Jump to content

Masinuta Mea De 4 Anisori

rik

Postare recomandată

Nu prea se justifica plusul de look pe care il acorda niste inele, pe langa riscurile pe care le implica demontarea/dezlipirea farului. Incearca sa lasi capacul de la bornele becului deschis, la spalatorie, ca sa-ti faci o idee despre cum arata cu sticla aburita. Daca esti decis 100%, poti incerca si modalitatea afisata in poza, pentru doar un bloc, nu ambele (ca sa nu existe riscul unei crize de identitate bmw-vw).

Spor !

post-7977-1214935377_thumb.jpg

post-7977-1214935402_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Salut , superba masina arata foarte bine vad ca ai avut mare grija de ea pana acum, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente :D :rolleyes:

Link către comentariu

Multumesc Nemo! Asa este am grije de ea ca la ochi din cap, dar totusi nu pot sa o supraveghez tot timpul si astfel am capatat niste zgarieturi din partea vecinilor mei Spanioli :angry:

Florin D: Merci mult! Deci se poate sa patesc si eu acest lucru ? Am un prieten cu un Audi A4 care are xenon aftersale si i se aburesc farurile, deci din cauza asta e? Decat aburite mai bine mas lipsesc :blink: Merci!

Passatul din poze e al tau? Daca da sa-l stapaqnesti sanatos, e un model USA, ma incantaacest model :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut! Am reusit pana la urma sa fac si eu rost de leduri :) Acum ramane de vazut cand o sa-mi fac timp de montaj :P

La pret nu sunt costisitoare dar sunt multe rau de tot, acum ramane de vazut cat de eficiente sunt.

post-21960-1216095409_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut! Uf! Cam nasol cu timpul. Am reusit ssa montes o parte din ele.

Sunt absolut senzationale. Adio lumina alb-galbuie :lol:

Si niste poze: :offtopic:

post-21960-1217702477_thumb.jpg

post-21960-1217702521_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut! Inca ceva... i-ati un set de presuri pentru passat, o sa schimbe total interioru masinii. Iti recomand cele de cauciuc :). Frumoasa masina :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :( . Referitor la farurile negre, nu merita sa le desfaci si sa le vopsesti, eu le am asa de ceva timp si se aburesc ingrozitor, iar noaptea nu vezi mai nimic cu ele, pastreaza-le asa cum sunt!

Link către comentariu
  • 10 months later...

Salutari! Nu am mai pus cam de mult niste poze pe aici. Asa ca m-am gandit sa pun cateva poze de la sedinta foto din vara. :icon_thumright:

P.S. O sa revin cu detali si poze de la ultimele "reparatii" facute la masinuta.

post-21960-1260691535_thumb.jpg

post-21960-1260691568_thumb.jpg

post-21960-1260691595_thumb.jpg

post-21960-1260691655_thumb.jpg

post-21960-1260691725_thumb.jpg

Link către comentariu

imi place,frumos passat. sa-l conduci cu placere de-acum incolo.

numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc mult! Si tie la fel cu "fetita ta :angry:

Si pe langa am schimbat aproape tot botul(pe asigurare), adica bara, faruri, capota revopsira, toate din cauza zgarieturilor si a loviturilor de soferi "experti" in parcari.

Saptamana trecuta am "incaltat-o" pe spate cu doua pneuri Dunlop :angry: , iar ieri am reusit singur sa-i schimb discurile si placutele de frana pe fata.

Foto :huh:

post-21960-1260723349_thumb.jpg

post-21960-1260723397_thumb.jpg

Link către comentariu

Merci! Daca am grije de ea si ea are grije de mine! Ce faci tu cu mana ta e un bun facut!

Sunt doua chesti pe care ma bazez si ma fac un fan inrait al acestei masinini si al brandului in general.

:blah_: java script:add_smilie(":)","smid_93")

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ar merge foarte bine niste folii pe geamuri, dar nu cele mai inchise. Frumos, Passat-ul. Sa-l conduci sanatos!

Link către comentariu

Foarte tare passatul tau :Driver: Si cu farurile noi arata super.Doar ceva nu mi se pare potrivit, am observat in primele poze ca la numar ai un led montat si celalat e pe filament.Scapa de ala si si pune in schimb tot led :D In rest masina e superba :D

Link către comentariu

pana acum cred ca te-ai plictisit de ea.este bine ca are cutie manuala.daca era cutie automata tiptronic iti plangeam de mila. :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!