Jump to content

Trapa Golf3/Vento

UPO
 Share

Postare recomandată

is infundate furtunurile.. trebuie sa dai plafonu jos si sa desfunzi furtunuril;e.. altfel nu ai cum... si eu am patit asa... si intro zi l-am dat jos si am rezolvat problema...

Modificat de 26amg
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

adrianviperdodge2012

Colegul 26amg a inteles gresit,garnitura(chederul trapei) mi se pare ca se poate cumpara(are cod piesa in ETKA-ma uit si iti spun),sau daca nu,daca e prea scump nou,merita sa cumperi geamul trapei cu tot cu cheder din dezmembrari :D

Link către comentariu

nunu.. spuneam ca si eu am avut problema si stiu cum am facut. cand am schimbat trapa complet deoarece aveam apa de 3 degete pe podea(sina imi era rupta si am optat sa o schimb complet) am desfundat si furtunurile.Am pus trapa sus si cand am probat sa vad daca mnerge am obs. ca se inchide mai greu ceea ce inseamna ca ca inchide mai bine.. si si asa am turnat cu furtunu apa si inca mai picura in masina..(pe tavita si dupaia in furtune)iar abia la urma am pus inapoi plafonu (tapiteria). Precizez ca trapa care am pus-o pe masina era intretinuta bine.Deci poti sa mergi sa cumperi chedere dar dupa parerea mea tot o sa iti picure. (daca am gresit cu ceva astepti corectari) :)

Modificat de 26amg
Link către comentariu

nu ai gresit, 26amg, daca sunt furtunurile infundate, poti sa-i pui si trapa noua ca tot intra apa in masina.

ADAM KASSEM: daca vrei sa rezolvi problema apei din masina, desfunda furtunurile de scurgere a apei din tavita de colectare a trapei. Daca ai noroc sa fie infundata partea inferioara a furtunului, poti rezolva si fara sa dai plafonul jos. De regula se infunda cele din fata-le gasesti in zona balamalelor usilor din fata, au terminatie din cauciuc.

Sfatul meu: pune masina astfel incat partea din fata-botul- sa fie mai jos decat spatele masini(inclinatie spre fata), deschide trapa la maxim si pune apa in tavita de colectare apoi verifica daca iese pe la stalpul usii fata - terminatia din cauciuc.Daca misti acea terminatie ai sa observi ca incepe sa curga noroi si apa. Poti folosi o sarma ptr a desfunda bine. Aceasi operatie o poti face si pentru partea din spate, dar acolo trebuie sa dai spoilerul jos(e mai usor decat sa dai plafonul)

Spor la treaba!

Modificat de blacktdi
Link către comentariu

insfarasit ma sustine cineva(ms blacktdi..cred ca ai trecut prin asta). am uitat sa precizez ca mie mi se scurgea si pe langa furtun apa.. era infundat. dupa ce l-am desfundat cum a spus blacktdi tot imi curgea apa..dar mai putin.. cand am fat jos plafonu am observat ca tavita era murdara si locul(canalul) pe unde trebuia sa curga apa era blocat cu umpic de silicon si praf si atuncea am curatat bine. am pus plafonu sus am dat cu furtunu si cu galeata si nu a curs.. inca nici pana acuma nu mia curs apa in masina.. am rezolvat problema cam din luna Mai... spor la treaba

Link către comentariu

Si eu la fel am procedat. Dar numai cu partea din fata. Pe spate nu am desfundat. Mie imi e frica sa nu rup plafonul sau clemele de sustinere. Ce e drept, am facut operatiunea acum doi ani si trebuie repetata. O sa incerc cu o sarma lung cum am procedat si pana acum dar cu partea din spate obligat trebuie data bara jos pt ca nu am vazut scurgerea cu ochiul liber.

Link către comentariu

nu trebuie neaparat sa dai jos bara din spate.. eu cel putin am vazut unde este furtunasu.. dar totusi mai spun odata degeaba cureti furtuna ca acolo sus, tavita poate este cu praf si atuncea degeaba bagi sarma ca nu ai sanse.... bafta

Link către comentariu

am si eu o problema cu sticla trapei, de cand am schimbat trapa imi suiera vantu' cu trapa veche nu am avut probl asta, sticla e reglata la nivel cu plafonul, care ar putea fi problema ? pun o poza cu parasolarul care il are trapa noua(cea veche era modelul fara gauri, daca conteaza)

http://imageshack.us/photo/my-images/40/trapagolf34c42c10888d50.jpg/

Link către comentariu

pai poate chederu sticlei este dus... ai verificat.... (si eu am cu gauri da nu imi suiera) cauta sa nu fie devina chederu.. pune sticla veche si vezi daca mai suiera... ma mai gandesc si mai intrevb si eu despre prb. ta... bafta

Link către comentariu

chederul l-am verificat cand am luat trapa si cand am pus-o sus, aveam 2 sticle si am ales-o pe cea mai buna

Link către comentariu

• 2 months later...

a schimbat careva tapiterie de la plafon...cum se da jos si daca avetzi ceva poze... va rog!!!

