Jump to content

Bad Boy Look

zGb
 Share

Postare recomandată

Foarte tare! Bad-boy-look-ul trebuie sa fie sudat! (Parerea mea!) Felicitari. Era bine daca aveai niste poze si cu procesul (sudare, kit, vopsire...) Ai ceva? Si preturi.. cat te-a costat look-u'? Nu e diferenta de culoare intre capota si restu?

Bafta in contiunare! Esti pe calea cea buna! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

7

• DjHojd

7

• Bestie

6

• WNS

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

thx...este sudat da...am poze pe telefon doar cum arata cand d-abia il sudase mai mult n-am ca nu prea am stat pe acolo...o operatiune d-asta costa 8 milioane avand in vedere ca 5 e vopsitul capotei...nu e nici o diferenta de culoare...sper cat de curand sa-mi pun un kit dragut si dupa niste viniluri

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut,

Stiti pe cineva sau vreo firma din Banat care face astfel de modificari?

Am gasit pe cineva care imi reconstruieste capota din fibra, ma costa 500 euro plus vopsit. Am zis ca o prelungire nu poate fii asa de complicat si scump sau mna, pentru unu care se pricepe la tabla nu ar trebui: sudata, apoi chituita, nivelata si vopsita.

Claudiu

Link către comentariu

Nu are rost sa reconstruiesti toata capota din fibra.

O prelungire de capota achizitionata de pe e-bay te costa in jurul a 100 ron. Dar trebuie sa o montezi intr-un atelier unde lucreaza cu fibra, pentru a face un lucru de calitate. Si in mod normal nu trebuie sa coste prea mult aceea operatiune. Cu chit si mastic va crapa dupa un timp. Avantajul acestor prelungiri de capota din fibra este ca nu iti ingreuneaza capota.

fkswl3023iv1.jpg

Modificat de WNS
Link către comentariu

Multumesc de informatie.

Sa inteleg ca prelungirea din poza este tot din fibra? Eu nu am nimic impotriva fibrei, pot sa am grija sa nu trag de ea sa o rup daca e fragila la deschiderea capotei. Daca fac asa modificare, da, vreau sa fac ceva de calitate :Driver: si chit sau mastic nu e deloc o solutie pe termen lung.

Varianta propusa de tine este pana acum cea mai realizabila cu cheltuieli nu prea mari.

Am atasat si o poza cu masina la care vrea sa incep modificarile de aspect, si prelungirea capotei e prima pe lista :unsure:

post-17897-1194622504_thumb.jpg

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Poti achizitiona asa ceva de la FK, ca in poza pusa de mine mai sus, sau de pe e-bay identica ca ceea de aici.

Link către comentariu

Mai exista aceeasi prelungire si din metal. E foarte usoara si avantajul e ca o poti suda si e ca din fabrica. Tot pe e-bay se gaseste. Buba e tinichigiu bun...

Link către comentariu

Eu daca as avea de ales, as merge pe cea de metal... Imi inspira mai multa siguranta...

Link către comentariu

Asteptam niste poze sa vedem cum a iesit? cum ai facut prelungirea?

Link către comentariu

Cam asa ceva a iesit. A fost innorat la noi, nu am reusit sa fac o poza mai buna. Am pus varianta si pe timp de noapte.

post-17897-1195403088_thumb.jpgpost-17897-1195403247_thumb.jpg

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Arata foarte bine. Felicitari !

Cum ai facut-o ? Din metal sau fibra ?

PS: De ce nu ne prezinti si noua masina ta? :santa:

In aria: Masina mea poti face un topic pt ea. :santa:

Modificat de WNS
Link către comentariu

Multumesc, multumesc ! :)

Modificare e din table de 1,5 prinsa in multe puncte cu argon. Saptamana viitoare o sa fac alte poze decat cele care le am deja si o sa postez un topic. Mersi de invitatie :)

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

arata super bine, felicitari! :Driver:

cat a costat toata operatiunea?

