Jump to content

Mk Ii

RazvanelVW

Postare recomandată

sall.. tare masina fara ceteva modificari cum ar fi:-acele actipilde...-perdelutele de pe luneta...ar fi misto daca ai vopsi acele "buze"negre ale aripilor in culoarea masini...si manerele de pe spate sa dispara...niste stopuri clare sau pe led-uri...iar in bara din fata sa pui niste proectoare in locurie goale..niste semnalizari clare pe fata...si in spate la portbagaji sa dispara butonu si acea scobitura pentru numar...cam atat in rest masina este stas...multi km in continuare...:icon_thumright:

Link către comentariu

masina s-a pastrat bine,dar eleronul ala si abtibildurile din punctul meu de vedere ar trebuii sa dispara..iar ideiile lui Boddy chiar sunt de luat in seama ,daca ai lua in seama unele din ideile lui chiar ar iesii o masina dupa care sa intorci capul..numai bine!

P.S cred ca ar fi bine sa o revopsesti total,parca vad ca masca , un pic din capota si un pic din aripa sunt alta nuanta si nu prea dau bine! s-a stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Nu ma leg de ce s-au legat colegii de sus pentru ca fiecare are gustul lui :vaidecapulmeu:. O singura chestie trebuie sa-ti bag de vina. de ce ai schimbat fata cu fata de Jetta? era mai bine originala. In rest... da-ne informatii despre ea. Km, dotari probleme :( Bafta sa ai cu ea si km in nestire

Link către comentariu

:) Masina a fost a tatalui meu..El acum si-a luat un passat. si mi-a lasat-o mie pasta.

masina a fost putin lovita*(pana la radiator)*nu foarte rau. si el ia cumparat masca si bara de jetta pt ca nu se sparsesera farurile:).

Acum vreau sa ii skimb aripile si capota ca nu imi place sa carpesc un lucru. Sa pun niste Engel Eyes.Manere pe Spate scoase,Manere fata de Mk3,Masca fara emblema,o ploapa,suspensii,stopuri....masina va fi revopsita in totalitate Exterior - Interior !

-----------------------------------

acum sunt pe la service cu motorul. (Skimbat placute,Rurmenti spate,Semering palier..skimb ulei) :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!