Jump to content

Ajutati-ma Si Pe Mine


ilegal
 Share

Postare recomandată

Buna ziua la toata lumea

am un golf 3 1,9 tdi din 92

un mecanic mi-a spus k imi cam joak fulia , stie cineva unde pot sa gasesc una mai ieftin k in magazin este 7 mil si daca este ceva grav daca joaca?

si ink ceva cand iau la maxim de volan scoate un sunet k un tipat asa .....sa fie de la curea .......

si care ar fi cel mai bun ulei de motor pt masina mea:D

si un loc unde sunt piese bune si ieftine

va multumesc fff mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate , cam acestea-s preturile, 7-9 mil, daca se distruge fulia nu patesti nimic grav, ramai numai pe drum , fara incarcare la baterie, fara racire, eventual fara servo . Deci "nimic grav " . Au mai incercat si altii sa strujeasca o fulie, pe langa timpul petrecut, materiale , alergatura, plata strungar dupa nici 10.000 km s-a ales cu un joc exagerat al arborelui cotit ( fulia trebuie centrata ... cu un aparat special ) , deci ... alti bani alta distractie !!

Poti medita ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand nu mai amesteca lucrurile. Incepi a vorbi despre o problema legata de servodirectie si termini in a intreba de uleiuri si piese auto. Urmareste aria, sunt destule topic-uri pe aceasta tema.

In al doilea nu se intelege despre care fulie este vorba: cea de la pompa servo sau cea de la distributie

Fulia joaca daca a fost lovita, posibil ca jocul sa fie in ax iar fulia sa fie buna.

Te-ai uitat daca fuliile sunt aliniate? Daca nu sunt aliniate zgomotul provine de acolo, cureaua fiind stramba, atinge de fulia pompei de apa.Asa am observat la o alta masina.

Daca ai nevoie de fulii vorbim pe privat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

grija mare,fulia respectiva nu joaca de nebuna ci si-a facut joc pinionul de la distributie pe care e ea asezata.urmatoarea etapa de uzura...motorul[daca nu se iau masuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

electronstietot

Deobicei fuliile sant din 2 bucati concentrice cu o insertie de cauciuc care se distruge in timp ,nu prea exista remediu doar refacerea ei fara miez de cauciuc(asta ca extrema urgenta.....lipsa bani )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un prieten de-al meu a avut exact aceeasi problema cu fulia. Am gasit-o pe comanda la 6 mil din Spania. Ai mare grija ca suruburile cu care este prinsa sunt destul de moi (cam de unica folosinta) si daca faci comanda de fulie comanda si suruburile. Risti sa strici fulia din cauza lor. 2 motive pe care le stiu care duc la jocul ei: slabirea unui surub; cel de-al doilea deriva din primul - montarea unei noi fulii cu vechile suruburi care nu mai fac fata si logic trebuie sa cedeze unul..... Sper ca ai bagat la cap un mic amanunt care poate face o mare diferenta:surubelele.....mai ales ca ai tdi care are vibratii destul de puternice.

Modificat de dev2108
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

aceiasi problema o am si eu care aparent se rezolvase dupa ce am cumparat si montat fulia noua la un mecanic la care am ajuns din recomandari de la unii si altii dupa nici 2000km s-a rupt pana de la pinionul de pe arbore si a sarit distributie de la punct. Ar fi trebuit sa dau jos arborele pt rectificat dar m-a ajutat mecanicul meu care m-a scutit de vreo 400 euro si a rectificat capul la arbore pe loc cu toate astea inca mai are o bataie foarte mica insesizabila care nu se poate remedia din cauza uzurii capului de arbore decat daca scoti arborele si il rectifici care inseamna garnituri la motor eventual cuzineti noi etc...

Sfatul meu fulie si pinion nou clar sa nu-i schimbi decat fulia fara sa te uiti la capul de arbore daca are uzura mare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nicule ...... puncte, virgule, alea-alea....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal la mine la fel se auzea un zgomotcand tineam la maxim volanul.! am schimbat cureaua, nimik..la fel facea, ca o rasnita, am schimbat apoi pompa servo...dar face la fel ..dar nu asa tare de ce se aude asa ? va rog sa ma ajutati sau macar ce stiti de zgomotul asta? d la ce sa fie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!