Jump to content

Eto
 Share

Postare recomandată

Salut.Am si eu o intrebare.Am un casetofon VW GAMMA  si o magazie Blaupunkt cu 10 cd-uri.dar nu am mufa ISO 8 de intra in casetofon.de la magazie am doar cablul acela cu mufe rotunde.se gaseste adaptor sau trebuie taiat si facute lagaturile manual?

Eu am un cablu lung dar are mufe rotunde ca cea din imagine la ambele capete.

$(KGrHqVHJEIFGvNm1bz(BRy9)iLcTg~~60_12.J

Modificat de george070393
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

magazia este compatibila cu Gamma ?... ca nu sunt toate compatibile.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

magazie a fost data jos de pe un a4 b6.nu stiu modelul ca nu sunt acasa.o sa sun pe cineva sa se uite

Link către comentariu

si e posibil sa nu se auda asa de bine pe cum te astepti. Am pus una de Audi, pe un Gamma.... din pacate se auzeau mici interferente, etc... nu sunt perfect compatibile.

Link către comentariu

in cazul asta cine doreste o magazie de cd-uri?:D

o alta alternativa( in afara de xcarlink care mi se pare cam scump si nici nu prea il lauda lumea,si de modulator fm)ce pot face astfel incat sa pastrez casetofonul original?

Link către comentariu

Pai mai ramane varianta unei magazii originale, doar ca sunt si astea destul de scumpe: cam 250 de lei cea pentru bord(asta e pretul minim, ca am vazut sa se ceara si 150 de euro pe ea  :ceuameni: ) sau vreo 150 de lei cea pentru portbagaj, dar de obicei se vand fara cablu si suport si te mai duc si alea in jur de 100 de lei.

Eu zic totusi sa incerci sa cauti ceva adaptor, daca tot o ai pe asta, sau macar ceva scheme ale pinilor, sa vezi corespondenta intre mufe si poate reusesti s-o folosesti. 

Link către comentariu

am schema.dar nu stiu cum sa fac cu cablul de la magazie.eu am un cablu dar la ambele capete are mufa aceea rotunda.si daca e sa tai o mufa si sa fac eu lagaturile imi e ca nu le mai nimeresc.stric si cablu degeaba si tot nu pot sa folosesc magazia.si pe langa asta am tot cautat o mufa iso 8 pe la magazinele din jur si nu am gasit.

post-111237-0-23036400-1364988986.gif

Modificat de george070393
Link către comentariu

Pai... nici acum nu poti folosi magazia, deci mare lucru nu pierzi. :lol:

Mufa iso uite aici si aici sunt pinii pentru ea, desi sunt cam scumpi.

Link către comentariu

in cazul asta cine doreste o magazie de cd-uri? :D

o alta alternativa( in afara de xcarlink care mi se pare cam scump si nici nu prea il lauda lumea,si de modulator fm)ce pot face astfel incat sa pastrez casetofonul original?

Incearca Yatour gasesti pe alliexpress

Eu am si e mai mult decat ok fata de xcarlink care l-am avut inainte

Toate cele bune

Link către comentariu

Prea mare bataie de cap cu magazia.Asa ca mi-am achizitionat un player de la Pioneer MVH 1400UB.Este iluminat tot pe rosu si se potriveste bine cu consola.

Modificat de forceturbo
Eliminat anunt vanzare.
Link către comentariu

poata sa imi explice cineva mai exact cum as putea conecta o statie cu subwoofer la casetofonul gamma?  tin sa mentionez ca am conectat un xcarlink si o magazie de cd  .Nu as vrea sa renunt la casetofonul original din cauza aspectului..

Link către comentariu

pentru cei care voi sa isi pastreze cassetofonul original: http://www.youtube.com/watch?v=95ZGxZA1kQI&

am reusit pe doua casetofoane: aura de pe seat si alpha de pe golf. sunetul e impecabil. trebuie studiata schema aparatului si gasit procesorul de sunet. se leaga firele la intrarea pentru casetofon, se activeaza casetofonul si gata! poti folosi ipodul pe vechiul tau casetofon. eu am scos mecanismul pentru caseta si am facut comutarea radio-tape printr-un buton, decat sa stau sa bag si sa scot caseta de fiecare daca cand vreau sa folosesc ipodul. 

Link către comentariu

(...)

am reusit pe doua casetofoane: aura de pe seat si alpha de pe golf. (...)

