Jump to content

Tip de motor la Golf IV ?

Flatbone
 Share

Postare recomandată

Salutare !

As vrea sa stiu ce fel de motor are Golf-ul din semnatura. :blink: Am cateva date tehnice .. mai multe de fapt .. am cartea lui tehnica .. dar nu stiu exact unde sa ma uit sa vad tipul motorului. :banghead:

Imi poate spune cineva cum pot sa identific chestia asta din datele pe care le am ? sau daca are cineva lista cu tipurile de motoare care ar putea fi pe masina.. vreau sa stiu exact .. perioadele pentru revizii .. uleiuri recomandate .. chestiile astea .. si daca se poate afla asa .. treburile alea cu QG-urile ..

vreau sa il tratez bine, nu de alta .. :nono:

Mersi anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine tipul de motor e trecut fix in talon... Scrie la tipul motorului Volkswagen ALH. Vezi si in cartea de identitate a masinii acolo trebuie sa fie scris sigur.

Link către comentariu

Eu zic ca e ATD.. uite-te la capacul de la distributie ( in partea stanga a motorului ) e un abtibild alb.. scrie acolo codul din 3 litere

Link către comentariu

Eu zic ca e ATD.. uite-te la capacul de la distributie ( in partea stanga a motorului ) e un abtibild alb.. scrie acolo codul din 3 litere

<{POST_SNAPBACK}>

Da cred ca ATD este .. am vazut undeva scris asta .. :blink:

Ce parere aveti ? Cum e motorul asta ? e bunicel ? :banghead:

Revizii ? Tipuri de ulei ? Dati-mi un sfat legat de astea ..

Mersi de raspunsuri.

Modificat de Flatbone
Link către comentariu

Exista doua motoare TDI de 74kW:

ATD - produs incepand cu februarie 2000

AXR - produs incepand cu mai 2001

Ca sa afli cu certitudine ce tip de motor ai:

- te poti uita in talon. La rubrica motor ar trebui sa scrie VOLKSWAGEN XYZ (unde XYZ este tipul motorului)

- deschizi capota si te uiti pe stickerul negru de pe interiorul aripii de pe partea soferului (in dreptul amortizorului)

- te uiti chiar pe blocul motor (mai greu)

Link către comentariu

si in portbagaj mai ai scris acolo unde ai codul de culoare....sub mocheta in stanga jos cum ar veni...un sticker alb cu mai multe informatii inclusiv puterea (in kw) si nr de identificare parca

Link către comentariu

mersi de info tuturor.

Problema e ca nu am inca masina in posesie. Sper ca saptamana viitoare sa o aduc din .de. Am ajuns insa la concluzia ca e ATD .. avand in vedere cele spuse de voi mai sus .. si ce am gasit in datele ce mi le-a trimis neamtzu'.

Acu' va intreb altceva .. :D

Cum e motorul ? Am inteles ca cel mai bun e AXR-ul cu QG1 ..

ATD-ul este urmatorul ca si calitate ? Perioade de revizii ? Probleme des intalnite ?

Cine are tot ATD sau stie despre ce e vorba .. please let me know. Vreau sa invat si eu cate ceva despre treburile astea .. si vad ca am nimerit unde trebuie. Mare chestie forumul asta !

Mersi inca o data pentru raspunsuri si mai astept si altele :D

Link către comentariu

Grabeste-te... unul dintre motive ar fi ca de la 1 Aprilie, adica din noaptea de joi spre vineri accizele o sa creasca si in loc de 4.5% o sa fie 5.5%. Nu e mult dar zvonurile spun ca valoarea in vama o sa creasca foarte mult, poate chiar cu 100%.

Suntem curiosi sa vedem masina... :D

Link către comentariu

Grabeste-te... unul dintre motive ar fi ca de la 1 Aprilie, adica din noaptea de joi spre vineri accizele o sa creasca si in loc de 4.5% o sa fie 5.5%. Nu e mult dar zvonurile spun ca valoarea in vama o sa creasca foarte mult, poate chiar cu 100%.

Suntem curiosi sa vedem masina...

<{POST_SNAPBACK}>

:D tu vorbesti serios ?! nu auzisem de asa ceva .. :D

eu as pleca si acum .. dar inca nu am toti banii sa plec. :D :D

sper sa reusesc sa o aduc pana de 1 Aprilie .. altfel .. imi iau o maaaareeee teaapaaa !!! :D

Link către comentariu

Suntem curiosi sa vedem masina... :D

<{POST_SNAPBACK}>

Sper ca asta sa fie o teapa forumala de 1 Aprilie ... asa e ? :D

Despre poze .. nu stiu cum sa vi le pun aici .. nu am cum .. :D sunt doar inscris.

Link către comentariu

Nu e teapa... de la 1 Aprilie acciza pentru auto diesel rulate cu cilindree de la 1601 cmc pana la 2000cmc este 5.5%. Inainte era 4.5%. Cresterea nu pare foarte mare, dar vazand foamea de bani a guvernantilor se pare ca zvonurile cu crestera valorii in vama a autoturismului rulat o sa fie realitate...

Acuma este 7359 euro. Intr-adevar este mai mica decat valoarea reala , dar trebuie sa profiti de ea...

Modificat de r&d
Link către comentariu

Nu e teapa... de la 1 Aprilie acciza pentru auto diesel rulate cu cilindree de la 1601 cmc pana la 2000cmc este 5.5%. Inainte era 4.5%. Cresterea nu pare foarte mare, dar vazand foamea de bani a guvernantilor se pare ca zvonurile cu crestera valorii in vama a autoturismului rulat o sa fie realitate...

Acuma este 7359 euro. Intr-adevar este mai mica decat valoarea reala , dar trebuie sa profiti de ea...

<{POST_SNAPBACK}>

Da.. m-am lamurit si eu ca nu e teapa .. :D dar nu cred ca ma afecteza asta .. avand in vedere ca masina a fost platita de firma de leasing prin care o iau ... deci ei platesc chestiile astea .. noi le-am dat avansul si trebuie sa aducem masina. Ei se ocupa de restul ..

Sper sa nu fie probleme in privinta asta.. :D

Sa revenim on-topic .. adica la motor. Pana la urma e ATD motorul. Ce inseamna asta ? Am cateva intrebari care le-am pus mai sus. Anyone ?

Modificat de Flatbone
Link către comentariu

Pai daca ei platesc "chestiile astea", le vei simti si tu in buzunar in sens negativ. Nu te gandi ca firma de leasing iti va face "cadou" cateva sute de euro. Cel putin nu in Romania.

Link către comentariu

Revin si intreb .. :(

Motorul este ATD. Intrebari legate de tipul asta de motor:

Cum e motorul ? Am inteles ca cel mai bun e AXR-ul cu QG1 ..

ATD-ul este urmatorul ca si calitate ? Perioade de revizii ? Probleme des intalnite ?

Ulei ? cine poate sa imi dea niste info cu legatura la asta .. sau un link ceva .. eu am cautat pe net da' nu prea am gasit mare lucru ..

10x again. :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!