Jump to content

The Black One

BN23RZV

Postare recomandată

:salut: Salutare...

Desi urmaresc forumul de mai bine de un an...m-am decis sa-mi prezint si eu masinuta fara a intra prea mult in detalii (pentru a nu-mi plictisi prea mult colegii)

Bun,e vorba de un Golf Variant(a) "Special" (pentru mine :D )fabricat in 2002,in talon a iesit 2003, motor AXR (101 CP) cu dotari decente:geamuri electrice,ac,inchidere centralizata din cheie (briceag),computer de bord,ESP...restul cred ca sunt standard.

L-am luat anul trecut prin februarie cu 131.000 km la bord (cu carte service si istoric complet),m-a costat 8700 EUR + taxa de inmatriculare 1000 EUR...momentan l-am dus la 160.000 km si numaratoarea continua...

Ce-a primit pentru buna purtare:alarma cu pager (dee...Clujul :RO flag: ), :) traiasca forumul pentru:cotiera (Codatel),husa schimbator piele (Inginerul), inele cromate in bord (Sorin), xenon pe faza scurta (Baracuda),brate si stergatoare aerotwin fata-spate (Lexxus)...

Lista ramane deschisa pentru : bord tip "pacific" (astept ajutor la montaj din partea colegilor) si proiectoare ceata in bara

Sunt deschis la orice sugestii pentru imbunatatire comfort si look (de performante sunt multumit :icon_cheesygrin:deocamdata ).

post-11231-1213878364_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BN23RZV

40

• JonDoe2

6

• mami

2

• sinn3r

1

incerc sa mai uploadez niste poze...sper sa-mi si iasa

post-11231-1213879290_thumb.jpg

post-11231-1213879305_thumb.jpg

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu

frumoasa negresa... incearca sa pui pozele cu imageshack.us :)

din profil nimic?

sugestii? sa renunti la proiectoare in bara si xenon si sa schimbi cu un far cu lupa cu proiector de ceata(aftermarket)

Bafta la km

LE: www.imageshack.us -> Browse si pui poza ->Upload-> iti da linkurile pt forum , le iei copy paste si ni le prezinti :RO flag:

Modificat de Brabus
Link către comentariu
Lista ramane deschisa pentru : bord tip "pacific" (astept ajutor la montaj din partea colegilor)

:blink: Rezolvat aseara cu ajutorul unui coleg binevoitor ( se stie el cine :()

Link către comentariu

Frumoasa masina, mai Razvane.

Parca am vazut pe forum ca ti-ai imbracat volanul in piele de la Hussi sau cu ajutorul lui. Daca este adevarata informatia, pune si tu o poza ca sunt curios.

Cat te-a costat figura cu Pacificul si cu inelele cromate?

Sa n-ai parte de incidente de niciun fel.

Link către comentariu

Corect,Alin...volanul e imbracat cu piele de Craiova (multumita colegului Hussi)...despre faza cu bordul...2 milioane jumate+bordul vechi+un suc Granini :unsure:

Bafta!

brate si stergatoare aerotwin fata-spate (Lexxus)...

stergatoare parbriz

Link către comentariu

Salut Razvane. Frumoasa negresa si acum mai sportiva cu noul bord. Sa o stapanesti sanatos..

p.s: la imageshack, incearca sa copiezi link-ul de la "thumbnail for forum (1)" din lista aceea de muuulte linkuri rezultate din upload :lol: succes :lol:

Link către comentariu

Multumesc,Domnu' Lucian...o sa incerc sa-ti urmez sfatul in privinta incarcarii pozelor...in ceea ce priveste sportivitatea...parca si trage altfel masina acum... :D glumeam,e la fel,trebuie doar sa ma obisnuiesc cu vitezometrul (e gradat altfel decat la bordul normal)

Bafta! :P

Link către comentariu

multumita colegului Robert masinuta mea poarta singurul sticker pe care-l va purta vreodata:

vwforumqz6.th.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

;) De ceva vreme, "brunetica" mea are o tovarasa de joaca: o batranica :angry: pe nume "Fabia" (cand o sa mearga ca lumea netul o sa atasez si vreo 2 poze - asta daca nu va deranjeaza :Driver: )

fabiagirlsfh1.th.jpg

fabiaspategq9.th.jpg

fabiafacevy3.th.jpg

bordfabiafk3.th.jpg

In speranta ca nu v-am irosit timpul si nici nu v-am plictisit din cale-afara... :vaidecapulmeu:

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu
  • 1 month later...