Poti sa dai ceva mai multe detalii? Am incercat si eu azi pe un Alpha, dar sunetul e foarte prost. :(  Degeaba invart de potentiometrul de volum, ca nivelul sunetului ramane foarte scazut.

M-am uitat pe datasheet-ul asta al amplificatorului audio si m-am legat la pinii 4 si 12, iar al treilea fir de la jack l-am legat la carcasa. Ca sursa de sunet am folosit telefonul.

post-27999-0-13039600-1384012018_thumb.j

post-27999-0-97643800-1384012038_thumb.j

Link către comentariu

nu cred ca ai facut bine... 

http://www.s-manuals.com/pdf/car_audio/blaupunkt/blaupunkt_vw_alpha_cc_vw_alpha_europa_service_manual.pdf

in schema mare ai jos - dreapta "tape-mute" te legi la pinul 1 si 11. masa eu am legat-o la com-ul de la capul cititor - undeva pe la mijlocul schemei ai "cassette mecanism" si "tape head" pinul 1. 

sunt sigur ca au mai facut si altii, eu am facut dupa cum m-a dus capul. 

Link către comentariu

robotelule - nu ai facut bine - te-ai legat la final. trebuie sa te legi la preul de  cap...

Link către comentariu

Pai am zis ca ma leg direct la amplificatorul audio, cum a facut tipul din link-ul pe care l-am pus mai sus, dar se pare ca la Monsoon e mai usor decat la Blaupunkt(sau americanii n-au preamplificare? :blink: ).

O sa mai experimentez cand mai ajung pe-acasa, Alpha-ul de pe Dacie fiind pe post de cobai. :lol: As vrea sa fac apoi miscarea si pe Gamma de pe Golf, dar am inteles ca e mai greu, ca e comanda electronica pe caseta.  :icon_confused:

Link către comentariu

Am facut si eu ceva similar pe Gamma V - Blaupunkt, dar

- m-am legat dupa primul chip, care proceseaza tape in si dolby digital, pe intrarile din chipul mare - procesorul de sunet

- a trebuit sa pun si un preamplificator inauntru ca semnalul era cam jos

- nu am reusit de nici o culoare sa dau jos mecanismul de caseta - da eroare daca nu e prezent / daca e deconectat motorul / daca nu se aliniaza senzorii cum trebuie.

- se aude foarte bine dupa parerea mea, dar fara sa pun la incarcat telefonul din care dau semnal. daca il pun la incarcat face bucla de masa.

Din punctul meu de vedere solutia nu este ideala, altfel faceam un DYI ceva...

Link către comentariu

Salut..Am confectionat o mufa iso 6 pini cu iesire rca pentru a putea conecta o statie cu subwoofer la casetofonul original gamma V ... problema e ca se aude foarte foarte incet..am statia la maxim.. si abea se aude..stie careva de la ce ar putea fi problema? Am conectat statia pe line out rear stanga si dreapta.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk now Free

Link către comentariu

Ai amplificator monobloc pentru subwoofer si ai legat la acesta si rear left si rear right, pe acelasi canal?

Link către comentariu

am rezolvat problema.. nu era de la amplificator ..ci era de la mufa facuta de mine pentru auxiliar,o masa nu facea contact corect, am refacut toate cablaraiele si se aude foarte bine si clar,multumesc oricum de ajutor.

Link către comentariu

aceeasi problema e la cassetofonul de pe seat. la alpha nu exista aceasta problema cand pun telefonul la incarcat. nu mai am casetofonul la indemana ca as fi incercat sa leg masa la auxiliar in alta parte. 

nu inteleg de ce a fost nevoie de un preamplificator. 

pentru a scoate mecanismul casetofonului trebuie sa studiezi putin ce microintrerupatoare se inchid sau deschid atunci cand bagi o caseta inauntru. 

Link către comentariu

Salutare domnilor,

Caut si eu o solutie: am un Gamma 4, de pe golf 3, si vreau sa fac intr-un fel sa scot un cablu de aux-in pentru ipod, astfel sa rezolv problema pentru muzica.

Ma poate ajuta cineva in acest sens? In acelasi idee, daca acelasi lucru s-ar putea realiza si/sau pe un Gamma 5, cu mentiunea sa stiu daca pot modifica culoarea de la afisaj, aceasta sa fie verde.

Multumesc.

Modificat de geee
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!