Jump to content

Trapa Golf3/Vento

UPO
 Share

Postare recomandată

Mersi.

Trebuie sa imprumut de la cineva un motoras si butoanele de comanda ca sa stiu sigur care e de vina, dar pana atunci ... manivela :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incearca sa o ungi putin .. daca zici ca la deschidere merge

eu am sigilat-o .. e rupta .. beleaua e ca acum mi-a sarit parasolarul ala.. X( are idee cineva cum se pune la loc ala?

Link către comentariu

vad ca esti din Ploiesti....daca vrei ajutor......suna la 0733389371 ...ma gasesti intre 10.00-13.00 si seara dupa ora 17.00!!!

Link către comentariu

b-66-six

In sfarsit am facut rost de motoras si butonasele de actionare trapa de la un Golf la care functioneaza trapa. Ai avut dreptate, am probleme cu motoras. Am sa desfac iarasi sa testez motorasul scos de pe placa, dar mai mult ca sigur am probleme cu placa motorasului. Revin cu date.

Mersi pt. sfat.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sambata am pus a II-a trapa de cand am luat masina, mentionez ca masina am luat-o cu trapa stricata, la prima trapa a cedat celebra piesa de pe partea stanga iar acum la trapa montata daca o deschid la inchis trebuie sa o ajut cu mana deoarece pe la jumatea cursei partea stanga ramane in urma fata de partea dreapta, am schimbat si motorasul, am incercat sa o calibrez cat mai bine. Vroiam sa intreb daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema si ce solutie a gasit.

Link către comentariu

adrianviperdodge2012

Incearca sa ungi cu vaselina siliconica(sau simpla) sina pe care se plimba piesa,daca nici asa nu merge bine ma gandesc la un singur lucru:piesa poate sa ramana blocata pe sina,dar bratul care o trage sa mearga bine.

Link către comentariu

Cand am montant-o nu am avut vasilina si i-am dat cu putin ulei, dar am mai vazut o problema cand o inclin partea stanga sta mai jos cu vreun centrimetru fata de partea din dreapta.

Link către comentariu

adrianviperdodge2012

Ori ai montat gresit piesele ori s-a intamplat altceva,pentru linistea ta de a nu se rupe trapa din nou(daca am citit bine mai sus),da jos trapa si verific-o,unge-o cu vaselina(de care ai ,nu cont-dar sa pui cat consideri ca ii trebuie,dar nu pune in excces).Ca sa ii faci proba finala,vezi ca trapa are inchidere manuala,adica poti sa o inchizi din imbus tu(mecanic,nu electric)si deschide-o si inchide-o dupa ce ai facut operatia de mai sus,sa vezi eventualele probleme cu ea data jos,daca merge asa,trebuie sa mearga si electric la fel.Spor la treaba

Link către comentariu

stelyan, trapa respectiva ai montat-o singur?

eu am reusit sa-mi repar - improvizatie cu sarma:))-trapa si la montarea pieselor pe sina, daca nu le centrezi bine, de regula, ansamblu de pe sina dreapta, ramane in urma. Din aceasta cauza se blocheaza trapa. Urmareste daca la tine, in pozitia 0, boltul este pozitionat corect pe ambele parti, adica pe linia dreapta a piesei cu multe canale. Daca totul e k, verifica sa nu fie geamul de la trapa descentrat, are cam aceleasi simtome. bafta!

ATENTIE LA POCNETUL SCOS DE TRAPA IN MOMENTUL TRAGERII SUB PLAFON...PREVESTESTE RUPEREA PIESEI MINUNE. flomalureanu@yahoo.com

Modificat de blacktdi
Link către comentariu

Partea electrica functioneaza bine, singura explicatie care o am e ca nu ar fi echilibrata calumea cu toate ca am in cercat mult si bine sa o echilibrez iar la piesa minune i-am mai pus un invelis mai gros si tot mai scoate cate un zgomot o sa incerc sa caut ceva mai gors ca sa nu mai am probleme. O sa incerc sa gasesc o solutie si la partea de actionare mecanica sa nu se mai blocheze sper sa fie doar din reglaje cu toate ca am pierdut jumatate din zi incercand sa reglez trapa.

Link către comentariu

trapa nu se poate regla decat demontata de pe masina.trebuie scosi opritorii de pe sina si deschisa manual pana incepe sa careie, ceea ce inseaman ca este la capat. se incepe rotirea cheii imbus invers- sa inchida trapa- si se urmareste ca ansamblele de pe ambele sine sa plece in acelas timp. Daca nu se intampla asa, atunci trebuie sa ajuti ansamblul ce ramane in urma(sa-l impingi spre inainte) ptr a culisa in atelasi timp si pe aceasi linie. Ptr asta ai nevoie de ajutor. Bafta!

