Jump to content

Furia De Argint

Vitezomanul

Postare recomandată

Sunt de ceva timp membru pe aici, dar inca nu am apucat sa imi prezint si eu visul implinit:

Undeva anul trecut au inceput cautarile pentru o masina. Cum un bun prieten de al meu ( si el membru aici) folosea un Golf 4, si avand oportunitatea sa conduc ceva masini la viata mea, m-am decis asupra unui Volkswagen: Bora sau Golf, ziceam eu pe atunci. Dupa 4-5 luni de cautari am reusit sa gasesc si eu ceva pe gustul meu. Ii zice cam asa:

Golf MK4 TDI

Nivel de echipare: Highline

Motor: 1.9 TDI AJM 116 Cp

Culoare: argintie (nu stiu exact codul culorii- este notat pe undeva dar nu l-am retinut)

De cand am luat-o am avut cate ceva de facut la ea dupa cum urmeaza:

- schimbat distributia

- schimbat caseta de servo-directie (s-a cam dus la un moment dat)

- schimbat bucse bascula fata

In viitor urmeaza cate ceva, dar nu as vrea sa ma arunc pana nu rezolv chestii ce tin de bun simt:

- scartaie portierele la denivelari, asta implica strans suruburi si schimbat chedere

- schimbat cauciucuri

- schimbat HU cu un Blaupunkt Brisbane SD48

- montat Xenon faza de drum

- R32 look

- chiptuning

Sa vedem in ce masura timpul (stau foarte prost cu el), dar si banii imi vor permite aceste lucruri. In continuare voi lasa pozele sa vorbeasca de la sine:

post-22757-1213045608_thumb.jpg

post-22757-1213045620_thumb.jpg

post-22757-1213045629_thumb.jpg

post-22757-1213045640_thumb.jpg

post-22757-1213045655_thumb.jpg

post-22757-1213045710_thumb.jpg

post-22757-1213045722_thumb.jpg

post-22757-1213045739_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente rutiere neplacute.

(Inca un MK IV Highline ... frumos!)

Link către comentariu

Foarte frumos golf-ul

Sa il folosesti cu placere si fara evenimente.Drumuri bune

PS.Cum imi dau si eu seama de echipare "highline........

Link către comentariu

Ms mult. Cel mai simplu ar fi sa deschizi portbagajul, sa ridici mocheta si sa te uiti la stickerul aplicat in zona rotii de rezerva.

Link către comentariu

frumoasa masina.s-o stapanesti sanatos. drumuri bune

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Salut

frumoasa masina, sa ai parte de drumuri bune cu ea ! Desi am Passat, ca fost posesor de 3 Golf-uri pana acum, tot mai suspin cand vad un Golf frumos !

Sa-l stapanesti sanatos ! Care a fost pretul ?

Ceao !

Link către comentariu

Multumesc mult de urari tuturor! Pretul masinii in Italia (tara de provenienta) a fost de 5700 euro, in Romania 6300 euro, iar dupa ce am platit infama taxa de 1531 de euro a ajuns pe la 7800 euro aproximativ.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Culoarea este LA7W.

Bafta :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In curand si prima modificare pe masina: plafoniera W8. Am gasit-o pe ebay in Sua, din pacate vanzatorul nu voia sa trimita in Ro, asa ca am vorbit un prieten american care a licitat si a castigat pt mine. Pretul final cu tot cu transport in Ro 30$. Poze cand o montez.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Foarte fare . Ce s-a intamplat ? Ai spalat-o ? :))

Felicitari pentru masina.

Link către comentariu

Nu a mai beneficiat de o spalare de mai bine de o luna, dar culoarea anti-jeg o avantajeaza :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!