Jump to content

My Ride Mk4 "evo"

Evolution

Postare recomandată

Oo o... putinel:D Eu in prima zi, defapt am dat vineri si l-am ridicat luni la ora 14:00..si pana seara la 21: si ceva, am facut 480 de km.. Ai dreptate ii fain cu carnetul! Dar sa ai grija de el, si vezi ca in Golf cu fetele, poti sa rabatezi bancheta din spate si sa dai scaunele la maxim. E mult mai confortabil:)) :) Scuzati-mi off-topicul :P

Link către comentariu

felicitari si drum bun! sa il porti sanatos,frumuoasa masina,s-o conduci cu placere in continuare..eu mai am vreo 15 ore si sper sa il iau din prima.. :)

Link către comentariu

Ms de sfat bescu , dar tre sa scap de subwoofer :) il pun afara din masina :)) O sa incerc sa vad ce iese :)

400 km ... BITTE TANKEN ....damn =)))

Link către comentariu

Bescu in loc sa'i explice cum sa aibe grija de carnet si alea alea...el ii explica cum se rabateaza bancheta spate =))))

Link către comentariu

Calyn, pai Evo inca nu are apartamentu lui..asa ca pana atunci..poate folosi masina pe post de...:Driver: asa ca trebuie sa-l invete lumea ce sa faca..si cum :cheers:

Link către comentariu

Nu-i problema cu apartamentu ... se poate oricand :) dar nah poate ma apuca pe drum =))

Link către comentariu

Bandourile de pe masina tu le-ai vopsit, ca sigur nu-s asa de fabrica odata ce manerele sunt negre. BTW triplele cat te0au costat?

Link către comentariu

E lasa ca e baiat mare si stie el ce trebuie sa faca cu carnetul :) Sper ca ai suspensii tari!! :rolleyes:

Link către comentariu

Da eu le-am vopsit , manerele nu am avut timp atunci sa le dau jos si nici nu-mi garanta vopsitoru ca rezista daca ai chei/ inele si alte chestii in mana .

150 euro cu tot cu transport au fost triplele , de la un coleg de pe forum de aici ... nu mai tin minte ce nick avea

Modificat de Evolution
Link către comentariu
  • 1 year later...

Masina s-a vandut de ceva vreme ... a ramas tot in Timisoara ...dar s-a dat jos tot de pe ea ... jante , stopuri , muzica. Pacat :huh:

Am luat acum un passat , ceva mai nou , mai dotat si diesel . o sa postez un topic cu el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!