Jump to content

Mici Rateuri

nikonian
 Share

Postare recomandată

am si eu o mica problema , am curatat clapeta de acceleratie am adaptat-o , totul ok, acum sa fie coincideta cu alimentarea dar am niste mici rateuri dar nu cand motorul este in sarcina sa zicem ca sunt in a4a pe la 1800 -2000rpm are foarte rar cate un rateu de parca ar fi subturata, sa fie de la subturatie sau de la benzina, am scanat-o si nu imi da nici o eroare , stie cineva in VAG COM unde sa ma uit ca sa vad valorile defectuoase daca exista, niste coduri sau in ce grup sa ma uit.MULTUMESC

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Verifica bujiile.Cred ca ar trebui schimbate.

Link către comentariu

• 7 months later...

verifica daca ai vreo bobina "umflata" ... probabil isi da duhul. inainte sa o schimb aceleasi simptome avea si la mine.

Modificat de cintyx
Link către comentariu

Am si eu 2 umflaturi mici pe una din bobine. Pe VAG nu apare nici o eroare. Oare sa fie bobina dusa?

Link către comentariu

bobina este pe duca inseamna...cateodata da rateuri la cald ?

Link către comentariu

Cand se incalzeste, scade turatia motorului cu aproximativ 50-100 rotatii/min, consumul instant scade de la 0.7 l/h la 0.6 l/h si motorul devine mai zgomotos.

Link către comentariu

Poti incerca sa le schimbi pe toate cu cele ale vreunui coleg cu un benzinar si vezi daca mai ai intreruperi... ai 99% sanse sa mearga perfect cu celelalte...

OT: Pe viitor pe langa cric, cheie de roti si roata de rezerva mai arunca in portbagaj si o bobina...

Bafta !

Link către comentariu

Intentionez sa schimb cele 4 bobine. Cam cat ajunge una originala la noi? Dar daca mi le-ar trimite o ruda din Germania, oare nu as iesi mai bine ?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

ceva in genul lui nikonian am patit si eu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ai mai scris si AICI aceeasi problema. Nu se discuta o problema in mai multe topic-uri.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!