Jump to content

Nu Mai Porneste


icebergservice
 Share

Postare recomandată

icebergservice

Daca ma puteti ajuta si pe mine cu urmatoarea problema: dau la automat motorul invirte dar nu porneste.Am constatat ca releul care alimenteaza pompa de benzina nu primeste curent.De unde primeste curent acel releu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am patit la fel , dar aveam carburatorul murdar si era blocata o supapa . sfatul meu da jos capacul de plastic de pe carburator si pune putina benzina (5 picuraturi) si da la automat, vezi daca mere. bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

motor 1,8 adz,s-a oprit dimineata in mers si nu mai porneste,nu mai da scinteie la bujii

am verificat bujiile,capac delcou,fise si sunt toate bune,ce ar putea fi?

pot sa verific cumva bobina sau daca ajunge curent la ea,am vazit ca are o mufa cu trei fire acolo dar nu stiu cum sunt dispuse,care ar trebui sa aiba curent sau care este siguranta aferenta,o schema electrica pt aprindere mi-ar fi de folos daca are cineva.

ma gandesc si la senzorul hall din delcou,acesta se poate verifica cumva?

astept pareri,multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

......vezi bobina de inductie!!..poate sa fisurat putin izolatorul si da la masa!!...si daca nu porneste la prima cheie pe urma nu o mai ia..este si din cauza umezelii de peste noapte!!...scoate bobina ,e prinsa in 2 suruburi,tine-o peste noapte in casa pe calorifer sau ceva caldut,..pune la loc dimineata si vezi care e treaba!!...bafta!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aceleasi simptome le-am avut si eu dupa ce am spalat motorul....mi s-a fisurat bobina.cand dadeam la automat pierdeam curent pe la bobina....am observat asta abia seara, dupa o ultima incercare, cand se vedea clar ca da scanteie pe langa ea. Am incercat sa ii fac izolatie cu plastic lichid, dar nu a tinut decat pana s-a incalzit bobina.

rezolvare: am achizitionat o bobina sh.momentan nu mai am probleme

imprumuta o bobina de la cineva.daca porneste, problema e clara

bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...nu cu plastic lichid !!!...izolatia bobinei se face perfect cu solutiile A+ B din rasina,rezista la temperaturi mari!!!se lasa 24 ore la uscat ,se monteaza ,dupa care este ca noua!!...pana crapa in alta parte!! :blink: ...se reia operatia dar dureaza pana se defecteaza din nou!!!..bafta!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ati avut dreptate era bobina,am pus bobina de pe masina mea ca cea cu pricina era a lui fratele meu si a pornit,bobina se incalzeste destul de tare ceea ce cu bobina de pe masina mea nu se intampla,nu are nici o fisura vizibila cu ochiul liber dar am sa incerc acum un pic sa vad daca da cumva la masa.

Cat te-a costat bobina sh ca cea noua am inteles ca e undeva la 300 ron.

Multumesc baieti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am dat bani pe ea( la ce sunt buni prietenii :icon_thumleft: ).am inteles ca una sh ar fi in jur de 150 ron.da si tu un search pe site, in sectiunea de vanzari, poate ai noroc si o gasesti mai ieftina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!