Jump to content

Masinuta Mea De 4 Anisori

rik

Postare recomandată

Salut! NU am putut sa ma abtin sa nu va prezint fetita mea, mai ales cand a impinit 4 anisori :rolleyes:

E un Passat Hightline din 2004, motor 1.9 TDI, AVF, 131 CP. Ca obtiuni are: volan sport, suspensii sport, piele+Alcantara, scaune fata incalzite,reglaj lumbar, insertii de lemn(mahon), torpedou cu racire, senzor ploaie si multe altele care le aveti si voi.

O am din luna noiembrie 2007, am cu ea cam 20 000 KM, din care si un drum de Romania. in tot acest timp nu mi-a facut nici cea mai mica problema. Sunt foarte mandru de masinuta mea. :(

post-21960-1213255941_thumb.jpg

post-21960-1213256112_thumb.jpg

post-21960-1213256180_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina. la multi ani cu ea :rolleyes: !!! s-o stapanesti sanatos si kt mai multi km la bordul ei fara probleme. mai posteaza ceva poze sa ne clatim ochii p-aci.

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Salut, foarte frumoasa masina ai, vreau sa iti fac 2 sugestii:

1. Scapa de husa aia de pe volan, e oribila si de prost gust.

2. Ti-ai montat pe bara din fata 2 "aparatoare", nu arata nicicum pe masina.

In rest masina arata super :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina

Dar strica grav husa de pe volan si aparatorile alea de pe bara.

Sa o folosesti cu placere si fara evenimente rutiere!

Drumuri bune!! :Driver:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari! de husa voi scapa ca a inceput sa ma inerveze, am pus-o pentru protectie, iar chestile de pe bara sunt cam obligatorii pentru a nu-ti gasii zgarieturi pe acele locuri. Aici, in Spania peste jumate din soferi nu au nici un habar de a parca. nici mie nu imi plac dar nu am ce face, nu vreau sa mor de inima cand o sa o gasesc zgariata, am sa pun unele de silicon transparent. eu tin masina in garaj si tot nu e protejata total, vecinul cand se urca in masina mai intai isi sprijina usa de aripa mea dupa care se ura , va dati seama ce se intampla.

- Aici puteti vedea cum se parcheaza spaniolii, observati colturile barilor ;)

P.S. O sa revin cu mai multe poze :Driver:

Link către comentariu

frumoasa masina,s-o stapanesti sanatos!un pretz?catzi km avea cand ai cumparat-o? imi place mult in afara de "Chestiille alea" enumerate mai sus de th3sup3rstar eto_ro

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta ! Sa o stapanesti sanatos !

Sunt invidios pe ornamentele cromate de pe bare si laterale de pe usi. Mi-as fi dorit si eu asa ceva. :(

Bafta

Modificat de FLORO
Link către comentariu

Salut! Am promis mai multe poze dar din cauza ploii am cam intarziat. Dar azi iesi Soarele si am iesit cu

post-21960-1213463389_thumb.jpg

post-21960-1213463423_thumb.jpg

post-21960-1213463491_thumb.jpg

Link către comentariu

Tare mult imi place forumul acesta, jos palaria pentru moderatori. Imi pare rau ca nu sunt de mai mult timp membru. :Driver:

post-21960-1213463700_thumb.jpg

post-21960-1213463762_thumb.jpg

post-21960-1213463816_thumb.jpg

Link către comentariu

asa domne ... vezi ca se poate:)) altfel arata acum volanul fara 'chestia' aia pe el :Driver:

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Mi-a placut cand l-am vazut ca era in ton cu lemnul :Driver: Acum e ciudat pentru ca e mai subtire. :)

Link către comentariu

Ma tot gandesc la un tuning, dar cum orce tuning costa si odata facut altul nu mai fac tre sa ma gandesc bine la ce fac. Si cel mai bine cred ca este sa intreb expertii :Driver: Ce ziceti de asa ceva?

post-21960-1213587845_thumb.jpg

post-21960-1213587869_thumb.jpg

Link către comentariu

Parerea mea e sa obtezi pentru o grila fara emblema(neagra sau cromata complet ca la tine ar da bine si cromata ca ai si bandourile cromate) un set de pleoape faruri si un eleron finut, in total costa sub 200E si sunt de efect

Link către comentariu

Felcitari si s-o stapanesti sanatos! Dupa parerea mea, cel mai reusit model de Passat...si cel mai frumos!

