Jump to content

Trosnit La Roti

wolfy_florin
 Share

Postare recomandată

am schimbat de curand toata suspensia fata si placutele de frana iar dina acel moment se auzea un trosnit la plecarea de pe loc la turatie mica si cand opream

asta se auzea numai in interior si ptr o secunda -doua. de astazi se aude si la roata (stanga fatza) exact ca un sunet metalic de tabla

am impresia ca are legatura cu tabla aparatoare a discului de franare

a mai intalnit careva problema asta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se poate sa fie acea tabla sa atinga in disc dar ar fac e zgomot cam tot timpu ,am patit eu canva ceva asemanator si credeam ca acea tabla cand m-am uitat atent la roata am vazut ca tremura la plecare ca si cum ceva bloca roata cauza:o sarma (arc ) de la placute ajunse intre disc si butuc !!

si in afar de asta tias mai sugera un mic test un spari pentru placute si discuri de farna dai pe disc si vezi daca mai face daca zgomotul dispare atunci e vb fie de cilindrul etrierului blocat fie de placute de proasta calitate daca nu rezolvi nici asa uitete la etrier si vezi nu cumva joaca pe ghidaje ?? poate au curatat mecanici si are joc !!

Link către comentariu

veica daca sunt bine strinse rotile la care sa umblat!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!