Desi lipsa postarii pe pagina "dansei" proprie si personala ar putea indica o liniste excesiva (a se citi "plitis") a " :rr: brunetei", iata cateva din evenimentele prin care a trecut:

*schimbare discuri & placute de frana fata-spate

*schimbare bucse directie (bara stabilizatoare si bascula)

*aerisire instalatie si schimbare lichid de frana

*schimbare far Hella cu unul "noname" - de nevoie (piatra e mai tare decat sticla :D )

*instalare tweetere in portierele din spate (investitie minora cu rezultate majore)

*suport ochelari - multumesc pe aceasta cale colegului Lexxus suportochelarivwkt4.th.jpgthpix.gif

In episodul urmator:

*schimbator R-line - "e pe vine..."

*faruri cu lupe xenon - ma gandeam la o pereche DECTANE (model R32 - pe negru) - impresii, sugestii?

*plafoniera W8 (depinde de modificarile care trebuie facute)

*litrometru VDO (face figuri indicatorul rezervor)

*schimbare ulei cutie de viteze

stergnoi1fn9.th.jpgthpix.gif picture148br4.th.jpg - volanul ;)

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu
  • 1 month later...

Razvane. frumoasa masina. Ce ti stricat tie? Plutitorul de rezervor? Sau?:Driver: Ia, da un pm ca te ajut eu :P

Link către comentariu
Plutitorul de rezervor? Sau?:D Ia, da un pm ca te ajut eu ;)

Multumesc pentru amabilitate, mare domn :ceuameni: ...intr-adevar, plutitorul a fost beleaua...dar s-a rezolvat multumita unui coleg priceput si saritor (Se stie el cine! :( )!

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu
*schimbator R-line - fotoschyn4.th.jpgthpix.gif - super "feeling"-ul, "grip"-ul... :wub:

*plafoniera W8 - achitata, urmeaza sa-mi ajunga ( :Driver: de-abia astept, Deiane!)

*litrometru VDO (face figuri indicatorul rezervor) - done! :icon_cool:

*schimbare ulei cutie de viteze - in curand ( :blink: sau chiar mai devreme)

In plus fata de ceea ce-i promiteam "brunetei" au aparut si o pereche de oglinzi "blue tinted". De asemenea, ma bate de ma usca un alt gand: sa-i montez guri de aerisire luminite (de bora): aerisireboralf6.th.jpgthpix.gif

Ce ziceti, merita investitia?!

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata mult mai bine cu grile de Bora. Mie si aucm mi-e ciuda ca le-am dat pe ale mele si nu le-am pus pe little golf. Dar noi sunt cam scumpe. eventual din dezmembrari :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intr-un sfarsit, am reusit sa vad si plafoniera W8 montata... :D plafonieraw8sj0.th.jpg

De asemenea,am inlocuit toate becurile din plafoniere cu leduri...rezultatul?!...cand s-a urcat prietena-mea in masina m-a intrebat daca mi-am montat xenoane si pe interior :)) ...

In alta ordine de idei...urmeaza schimbul de ulei si filtrele aferente (ieri s-a aprins martorul galben conform caruia eram "sfatuit" sa verific nivelul uleiului, motiv pentru care i-am turnat pe gat brunetei :D vreo 300 ml, totul revenind acum la normal)...oare in Cluj ce service ieftin si bun ar fi recomandabil?

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Bun, in ciuda interesului scazut pe care-l starneste "bruneta"...pentru colegii de pe forum, am sa mai postez cateva noutati in ordine cronologica:

1.dupa 10.200 km rulati a venit timpul pentru schimbul uleiului (Castrol Edge) si a filtrelor aferente

2.schimbul jantelor si a anvelopelor pentru vara cu altele echipate pentru iarna - apropo, caut niste capace VW pe 15", cele din comert au crapat toate la montaj (desi au fost noi, marfa ieftina, nu le recomand)

3.refill bosch aerotwin (o schimbare ieftina cu rezultate uimitoare, recomandabila)

4.un transmitator FM cu telecomanda la volan - calitate bunicica, doar volumul pare redus fata de mp3-uri, in fine - l-am luat pentru telecomanda: transmitatorfmon9.jpg

Modificat de BN23RZV
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!