Link către comentariu

dodo87

eu .. dar l-am dat jos ca sa schimb geamu trapei si sa curat furtunurile... eu cam de aicea am luat schema de dat jos.. dar si mam cel mai greu este acolo in spate in dreapta si stanga tavitei din portbagaj .. iese mult mai greu pt ca sunt prinse in 3 'cleme' mai mari....daca vrei mai indetaliat lasami un mail la mine cu nr tau de tel si te sun ... sau daca nu lasmi un mail unde iti dau eu nr de tel si ma suni tu.... e mai usor la telefon de explicat.....

Link către comentariu

ionutz_dodo87@yahoo.com da.mi nr si te sun ...ca deocamdata mai astept putzin ca am vb cu cineva sa.mi puna piele ecologica pe el,si nu vreu sa.l dau jos si sa stau asa cu el o saptamana..ms

o sa fac si ceva poze..poate pe viitor mai are careva nevoie... :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

baieti ma lovesc de o problema. Am constatat ca geamul de la trapa s-a dezlipit in partea din fata si imi curge apa in masina de cate ori ploua sau ninge. Ce solutie rapida pot aplica? Initial am crezut ca s-a miscat trapa, chederul, dar am observat ca se misca geamul. Baniuesc ca a fost lipit pe cheder cumva. Nu p[ot culisa trapa, am piesa minune rupta.

Link către comentariu

deci pana la urma se misca trapa(geamu) sau este rupt chederul.....?????

Link către comentariu

daca ai aceeasi probl care am descris-o in postul #763 ar fi ca solutie un salam pt lipit parbrize sau te duci cu sticla scoasa la un service de parbrize sa-ti bage ei adeziv

Link către comentariu

Cred ca este problema ca la #763... merci sarpee.

Se misca geamul. Din cate am vazut chederul sta fix, s-a lipit cumva de tabla din jur. Poate resusesc sa fac cateva poze.

Asa ca solutii intrevad lipirea cu silicon/masticul ala negru sau mers la o firma de montat geamuri sa o lipeasca de cheder. SAU sa cumpar o sticla cu tot cu cheder, montura. Ce recomandati?

Link către comentariu

Sticla noua,sunt cateva la dezmembrari la preturi bune.

Brgds

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut baieti . Vad ca foarte multi dintre voi va zbateti cu piesa rupta din partea stg a trapei . Si a mea este la fel , dar nu ma deranjeaza ca nu pot folosi trapa . Problema mea este ca in partea dr spate la picioare in zilele ploioase mi se face balta foarte mare si as vrea sa stiu cum pot desfunda furtunasele din spate a trapei . nu ii sigur ca aceasta este problema dar merita incercat ....  Trebuie sa dau plafonul jos pentru a curatat furtunasele si unde sunt iesirile furtunaselor spate . 

Multumesc .... 

Link către comentariu

Trebuie sa dai plafonul jos, iesirile din spate sunt in stanga si dreapta barii spate(daca te bagi sub ea o sa le vezi) vezi sa nu iti intre apa si pe la chederul usii

Modificat de sarpee
Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut,

Am si eu piesa aceea rupta de la trapa.

As avea nevoie de o piesa rupta ca si model (sa nu o desfac eu) pt. a incerca sa prelucrez una.

Eu am observat ca piesele sunt identice doar in oglinda (stanga - dreapta) -  imi poate confirma cineva?

Singura piedeca este costul:  ora de C.N.C este ~ 15euro fara TVA, si fara material (as prefera sa o fac din poliamida)

daca ma poate ajuta cineva sa o trimita pe curier (plata la mine). otto, cargus sau fan curier.

adresa pe PM.

multumesc.

Link către comentariu

• 3 months later...

trapa blocata  in pozitia deschis si desfacuta in regim de urgenta pe timp de noapte.... ma poate lamuri cineva unde vine piesa.?

post-8705-0-24178800-1373364242_thumb.jp

Modificat de CV-03-BTF
Link către comentariu

• 1 month later...

Am un VW Vento cu probleme asemanatoare la trapa. Cunoaste cineva un meserias din orasul Iasi care ma poate ajuta?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

sal baieti am un golf 3 1.9 tdi din ”95 cu trapa si imi ploua in masina doar pe partea soferului dar exact unde vin picioarele jos pe marginea mochetei nu se uda deloc.furtunele care vin pe stalp din trapa si duce inspre usa le-am verificat le-am dat cu silicon sunt intepenite ...de unde ar putea fi....va rog mult ca a venit toamna

Link către comentariu

Ai furtunele infundate,incearca sa le desfunzi cu o sarma otelita.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!