Jump to content

Radacini De Pe B-dul Marasesti

whr00m
 Share

Postare recomandată

salut,

de curand a intrat unu in mine si as vrea sa-mi duc masina la service-ul lor, am auzit ca sunt destul de buni..

Astept review-uri de la voi

ms.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vopsit eu o bara spate la o Mazda. S-au miscat bine si au fost saritori.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare,

am lovit si eu golful 5 in partea stanga fata, am fost la constatare (BCR Asigurari) si treb sa schimb: aripa stg fata si bara fata. Initial mi-au zis ca pot merge la orice service, am vorbit cu cei de la Midocar, apoi mi-au zis ca nu se poate la Midocar, cica nu mai au contract de colaborare cu ei. Din lista de service-uri cu care au colaborare, am gasit si Radacini SRL. Am citit diferite pareri pe acest forum despre ei. Am vorbit cu cei de la Radacini Marasesti, dar inainte de a merge acolo, asi dori sa aflu pareri de la cei care au mai fost pe acolo... Asteptarile mele sunt acelasi ca la toti: calitate si cat mai putin timp in service.

Daca stiti un service mai bun decat cel mentionat, astept propuneri.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!