Privitor la volan, imbraca-l cu piele si nu o sa il mai simti asa "golut". Da-i un search pe forum si vezi ca face cineva asa ceva la un pret rezonabil! :emthdown:

Link către comentariu

frumoasa , DAR :lol: dupa umila mea parere mai bine ii dai jos chestiile alea dupa bandouri! in rest motorina si talpa :)

:P numai bine

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

super tare masina.eu sunt foarte atent la toate detaliile dar in pozele puse de tine nu am vazut nici un defect.super tzipla.sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

@claudiu slatina: are piele pe volan si chiar daca nu ar fi avut crezi ca ar fi venit din spania pana in craiova sa faca chestia asta?

Link către comentariu
  • Administrator
Ma tot gandesc la un tuning, dar

Si cel mai bine cred ca este sa intreb expertii

In primul rand felicitari pentru masina. Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos.

Legat de "tiuning", parerea mea sa pui foarte mult accent pe ce este bolduit in QUOTE. Sa te gandesti foarte bine la ce vrei sa faci pentru ca tie trebuie sa-ti placa si ulterior celorlalti.

Chiar daca nu-mi plac acele aparatori de pe colturi, daca tu crezi ca protejeaza, lasa-le asa. Utilitatea primeaza in cazul lor.

Mai multe detalii spre ce vrei/ai de gand sa-i faci !?

Link către comentariu
@claudiu slatina: are piele pe volan si chiar daca nu ar fi avut crezi ca ar fi venit din spania pana in craiova sa faca chestia asta?

Asa este, are piele pe volan, insa daca ar pune un nou strat de piele(peste cel care cred ca este putin uzat), s-ar vedea si simti mult mai bine, R a z v a n stie la ce ma refer!

M-ai intrebat daca ar veni din Spania pana in Craiova ca sa faca chestia asta...nu stiu sa iti raspund, probabil ca ar veni intr-un loc cat mai aproape de Targu Jiu!

Link către comentariu

Volanul nu este deloc uzat, dar can ajung acasa cu siguranta va contactes, am prieteni si in craiova si in slatina si sigur o sa am drum pe acolo.

In legatura cu tuningul: proplema e ca imi place si negru si nichelul, dar avand in vedere ca masina e argintie nu prea stiu daca da bine sa aplic nichel pe oglinzi, manere, grila fata total nichelata, etc, asa cum poate RAZVAN de ex. Nichelaje o sa fol la interior( la conturul de la aerisiri, schimbator, la manerele de deschidere a usilor, etc), iar la exterior cred ca folosesc negrul, ca in pozele de mai sus( l-am modificat in Photoshop ca sa vaz cum da).

Faruri as vrea negre cu Angeleyes, am gasdit si pe Ebay si in Madrid, nu prea gasesc triple negre.

Primul lucru care il vreau e sa gasdesc leduri sa schimb toate beculetele acelea Alb-Galbui :(

P.S. O sa revin cu poze de faruri si alte alea.

Link către comentariu

Salut! Am gasit o gramada de chesti faine pe Ebay, intrebarea e care dau mai bine?

Toate sunt cam la fel, difera doar marca. Stiti cumva care e mai buna?

P.S. Ma dispera cat sunt de frumoase. :unsure:

post-21960-1213794015_thumb.jpg

post-21960-1213794091_thumb.jpg

post-21960-1213794195_thumb.jpg

post-21960-1213794241_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

rik, parerea mea ca o incarci aiurea cu chestiile alea la geamuri si la aripi. Eleronul ala pe portbagaj e frumos, dar, asa cum am zis si cateva posturi in urma, foarte mult conteza ce tuning vrei sa-i faci.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut! Am gasit aceste inele pe net, mai exact in Tg-Jiu, acolo zic, ca sunt universale. Intrebarea este daca este cineva care stie ceva despre ele, se pot pune pe B5.5?

Sunt foarte curios daca se poate pentru ca sunt doar 2 milioane si nu 7-8 cat sunt unele cu totul.

P.S. Am dat search si nu am gasit un loc mai exact unde sa postez, asa ca am postat aici :D

post-21960-1214859393_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!