Jump to content

Portiera blocata

stevee
 Share

Postare recomandată

daca nu reusesti prin metoda de mai sus, se da fata interioara jos, apoi panoul de tabla si ajungi la broasca si o deblochezi si apoi deschizi usa si repari broasca daca nu e deteriorata dupa operatia de mai sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kelu

10

• F l o r i n

5

• stevee

4

• firemann84

4

Am si eu aceiasi problema ca a lui paul rusu ,am incercat sa o deschid cu o tija vazuta intr-un filmulet pe youtube dar nu am ajuns probabil sa agat tija respectiva..incerc prin bataie poate reusesc..

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu aceasi problema la portiera spate dreapta , cu batut incet sub maner exterior nu am rezolvat nimic , sa bag tija nu am pe unde ca mi-e frica sa nu imping cablul care e prins de maner, cred ca singura solutie e demontarea completa , dar cu portiera blocata parca nu prea m-as baga ca nu am nici m8 nici torx de 10 si 8 pentru demontare completa. Am gasit un filmulet cu explicatii complexe de functionare si demontare a mecanismului de inchidere

Modificat de Raduxpc
Link către comentariu

Ca sa dai jos capitonajul iti trebuie o tija lunga torx 20, si o surubelnita stea. Dupa ce ai dat jos capitonajul, cobori maxim geamul, scoti nuturile care tin geamul in macara, ridici geamul cu palmele sus in rama maxim, si apoi cu o tubulara de 10 desfaci toate suruburile care tin tabla, csti tabla pana ai acces sa bati cu ceva in broasca gen prelungitor clichet sau o coada de ciocan.In timp ce bati in broasca, cineva sau chiar tu cu o mana actionezi butonul deblocare de pe cheie si 90% isi va da drumul si se va deschide. Eu nu stiu de vreo procedura cu tija prin care sa sa descui o yala blocata in safe

Link către comentariu

Mersi kelu pentru lamurire , voi incerca cand se mai incalzeste un pic si voi posta rezultatele.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare tuturor,

Am si eu o problema legata de broasca dreapta fata. Am avut lipituri reci la switch le-am refacut dar dupa montaj nu mai vrea sa se deschida usa dupa ce masina a fost incuiata decat la a 2 tragere de maner (doar uneori se deschide la prima tragere dar foarte rar). Daca masina nu a fost incuiata merge deschisa . Tin sa precizez ca in prima faza nu mergea deloc deschisa usa nici din exterior nici din interior . Acesta problema am rezolvat-o prin detensionarea sufei catre manerul exterior , ca merge scoasa fara sa desfaci butucul  data este bagata catre capatul exterior al manerului. (ca ramasesem cu usa blocata)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!