Link către comentariu

Multumesc, 150EURO si 2 zile de stat pe tusa. :lol:

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

foarte frumos a iesit..

pret rezonabil ;)

intrebarea mea este cum se deschide capota? se adapteaza cumva la Bad Boy?

Link către comentariu

Nu trebuie sa faci nici o modificare la sistemul de inchidere, poate doar mici ajustari care depind de forma care i-o dai capotei.

La mine a fost o mica ajustare pe verticala din suruburile care prind incuietoarea capotei. Multi prieteni m-au intrebat daca o mai pot deschide mai exact daca mai pot baga mana sa trag de siguranta capotei pentru a putea sa o ridic. De deschis normal ca pot :) difera modul cum bag mana sa trag de siguranta dar cat de des deschizi o capota la o masina care functioneaza perfect? :)

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Nu are rost sa reconstruiesti toata capota din fibra.

O prelungire de capota achizitionata de pe e-bay te costa in jurul a 100 ron. Dar trebuie sa o montezi intr-un atelier unde lucreaza cu fibra, pentru a face un lucru de calitate. Si in mod normal nu trebuie sa coste prea mult aceea operatiune. Cu chit si mastic va crapa dupa un timp. Avantajul acestor prelungiri de capota din fibra este ca nu iti ingreuneaza capota.

Nu ma pricep asa ca intreb cum se "ascunde" linia care delimiteaza capota de grila bad-boy din poza lui WNS?

Ca am ceva zgarieturi pe capota, si daca tot o sa o vopsesc, ma gandeam la un BB look. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cu fibra, un atelier care lucreaza cu asa ceva, o va lipi fara sa se mai vada.

Daca vei apela la o tinichigiu si iti va lipi prelungirea cu chit si mastic va crapa dupa un timp. Nu as recomanda aceasta varianta.

Mai exista posibilitatea lipirii cu silicon etc, dar va ramane vizibila acea linie si personal nu imi place cum arata.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns, dar acum se ridica o alta intrebare (scuze daca e off-topic): cine imi poate recomanda in Bucuresti un atelier/service care lucreaza cu fibra? Ma intereseaza calitatea inainte de cost.

LE: si daca imi fac modificarea la capota, banuiesc ca trebuie sa schimb si grila, nu?

Modificat de anorganix
Link către comentariu

Eu iti recomand sa faci prelungirea din tabla daca vrei calitate :)

Nu e nevoie de modificari la grilaj pentru ca prelungirea va veni peste el si faruri.

Link către comentariu

si eu spun un NU hotarat pt fibra. Mergi "pe" tabla. E cel mai bine. Daca te intereseaza, te pot trimite eu undeva, unde mi-am facut-o eu.

Link către comentariu

Cred ca trebuie schimbata grila cu una fara sigla VW. Tot colegul Bestie te poate ajuta in aceasta problema. :lol:

Link către comentariu

• 1 year later...

vreau si eu sa fac operatiunea asta. ma ajuta cineva? i-am dat un PM lui Bestie, dar poate nu l-a primit :Driver:

Link către comentariu

Salut. Acum am vazut PM-ul de la tine. Eu am facut lucrarea la SC UNIVERS COM IMPEX SRL, un service auto undeva pe Sos. Giurgiului.

Tel. de acolo este 021.450.42.85 Acolo mi-am facut si eu si Michael 9N, eu de la el am aflat de acest loc. Din pacate am auzit ca tinichigiul care a facut bad-boy-ul meu a plecat de acolo. Eu cand m-am dus la ei le-am dus si vreo 2 poze sa le arat exact ce vreau si a iesit super. Poti sa te duci si sa vorbesti cu ei. Sunt foare priceputi.

PS: Sper sa nu se supere careva ca am dat aici date de contact dar am facut asta in speranta ca cei care vor sa-si faca asa ceva sa stie unde pot apela.

Link către comentariu

ar fi super avand in vedere ca stau in apropiere ;) mai tii minte cum il chema pe nenea tinichigiu? macar intreb de el poate ii dau de urma daca nu mai e acolo. mersi de info, oricum

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!