ATENTIE...TOATA TREABA SE FACE DUPA CE DAI SI GEAMUL TRAPEI JOS

Modificat de blacktdi
Link către comentariu

gti my life

eu am renu piese sau trapa completa sau motoras......cu cea mai mareuntat la trapa.intre timp mi-am schimbat vr6 si mi-a ramas o trapa completa+2 motorase in stare perfecta.daca aveti careva nevoie de motorase sau trapa completa......eu nu mai am ce face cu ele.

scz.....tastatura.deci....la vinzarea vr6 mi-a ramas o trapa completa + 2 motorase.daca va pot ajuta pe careva cu piese cu cea mai mare placere.

Link către comentariu

daca ai una care sa fie in stare de functionare as vrea si eu una,pentru ca si la golful meu e stricata piesa pe partea stanga si vina vara si ar fi perfect sa pot sa folosesc si eu trapa. :Driver:

Link către comentariu

Eu am tot mecanismul trapei rupt.:(

Fa-mi un pret pentru mecanism :)

Link către comentariu

Din cate am vazut daca dai motorasul jos mai poti regla ansamblele si am tot incercat asta nu mi-a reusit am observat ca trapa pe partea stanga ramane mai inchisa fata de partea dreapta cand o inclin si m-am tot uitat la reglaje sunt la fel pe ambele parti, sper sa mai am timp si nervi sa o dau iar jos de pe masina si sa incerc sa o reglez.

Link către comentariu

stelian...sa inteleg ca la tine, in pozitia inchis, trapa are un colt mai iesit?(cand te uiti de langa masina, in aliniament cu plafonul exterior)

Daca asa stau lucrurile, regleaza geamul trapei din cele 4 suruburi cu cap T25. Le slabesti pe toate, moment in care geamul coboara mai jos decat plafonul, apoi ridici -din interior- cate un colt, sa vina in aliniament cu plafonul, apoi strangi surubul respectiv. Repeti operatia si cu celelalte colturi....SI GATA!!!!!!!

Atentie sa fie trapa in pozitia ZERO. Bafta!

A, pentru a nu mai pocni, la deschidere, in locul micutei garnituri de pe boltul piesei angrenate, pune ceva mai gros, caiciuc, plastic sau chiar poti infasura sarma de cupru(ca situatie limita)

Modificat de blacktdi
Link către comentariu

are cineva o poza cu tavita din spatele trapei, vreau sa stiu cum arata si daca am pozitionat-o bine sa nu curga pe laga locul de colectare(are o fanta de aprox 2-3cm care vine fix sub marginea sticlei)

Link către comentariu

salutare cautand o solutie am gasit pe aici multe chestii interesante am vazut ca foarte multi dintre voi aveti probleme cu piesa de pe partea stanga mie mi sa rupt de pe dreapta daca are cineva piesa de pe dreapta plsssss help am vazut cv numere la un baiat din bucuresti am sunat mio cerut 250 lei :((( foarte trist am nevoie de ceva mai eftin ce ziceti ma ajutati si pe mine?

aaaa si la fel din motoras face doar tac tac si se misca cate 5mm :(

Modificat de me_maxis
Link către comentariu

salut

me_maxis dami id tau sa vb ..... cred ca stiu eu ceva trapa

email meu amg.amg86@yahoo.com

spune ca esti tu

Link către comentariu

nu are nimeni piesa de pe dreapta cineva care are una si asi permite sa o desfaca :(

Link către comentariu

@me_maxis parerea mea este ca daca iti iei acea piesa tot din antinomniu nu ai facut nimic, tot va ceda mai devreme sau mai tarziu, singura solutie pe termen lung este sa o faci din alt material

Link către comentariu

@sarpee Din ce ai putea face piesa....?? vreau sa dau trapa jos si vreau sa stiu daca merita sa ma incurc atata.....

eu lucrez la o firma mare unde este si o turnatorie si as putea so torn dar nu stiu daca iese la fel... daca stit careva ceva ... spunetimi

Link către comentariu

o poti face din dur-al sau din otel este un coleg care a postat mai in spate poze cu piesele respective facute, eu zic ca mai bine dai banii pe o piesa care stii ca tine decat sa schimbi trape odata la 2 ani

Link către comentariu

Am eu doua trape care sunt stricate iar piesele de pe partea dreapta sunt in stare buna, me_maxis dai PM daca mai ai nevoie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!