Jump to content

Asimetrie La Roti


leos
 Share

Postare recomandată

Cred ca fotografiile spun mult prea clar problema mea , asa ca o sa explic doar ca aceeasi asimetrie este si la rotile din fata, rotile din stanga fiind mai iesite in exterior decat cele din dreapta. Care pot fi cauzele si ce pot face? :study: Si problema B: de 4 luni imi cad incet dar sigur aceste masti, fata si spate, poate din cauza suspensiilor varza. In acest caz ce pot face, mi-e frica sa o duc la service ptr ca nu am absolut deloc incredere in ei si ma si rup la factura. multumesc

PS: nu se vad asa din cauza bordurii. Asa sunt si in plan drept.

post-18070-1213456063_thumb.jpg

post-18070-1213456074_thumb.jpg

post-18070-1213456248_thumb.jpg

Modificat de leos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am reusit sa deplasez puntea spate cu 3-5 cm la o dacie veche, incercand sa ma invart cu frana de mana intr-o intersectie, pierzand controlul din mai multe cauze (viteza mult prea mare, gheata sub zapada, frana de mana prindea pe o singura roata, si de ce nu, lipsa de experienta - aveam permis de 11 luni) si nu am mai putut sa redresez. Desi am lasat frana de mana si am virat catre dreapta, chiar accelerand usor, masina s-a dus glontz catre bordura, lovind-o puternic cu puntea din spate. Impactul a fost atat de puternic, incat masina s-a ridicat la 45 de grade, iar puntea a trebuit schimbata complet. Pt deplasarea masinii in service a trebuit sa vina ACR-ul cu platforma :study: Insa din lovitura s-au deplasat reperele de sasiu de care este prinsa puntea, rotile din spate nu mai calcau pe urmele celor din fata :)

Nu vreau sa te speriu, dar alte cauze care ar putea deplasa puntea spate nu prea imi vin in minte...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

puntea din spate se poate regla din alea 3 suruburi cu care e prinsa de caroserie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ceva de genul am avut si eu problema, erau strambe!!!Cand mi-am facut geometria , mi-au reglat rotile din fata de la amortizor!!!Incearca de acolo sa vezi!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma mir sa iti fi reglat geometria din amortizoare dar ma_rog , in cazul de fata este altceva avadn in vedere ca vb de puntea spate , intradevar ea se poate regla din cele 3 surubul care o prind de caroserie insa mare atentie cine face acest lucru ca poate sa o decaleze mai rau .

din alta parte nu poti regla puntea spate .( daca o sa te uiti sub masina o sa vezi suporti ( unul in dreapta si unul in stanga care prind puntea cu cate 3 suruburi de caroserie ) .

Poate s-au schimbat bucsele spate si mecanicul care a remontat puntea nu a mai tinut cont de urmele initiale ( punctea spate se demonteaza la schimbarea bucselor spate daca suruburile de la repartitor sunt intepenite si in 90% din cazuri sunt)

Inainte sa te apuci de ceva eu zic sa cauti si alte repere la care sa raportezi asimetria rotilor pentru ca din ce vad din poze posibil sa iti dea aceasta impresie si bara spate , arcele acelea care contureaza aripa spate .

Modificat de D@ny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!