Jump to content

Bad Boy Look

zGb
 Share

Postare recomandată

Eu la momentul respectiv am discutat cu "Nea Nicu" care e proprietarul service-ului... nu stiu exact cine mi-a facut masina si nici nu stiu daca acel tinichigiu chiar a plecat sau nu, poate e doar un zvon :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

7

• DjHojd

7

• Bestie

6

• WNS

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

stiti vreun service prin iasi care face asa ceva ? (ma refer la bb look pt g4) pt ca sincer nu am vazut pe nimeni in oras si nu cred ca e vreun mester destul de indemanatic dar daca stiti va rog sa ma indrumati si pe mine :)

Link către comentariu

• 5 months later...

daca nu te superi, spune-mi si mie ce tabla s-a folosit? si daca e data in 2... mz

Link către comentariu

• 2 months later...

eu detin un golf 3 stiu ca se poate face face lift-ul asta bad boy

intrebare : cum se deschide capota?

Link către comentariu

• 2 months later...
pai...azi am fost la service (ma rog ieri ca e trecut de 12) si baiatul ala a lucrat toata ziua la capota mea...si cand am vazut-o era aproape gata si am cam ramas asa :) :) :eek: au zis ca au facut si proba pe masina si ca arata jmecher...pacat este insa ca nu mai apuc sa ajung saptamana asta la vopsit prelungiri + bandouri si d-abia marti cred ca ajung...maine daca imi iau masina si e aproape sigur ca asa mi-au promis toti pe acolo pun poze...so chill :)

golful ala negru are demult bad boy si jante de s3 avea DAR la numar

am si eu un golf 4 si ma intereseaza mult unde pot sa`mi fac si eu bad boy look`ul? mi se pare prea tare si pe golf 4 arata marfa rau....apropo si cat m`ar costa

Link către comentariu

Buna, ma intereseaza si pe mine cineva din brasov, care poate face prelungire capota BBL din tabla. Mersi mult

Link către comentariu

• 1 month later...
Cam asa ceva a iesit. A fost innorat la noi, nu am reusit sa fac o poza mai buna. Am pus varianta si pe timp de noapte.

post-17897-1195403088_thumb.jpgpost-17897-1195403247_thumb.jpg

trebuie schimbat ceva si la tragatorul capotei ca presupun ca nu mai ajungi la el:)

Link către comentariu

• 3 years later...

Sal ma poate ajuta si pe mine cineva co o recomandare unde sa fac un badboy look ??? Undeva prin Buc. Va multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!