Jump to content

Golf 3 Sau Passat Intermediar

PitiS
 Share

Postare recomandată

Am doua optiuni, un Golf 3 1.9 TDI 94' 210000km ,optionale:trapa, faruri ceata, nezgariata, mp3player. Masina merge foare bine, are demaraj excelent.Dezavantaj: Nu are a/c, geamuri electrice, spatiu mic, porbagaj mic. A doua masina este un passat intermediar variant 1.9 TDI 94' 305000km, optionale:ABS, climatronic, geamuri electrice, geante aliaj, interior piele, tempomat, faruri ceata, mp3player. Masina merge bine, porbagaj bereket. Dezavantaje: km multi, la bara din spate e sarita vopseaua 4 pe 3cm, cosum putin mai mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai posibilitatea sa alegi totusi altceva?

Link către comentariu

Depinde cat de mult iti doresti A/C ! unii suporta temp ridicate fara probleme...eu unul sunt rau de caldura si am luat cu AC...

Link către comentariu

• Administrator

Se muta la Versus. Mai multa atentie te rog.

Link către comentariu

La banii pe care ii am la dispozitie nu prea am gasit ceva mai bun, azi ma duc sa vad un ford tot cam la acelasi pret. In legatura cu A/C nu sant prea pretentios dar ma simt foatre bine cu el. Scuze pentru neatentie

Link către comentariu

Intrebari: Cati km merge un TDI 1.9 90cp? La care este mai ieftina intretineria? care model este mai frumos? care este mai rezistent? care ar fi diferenta de consum?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!