca doar e masina ta ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!