Jump to content

Jucaria Mea

Real

Postare recomandată

Tocmai ce a fost adusa din Germania, masinuta are 200.000 de km an 93 1.9 TDI, totul este original pe ea( mai putin toba care am schimbat-o ).

Este primul meu Golf si pe masura ce tot merg cu ea , cu imi place m ai mult :X

Vreau sa va intreb daca stie cineva, daca pun folie pe geamurile din spate, am nevoie de omologarea aia...?

post-27073-1213032780_thumb.jpg

post-27073-1213032862_thumb.jpg

post-27073-1213032908_thumb.jpg

post-27073-1213032960_thumb.jpg

post-27073-1213032512_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa jucaria s-o stapanesti sanatos si fara incidente.Iti trebuie omologare pentru folie

Link către comentariu

Mersi TheOne06, trebuie sa rezolv cumva cu folia :icon_thumright:

Link către comentariu
sisu_stelistul

Sa pui si niste poze cu interior, detalii despre dotarii, si pretul de achizitie...

Link către comentariu
Sa pui si niste poze cu interior, detalii despre dotarii, si pretul de achizitie...

Ca dotari..Oglinzi electrice ,trapa electrica(defecta) servo,casetofon +statie pioner originale. Alt ceva nu mi mai vine in cap.

Am pus o poza cu interiorul, inca nu am apucat sa o aspir bine, a fost unic proprietar si este intretinuta foarte bine.

Cat despre pretul de achizitie ...m am hotarat sa o vand, as fi postat in aria de vanzari dar nu pot.

post-27073-1213391256_thumb.jpg

Modificat de Real
Link către comentariu

Gata nu o mai vand, imi place prea mult :X

Vand doar jantele, vreau sa-mi pun pe 15"

Link către comentariu

Ai huse sau nu pe scaune... arata foarte bine, toata masina de altfel. De ce ai vrut sa o vinzi?... si, cat a costat?

Modificat de cosmind
Link către comentariu
Ai huse sau nu pe scaune... arata foarte bine, toata masina de altfel. De ce ai vrut sa o vinzi?... si, cat a costat?

nu am huse, este tapiteria originala. Am vrut sa o vand ca urma sa-mi i au un Mercedes, dar a cazut afacerea si asa ca pastrez masina. Ma costat cam 2200e cu toate taxele adusa la mine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!