Jump to content

Mk 4 Tdi, 110 Cp

Iulain

Postare recomandată

Asa cum am promis :semnul W ramana, schimb decat anul,din respect ptr. masini.Noua achizitie este un mk4, 110cp,climatronic,CB,ABS,geamuri electrice,volan reglabil pe inaltime si adancime, scaune fata reglabile pe inaltime si lombar,cotiere fata spate,banchete spate 60/40, oglinzi electrice incalzite etc.Mk 3 GTD din '93 de azi este la vanzare.

post-3964-1213810992_thumb.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

foarte frumoasa culoarea. o folie omologata ar schimba sigur aspectul in si mai frumos.sa o conduci cu grija(km cati are?si de unde ai luat-o?)

Link către comentariu

km: 185000, am achizitionata de la un prieten cu fite, vrea ceva mai mare si mai puternic :blink:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor
km: 185000, am achizitionata de la un prieten cu fite, vrea ceva mai mare si mai puternic :icon_thumright:

bravo lui si inca odata felicitari pentru achizitie

Link către comentariu
  • 3 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!