Jump to content

Inele Aerisitoare

andrew_kimi
 Share

Postare recomandată

Mam gandit zilele trecute sa-mi demontez bordul pentru a scoate placa de pe consola centrala si ornamentele de la baza schimbatorului de viteze pentru ca vreau sa le vopsesc argintii. Daca deja mam apucat de modificarea asta, inspirat si de ibiza unui amic deal meu care are consola centrala si inelele de la aerisitoare vopsite in culoarea masini, am zis sa vopsesc si eu inelele. Numai k problem :huh: nu stiu sa le scot. Ma poate ajuta cineva d pe forum? a mai facut cineva asta pana acum??? ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, am vazut la multa lume, si eu voi face in viitorul apropiat aceasta operatiune.

Inelele de la gurile de aerisire se scot destul de greu, chiar este munca multa si migaloasa, trebuie sa fii atent si sa ai rabdare ca altfel o faci de oaie si vei rupe ceva prin bord.

Cele 2 laterale se scot mai usor insa cele din mijloc ... e munca multa, tre' sa desfaci jumate de bord.

Am o intrebare : cu ce anume vopsesti inelele?, adica cu ce fel de spray vei folosi?, ca eu am tot cautat o vopsea mata pt. plastic si nu prea am gasit, eu caut si culoarea argintiu.

Nu vreau sa cumpar orice fel de vopsea pt. ca o sa se curete repede, trebuie sa fie ceva special pt. plastic, fara a necesita grunduire si alte alea...

Spray-ul de la DUPLI COLOR - PLASTIC MAT este super, insa din pacate nu am gasit decat pe negru.

Link către comentariu

De ce vreti voi sa va chinuiti sa vopsiti inelele? Seat are accesorii originale care vin perfect peste aceste inele. Sunt de diverse culori: rosu, galben si cromate. Nu stiu sigur daca sunt si argintii.

Link către comentariu

Da, am vazut la multa lume, si eu voi face in viitorul apropiat aceasta operatiune.

Inelele de la gurile de aerisire se scot destul de greu, chiar este munca multa si migaloasa, trebuie sa fii atent si sa ai rabdare ca altfel o faci de oaie si vei rupe ceva prin bord.

Cele 2 laterale se scot mai usor insa cele din mijloc ... e munca multa, tre' sa desfaci jumate de bord.

Am o intrebare : cu ce anume vopsesti inelele?, adica cu ce fel de spray vei folosi?, ca eu am tot cautat o vopsea mata pt. plastic si nu prea am gasit, eu caut si culoarea argintiu.

Nu vreau sa cumpar orice fel de vopsea pt. ca o sa se curete repede, trebuie sa fie ceva special pt. plastic, fara a necesita grunduire si alte alea...

Spray-ul de la DUPLI COLOR - PLASTIC MAT este super, insa din pacate nu am gasit decat pe negru.

Eu le vopsesc eu. am vorbit cu un baiat de la tinichigerie&vopsitorie de la reperezentanta sa mi le vopseasca ca la carte. Cu toti pasii: curatat, grund, vopsea, lac ... ca sa iasa o treba klumea. nu ma bag eu pt k nu vreau sa fac operatiunea asta de mai multe ori si vreau sa-mi iasa bine nu sa se stearga culoarea dupa o perioada.

Nu mia cerut enorm pt. tot ... a spus k ma ajunge in jur de 100 Ron tot si plansa de bord si ornamentele de langa schimbatorul de viteze si inelele ... cu conditia sa le scot eu si sa i le dau, nu sa se ocupe el k nu are timp

De ce vreti voi sa va chinuiti sa vopsiti inelele? Seat are accesorii originale care vin perfect peste aceste inele. Sunt de diverse culori: rosu, galben si cromate. Nu stiu sigur daca sunt si argintii.

Dre imi poti spune si un pret pt aceste inele??? am avut intentia sa-mi cumpar mai multe accesorii Seat da sunt extra scumpe

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu le-am cumparat odata cu masina si nu mi s-au parut scumpe. Cred ca am dat 800.000 ROL la data respectiva (2005), dar nu mai tin minte exact. Merita sa intrebi la un dealer SEAT.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!